Bobocei de sept-oct 2008 (288)
Raspunsuri - Pagina 10
nushulica spune:
dyana f frumusel tunsulici al tau
dar rogu-te zi-mi de unde ati luat masa cu cuburi pls pls pls,david are vreo 2 sapt de cand e inebunit de cuburi toata ziua construieste,mi-e asa de drag cum isi pune el funduletul ala grasan si pampersat pe covor si intre picioruse mestereste un "tun"adik turn![]()
azi am eco morfo la 17,tine-ti pumnii
de
David si
21+
dyanira spune:
Nusha multumim frumos de aprecieri.Masuta a luat-o tati ieri din Metro e la oferta 118 ron dar sa mergi repede ca oferta e de joia trecuta si tati al nostru in metro de langa noi nu a mai gasit-o si a mers la celalalt metro acolo mai erau 2 bucati.Si la A ii place sa construiasca.![]()
Tinem pumnii pt eco sa vii cu vesti super bune.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Didididi spune:
Nusha
.
Dya, te vaitai ca nu mananca. Cred ca papa suficient pentru el, ca e voinic. Sa va traiasca.
Angy, Babytza, Ada, pe unde umblati? O data am si eu timp de petrecut pe net si lumea s-a ascuns.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
clau_geo spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui dyanira
Andrei e nascut la 10,30 deci e putin mai mic Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
tu unde i-ai facut astrograma ? ca as vrea tare mult sa i-o fac si eu
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Si intr-o nota mai optimista cadou de 1 iunie P.S. Sa nu radeti de freza lui Andrei m-a chinuit ieri pe mine talentu si l-am tuns si el nu a prea stat asa ca a fost tuns din alergare Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
hai ma ca ii sta bine

clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nushulica azi am eco morfo la 17,tine-ti pumnii ![]() de David si 21+![]() |
Bafta multa si tin pumnii stransi sa fie bine totul

gaia.nevia spune:
ieri in Cora am facut poza la masuta de plastic. Costa 149 lei.
O sa va trimit poza pe mailul comun, dar nu am apucat inca sa o descarc.
noi facem ceaca paca caca maca.
eu sunt in depresie, plus la dieta, plus nu se intampla nimic, plus CM, plus scandal cu TL care pleaca in delegatie si ma lasa singura cu berbecii pe cap. plus cautat la mare si nu gasit inca, si daca sunt sanse de gasit = faliment, si TL ma acuza aseara ca bag familia in faliment, de ce imi trebuie mie sa ma duc la mare??? auzi, frate, chiar asa. de ce dracu ma duc eu la mare.
radu se culca tarziu, se scoala devreme, si urla toata ziua. arata cu degetul... si urla. cam atata, in rest se catzara, si se bate cu fra-su. Vocabular la varsta asta de toata jena: cocotei = biscuiti, grisine, cereale, fainos in general. La astea urla cel mai rau.
Loulel = Dorel, adica fra-su
mami, tati
caioi = camion, iaia = leagane de orice fel din parc, pentru care se arunca si sub rotile masinii ca sa ajunga mai repede.
PAAAAA = apa si de obicei urla dupa ea. (adica sper ca se intelege din mesaj ca in 90% din timp urla; in rest doarme sau suge degetul, sau mananca, nu asa bine ca pe vremuri, da-i destul de mare.)
Cam asta "vorbeste", sa nu-l uitam pe SHOPI (sobolanul cu blana rara). In rest, nu merge in carucior, nici in brate, nici pe umeri, doar pe jos, doar in directia in care vrea el, daca incerc sa il tin de mana se arunca pe burta si ... da.. urla iar.
Practic e imposibil sa iesim cu el la plimbare.
I-am luat o tricicleta, una (inca una, ca a mai avut si teo) oarecare, 129 lei, si merge teo pe ea, acum a invatat sa pedaleze.
dar sa vezi ce chestie, azi in timp ce pedala teo pe aviatorilor s-a rupt tricicleta si nu mai are directie. practic e de aruncat.
as vrea sa i-o fac guler lui TL la capitolul bani aruncati, si copil care se simte mizerabil cand are chef sa pedaleze si i se rupe scula sub cur.
Teo e in plina criza 2-4 ani, vad ca l-a apucat fix la 3.
