Bobocei de sept-oct 2008 (288)
Raspunsuri - Pagina 5
dyanira spune:
Clau multumesc.Tare buna e desi eu nu sunt bautoare de cafea beau din an in pasti, cam o data pe sapt acum mi-am facut un 3 in 1.Eu nu te cred ce zici de fata ta, arati f bine si cu noua freza sunt sigura ca esti f frumoasa ,,mamaluta draga"
Clau_geo te inteleg ce zici si eu ma simt uneori asa dar acum de cand am inceput serviciul cu juma de norma ce-i drept imi pare rau ca eu gandeam asa ce bine era cand tot timpul meu era dedicat lui Andrei.Eu sincera sa fiu nu eram nici inainte o mare amatoare de distractii eu eram mai casnica asa
rar mergeam intr-un club sau la cosmetica.Doar la coafor mergeam 1-2 ori pe luna pt ten ma ingrijeam acasa iar de iesit ieseam intr-adevar cu sotul la restaurant in fiecare weekend dar acum de ceva timp ca a mai crescut A am inceput sa iesim iar.Cu gradinita vei vedea ca iti va fi mai usor daca Irina se va acomoda si nu va plange.Eu va doresc sa fie asa si sa va mearga bine in noua etapa.Cat costa gradi??
Irina eu am uitat sa intreb si vroiam de dimineata dar sunt ma cap sec asa ma ierti da??Cum se simte azi Luca?Imi pare rau ca ati tras toata noaptea prin spitale sist din Romanica e de kkao s-a dovedit inca o data daca mai era nevoie.E mare pacat insa cand au de suferit astia mici
Fetele multumesc pt raspunsuri Nikolici
asa vroiam sa aflu cum se face ca eu nu am mai facut niciodata cu malai si a comandat sotul asa si nu stiam daca se mai pune si ou sau doar malai
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
clau_geo spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui claudinna Ankussa mai da pe la noi!!nikolici, sa vad cum iese fatza dupa reparatii, ca daca nu se aranjeaza...se strica aparatul clau, ai trecut prin multe si eu ma simt uneori f obosita si imbatranita, mai ales cand ma uit in oglinda. ieri m-am hoatarat sa ma duc sa fac niste schimbari, pt ca nu ma mai intelegeam cu mine si sambata vin la buc la un botez, nu puteam sa stau asha ma bucur ca ati gasit gradi!! parca aiz si ca o dai din toamna? cat despre greutate, oh, da! am slabit 10-12 kg fata de cum eram cand am ramas gravida....insa...atunci eram fff grasa chiar m-au enervat aia ca au facut ziua pers obeze si supraponderale...macar pe supraponderali sa-i fi lasat in pace www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
neaparat vreau si eu solutia slabitului
raman datoare daca da rezultate - am ramas cu 7-8 kg in plus fata de cat aveam cand am ranas insarcinata adica am 69 si avea 60-61 cand am ramas. nu mai incap in nimic din hainele vechi si unele noi nu-mi vine sa-mi iau ca sper sa slabesc.
Pup si astept dieta ta pe mail sau aici pe forum.

clau_geo spune:
| citat din mesajul lui claudinna a propos de olita la Calimanesti, R a spus ca vrea la olita doar in prima zi. acolo avem altfel de olita apoi nu mi-a mai spus si a facut pe el, pana la plecare l-am lasat in pace, dar ma ingrijorasem nitel, ca era un pas important am ajus acasa si in prima zi l-am vazut ca se pregatea sa faca "R tu faci kk?" "NUUU" "ia s apun eu mana la fundul tau sa vad" "nu mama fuuuund!!" ieri mi-a zis ca face kk si a aceptat olita ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat sper sa depasim momentul www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
legat de olita, eu nu reusesc sa o fac sa stea pe olita inainte de a face, insa ma anunta mereu cand a facut kk si merge singura sa o schimb. La pipi nu prea spune si nici nu vrea sa stea pe olita imediat cum se trezeste ca sa faca. Nu stiu cum ati aplicat voi insa mie nu-mi iese nimic

gaia.nevia spune:
Clau-geo, daca poti... da si mie scoruri la olga gudyn... (pe PM daca nu vrei altfel)
dyanira spune:
Cu slabitul eu am mai zis pe aici eu m-am ingrasat tare de cand stau acasa si gatesc tot felu si mananc bineinteles
Eu dupa nastere ajunsesem la 72 kg atat aveam si inainte de a ramane gravida de fapt oscilam intre 67-72.Acum am ceva mai bine peste 80 de kg mi s-a dereglat din nou glicemia si asta se vede pe cantar.Sper sa reusesc sa slabesc vreo 10 kg sa ma apropii de 72 kg (nici astea nu is putine dar la inaltimea mea de 1,76 sunt bune zic eu) nu mai visez demult la 58 de kg cate aveam acum 10 ani cand eram studenta.Adevaru ca parca atunci la 58 kg eram mult prea slaba...
Dididi eu zic sa incerci dieta hipocalorica la mine asta a mers cel mai bine adica sa calculezi cu aprox bineinteles cate calorii mananci si sa nu depasesti 1500 intr-o zi plus sport(bicicleta, alergat etc).Dar tu cate kg ai?Mie mi-e ciuda de mor ca nu am cu cine sa il las seara pe A sa merg la alergat sigur in 2 luni as slabi 7-8 kg asa.Eu obisnuiam sa alerg pe vremuri (adica acum 3-4 ani) cate 5-8 km pe seara.Offf ce s-a mai dus conditia mea fizica...Ieri de exemplu la scoala nu am mai fost in stare sa joc cu fetele mele un handbal cum jucam des inainte sa raman gravida
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui dyanira cu noua freza sunt sigura ca esti f frumoasa ,,mamaluta draga" Clau_geo te inteleg ce zici si eu ma simt uneori asa dar acum de cand am inceput serviciul cu juma de norma ce-i drept imi pare rau ca eu gandeam asa ce bine era cand tot timpul meu era dedicat lui Andrei.Eu sincera sa fiu nu eram nici inainte o mare amatoare de distractii eu eram mai casnica asa |
Saru'mana frumos, Sa dea Domnu sa imi revin si eu dupa ce incep munca. LA gardi o sa mearga din iulie deoarece vreau sa aiba 1-2 luni de acomodare , initial cate 4 ore apoi cate 8 din august ca sa fie obisnuita in septembrie cand incep eu munca. Gradi ne costa 15 mil pe luna si include toate iesirile la teatru, gradina zoo, ferma animalelor sau cine mai stie ce iesire, limba engleza si diverse otionale ca pictura, muzica. Doar innotul pe timp de vara se plateste si kit de limba engleza intensiv cand va fii la grupa pregatitoare. E mult insa nu am gasit nimic care sa ma incante mai mult si sa fie mai ieftin. asa ca merg pe mana lor.
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Clau-geo, daca poti... da si mie scoruri la olga gudyn... (pe PM daca nu vrei altfel) ![]() Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
15 mil program 8.30-17.30 sau 10 mil si ceva pt program de la 8.30- 12.30
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui dyanira Cu slabitul eu am mai zis pe aici eu m-am ingrasat tare de cand stau acasa si gatesc tot felu si mananc bineinteles Eu dupa nastere ajunsesem la 72 kg atat aveam si inainte de a ramane gravida de fapt oscilam intre 67-72.Acum am ceva mai bine peste 80 de kg mi s-a dereglat din nou glicemia si asta se vede pe cantar.Sper sa reusesc sa slabesc vreo 10 kg sa ma apropii de 72 kg (nici astea nu is putine dar la inaltimea mea de 1,76 sunt bune zic eu) nu mai visez demult la 58 de kg cate aveam acum 10 ani cand eram studenta.Adevaru ca parca atunci la 58 kg eram mult prea slaba...Dididi eu zic sa incerci dieta hipocalorica la mine asta a mers cel mai bine adica sa calculezi cu aprox bineinteles cate calorii mananci si sa nu depasesti 1500 intr-o zi plus sport(bicicleta, alergat etc).Dar tu cate kg ai?Mie mi-e ciuda de mor ca nu am cu cine sa il las seara pe A sa merg la alergat sigur in 2 luni as slabi 7-8 kg asa.Eu obisnuiam sa alerg pe vremuri (adica acum 3-4 ani) cate 5-8 km pe seara.Offf ce s-a mai dus conditia mea fizica...Ieri de exemplu la scoala nu am mai fost in stare sa joc cu fetele mele un handbal cum jucam des inainte sa raman gravida ![]() Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
pai tu stai atre bine la greutate, eu am peste inaltimea mea, 68-69 kg iar inaltimea e de 1,66 asa ca nu e bine. mie imi sta ok pe la 57 kg, dar nu cred sa mai ajung acolo. Sau poate cine stie
dyanira spune:
Clau_geo tot vroiam sa te intreb la ce ora e nascuta Irina ca sa vad si eu care e mai mare ea sau Andrei al meu![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui clau_geo
pai tu stai atre bine la greutate, eu am peste inaltimea mea, 68-69 kg iar inaltimea e de 1,66 asa ca nu e bine. mie imi sta ok pe la 57 kg, dar nu cred sa mai ajung acolo. Sau poate cine stie Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)Asa creste Irina |
Da la 72 de kg stateam super bine.Insa acum am peste 80 kg de fapt am vreo 8 kg peste inaltime trebuie neaparat sa dau jos vreo 10 kg.Eu slabeam super bine cu sport dar acum nu am timp de el de fapt nu timp ci nu am cu cine il lasa pe Andrei ca sa merg sa alerg etc...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR

Ankussa
Irina Alexandra (04.09.2008)