Bobocei de sept-oct 2008 (288)
Raspunsuri - Pagina 3

laureta spune:
Eee hai ca scot si io capul din barlog/butoi. Io am stiut ca a facut capitolul tzitziri dupa moaca asta
, am obs ca i place
Fetele din parcul IOR daca ma vedeti sa ma trageti de maneca, io is aia traspirata si ciufulita care alearga dupa o titiriza mica care nu se oboseste
denisa ma bucur ca a luat piticul in greutate. Incet incet va scapa si de intoleranta
nerantula pai ai super vesti n ai de ce sa fi suparici
babytza multa sanatate tatalui tau, tinem pumni la analize
ada te ai uitat la Cap Aurora e un hotel bun acolo si cu loc de joaca pt copii. Si io ma framant cu marea. Inisu nu vrea party pt ziua ei ea vrea la mareeeeee
Andy mussete cum sunt puiutzi? Multa sanatate
Revin am pierdut sirul ...

gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laureta ada te ai uitat la Cap Aurora e un hotel bun acolo si cu loc de joaca pt copii. Si io ma framant cu marea. Inisu nu vrea party pt ziua ei ea vrea la mareeeeee ![]() |
pai hai la mare!!!

Didididi spune:
Denisa, ce veste buna! pupam baiatul sa creasca mare.
Mimihoosa ne zici si noua rezultatele; nu de alta dar unde stau apa e f calcaroasa, ramane ca varul pe chiuveta daca nu o stergi de apa; deci gatim cu apa plata. Si dam o caruta de bani pe apa.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Didididi spune:
Claudia, si asa cu Stefan "nu e drept". Asa am zis si eu cand am nascut; ca daca putea si tati, doi mai faceam nu unu'.
Ada, ce fac baietii?
Didi si bb Mihail (22.08.2008)

nikolici spune:
Denisa Pupam ginerica, ma bucur mult ca a luat in greutate si imi pare nespus de rau ca analizele nu-s cum va doreati si ar fi fost cel mai bine.Who knows, poate regimul il va aduce pe o cale buna in care organismul sa se vindece singur de intoleranta asta, daca ma pot pronunta asa.
claudiah ce m-am distrat cu povestirea, ai grija sa nu vada filmul Gravidul ca ai pus-o, nu te mai crede neam.
nocom; lumi; ramo distractie placuta in provincie. in 17s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

dyanira spune:
Denisa ne bucuram si noi ca a luat Edwin in greutate asta e o veste buna.El poate papa orice doar sa fie fara gluten nu?Eu intreb ca sa imi fac o idee cat de greu e regimul asta.Banuiesc ca e dificil si pt tine ca esti restrictionata de anumite alimente...
Laureta tu de ce esti mami in butoi???Hai afara ca e soare cica mai tine putin si vin ploile (Ada se pare ca ai avut dreptate cu vremea ca am vb mai devreme cu matusa mea care e meterolog la statia meteo de aici).Ne dai si noua numele hotelului??Ca nu suntem hotarati unde sa mergem in Croatia sau la noi...cred ca totusi ar fi de preferat Croatia pt noi ca e si mai aproape sunt vreo 700 de km pana la cel mai apropiat tarm.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR

claudinna spune:
wow, ce veste buna!! Bravo Edwin!! si felicitari si voua, Denisa, ca e munca de echipa acolo!!
ClaudiaH, simpatic foc Stefan!
a propos de copii tai, am mai zis, mi se pare super sa inveti de mic mai multe limbi. e f clar ca Lucia le intelege pe amandoua
si R face multe asocieri, insa unele chiar ma distreaza si a mai zis el una, dar daca nu am scris-o sau n-am spus-o atunci, am uitat
azi dimineata am avut lectie de anatomie, tam-nesam, la trezire: Ava are cot! aaa, altu cot!(l-a descoperit si pe al doilea) tata are cot, mama are cot! (R are o pasiune pt cot...)

claudinna spune:
laureta, cred ca in etapa asta toate suntem ciufulite si transpirate de alrgat dupa bobocei
insaaaaaaaaaa, eu azi am fost la coafor si mi-am gfacut freza noua...sa vezi cand m-o lua R la ture prin parc

dyanira spune:
Claudinna vrem poze cu noua freza
Si mai baga si la mine aici o cafea ca trebe sa ma apuc de treaba si mi-e un somn.
Mai am o intrebare cum pregatiti voi pastrav prajit?
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR