Bobocei de sept-oct 2008 (288)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Dya, ca bine zici cu
poftiti, doamna!
bag si eu una ca nu am apucat sa o beau de dimineata
ma duc si la cosmetica peste cateva ore...sa vedeti atunci

cat statui la coafor ma apucase un sooomn...mie nu-mi place sa stau asha...si m-a tintu o ora sa mi se decoloreze shuvitele, daca stiam, imi luam lucrul si crosetam:)

pastrav nu prea am facut

Mergi la inceput

poze va arat sapt viitoare ca fata mea tr reparata...ma duc sa-mi fac un tratament cosmetic

mi-am facut shuvite subtiri, blonde si m-am mai tuns nitel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

dya pastravul il tavalesc in malai si il arunc in ulei incins.

clau sa-ti fie de bine tunsoarea!Sa ni va aratati!

in 17s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Buna fetelor,

eu nu am reusit sa mai intru sa va salut deoarece am avut un program tare incarcat. Intre casa, curatenie, facut de mancare si cautat gradinite. Pana la urma am gasit gradinita care ne place Olga gudyn din Cotroceni - nu e nici apoape si nici departe de noi, e in drumul lui tati de servici si mami isi va face drum sa o ia de acolo. E cam scump insa merita datorita educatoarelor care sunt foarte amabile si calde. Am insa multe temeri legate de cum va sta fara mine, cata grija vor avea de ea, daca va manca si nu se va inneca cu ceva, sa nu se loveasca, sa nu muste sau sa fie muscata, ori sa fie batuta. Sunt deja stresata si mai e o luna pana incepem.

in rest nu am mai apucat sa fac mai nimic pt mine, nici macar sa mai merg la cosmetica la un tratament si tare mi se pare ca mi s-a imbacsit tenul. As merge si eu la masaje dar nu sunt bani, la innot dar nu am cand iar de slabit nu reusesc sa salbesc desi ma chinui sa nu mai mananc cine stie ce, sa mananc la ore cat de cat fixe. Nu stiu am stare tare aiurea, mi se pare ca parca m-am impotmolit de cand stau acasa.Nu ma intelegeti gresit, nu imi pare rau ca stau cu Irina insa cateodata simt nevoia sa evadez, sa imi fac anumite pofte ale mele, de care am uitat complet de cand am nascut.

Voi cum ati slabit, de fapt ati reusit sa va recapatati greutatea de dinanite de sarcina?

hai ca v-am facut capul calendar, cadn aveti timp si chef poate imi spuneti si mie solutiile voastre Va pupicesc si fug sa o scot afara pe mandra. Ne auzim pe maine probabil in jurul parnzului, ca doar atunci poit sa intru la calc.

PS: sanatate multa celor bolnaviori si recuperare rapida si LMA Ankusa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

Dya, ca bine zici cu
poftiti, doamna!
bag si eu una ca nu am apucat sa o beau de dimineata
ma duc si la cosmetica peste cateva ore...sa vedeti atunci

cat statui la coafor ma apucase un sooomn...mie nu-mi place sa stau asha...si m-a tintu o ora sa mi se decoloreze shuvitele, daca stiam, imi luam lucrul si crosetam:)

pastrav nu prea am facut

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
Blogul boboceilor

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

gand la gand cu cosmetica si coaforul, tare as mai merge si eu
asteptam poze

Mergi la inceput

ziceam ca fug afara dar am vazut ca intrebati de pastrav prajit, eu nu-l fac prajit ci la tigaie de tefon cu gril sau la gratar. Pe gratar il dau bine cu ulei, il condimentez cu sare si piper , incing bine gratarul, ca altfel se lipeste si apoi adaug patravul. In circa 15 min e facut. La tigaie e mai bine sa fie desfacut pe jumatate, condimentat si uns cu ulei. Se pergateste relativ repede si aici. Mie imi plac ambele variante. La final cand il servesc adaug niste lamaie si patrunjel verde tocat.

pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Clau, din pacate nu te pot ajuta cu slabitul; la o saptamana de la nastere am ajuns la greutatea initiala;la care ma mentin, dar fiind cam mare mi ar place sa slabesc si eu; poate ne ajuta Claudia, ca se pare ca a gasit cheia scuccesului in domeniu.

Nikol unde il pot gasi pe paupsoiul Toby? Ca poate il provoc pe Mihai la vorbit .

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Ankussa mai da pe la noi!!

nikolici, sa vad cum iese fatza dupa reparatii, ca daca nu se aranjeaza...se strica aparatul

clau, ai trecut prin multe si eu ma simt uneori f obosita si imbatranita, mai ales cand ma uit in oglinda. ieri m-am hoatarat sa ma duc sa fac niste schimbari, pt ca nu ma mai intelegeam cu mine si sambata vin la buc la un botez, nu puteam sa stau asha
ma bucur ca ati gasit gradi!! parca aiz si ca o dai din toamna?
cat despre greutate, oh, da! am slabit 10-12 kg fata de cum eram cand am ramas gravida....insa...atunci eram fff grasa, iar acum sunt doar grasa
chiar m-au enervat aia ca au facut ziua pers obeze si supraponderale...macar pe supraponderali sa-i fi lasat in pace

Mergi la inceput

lasand gluma la o parte, eu am slabit cu superdieta, insa nu m-am tinut de treaba..
stul meu a slabit din oct pana acum, tot cu superdieta, 25 de kg...si nu a tinut decat 6 sapt, apoi a mancat in acelasi stil, fara abuzuri de durata, doar razlete
kg astea nu le-a piedut pe toate in cele 6 sapt, ci in timp, de atunci si pana acum
nu s-a ingrasat deloc...ori a slabit, ori a stagnat

Mergi la inceput

a propos de olita
la Calimanesti, R a spus ca vrea la olita doar in prima zi. acolo avem altfel de olita
apoi nu mi-a mai spus si a facut pe el, pana la plecare
l-am lasat in pace, dar ma ingrijorasem nitel, ca era un pas important
am ajus acasa si in prima zi l-am vazut ca se pregatea sa faca
"R tu faci kk?" "NUUU" "ia s apun eu mana la fundul tau sa vad" "nu mama fuuuund!!"
sa nu aflu eu ca a facut
ieri mi-a zis ca face kk si a aceptat olita ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat
sper sa depasim momentul

Mergi la inceput