Nu ma inteleg deloc cu el, face istericale cu tavaleala pentru absolut orice, NU e singurul cuvant din vocabular, in rest il imita pe Radu, parca as avea doi bebelusi, unul handicapat.
Imi vine sa il bat non-stop, cu greu ma abtin, si ieri m-am asezat in cur pe jos pe podele la mall ca sa stau de vorba cu el, care urla din toti rarunchii ca el vrea ACEL peugeot din Cora, care costa vreo 50lei pe care nu ii aveam si daca i-as fi avut n-as fi vrut sa-i dau pe acea jucarie de calitate proasta.
I-am oferit altceva, nu, din alta parte, nu, orice ziceam sau incercam sa-l calmez urla mai tare si mai tare si se inrosea si se sufoca de atata plans.
Cine are experienta, cum gestionam astfel de "neintelegeri?"
ca maine i se pune pata pe un ferrari adevarat de la reprezentatnta, si face la fel in fata geamului ca ieri, sau ca in fata la CMU kids, unde in geam alaturi la o banca era o masina frumoasa din lemn sculptat, de decor. Ei bine el pe aia a vrut-o. Cu aceleasi istericale, tavalit, urlete, inrosit, sufocat.
Si nu, n-a iesit nimeni din banca sa i-o faca cadou, desi merita, macar pentru calitatea show-ului. Nici nu l-am batut dar jur ca greu m-am abtinut.
In rest, din 22 martie pana acum e continuu bolnav. N-a mai fost la gradinita din 11 mai, ne-am luptat cu otita, a luat antibiotic, nu i-a trecut, inca un tratament... azi in fine am fost si i-a trecut complet otita. DAR... are rosu in gat, e ragusit, si are gatul inflamat.
Ne-a recomandat iar aerosoli cu dexa.
NU MAI SUPORT!!!!!
Vestea "buna" cu indemnizatia nici nu ma mai afecteaza, la cat de amortita sunt.
Luna iunie am de reinoit toate asigurarile: casco, casa, RCA, rovigneta, politele de asigurare pentru copii si pentru mine...plus cica mergem in concediu.
Evident da mult cu minus la buget, si cum n-am pensia cui s-o tai voi intra in tot felul de rezerve care sunt oricum deja pe duca, a mai fost iunie si anul trecut.
Nu pot sa ma gandesc decat la faptul ca la 1 august ma intorc la serviciu, si copiii mei nu rezista la gradinita mai mult de 8 zile pe luna, si asta pe bani grei (500 de euro), in rest nu prea stiu cu cine o sa-i las... mama e prea putin dispusa, trag cu greu de ea si acum, cand vine 2 zile pe saptamana si alea cu fitze, iar socrul e dispus, dar total depasit. Iar copiii, sincer, insuportabili, mai ales impreuna, nu vad cine ar putea sa stea cu ei amandoi si bolnavi si sa ramana sanatos la cap... si fara sa le faca rau.
Intr-o incercare disperata de a da o nota pozitiva lucrurilor, am putea remarca urmatoarele:
1) suntem totusi o familie, si desi vorbim zilnic de divort, copiii au, inca, doi parinti
2) am un serviciu la care sa ma intorc, cu toate problemele care deriva din asta, e totusi un serviciu, altii poate n-au (De ce m-ar incalzi insa pe mine ca altii o duc mai rau ca mine...) ma intreb pentru cat timp insa voi avea serviciu, in conditiile date si cu restructurarile si schimbarile zilnice de care aud.
3) copiii sunt sanatosi adica nu sufera de nimic grav, si niciunul nu e handicapat sau cine stie ce mai rau.
4) avem o casa, avem si "bugetul" pe care il voi extermina in aceasta minunata ultima luna de iunie - libera.
5) si nu pe ultimul loc, avem si socru, amvem si mama.
Bai, sunt de-a dreptul FERICITA de soarta!!!!
N-o sa ploua la mare, da?
claudinna spune:
Ada si sa nu uitam: esti inca constienta, realista si poti sa faci haz de necaz, ca asta ne salveaza pe toti din toate cate ni se intampla
claudinna spune:
Dya, ai o mandrete de baiat!! reusita tunsoarea. eu n-as putea sa-l conving pe R sa stea...o sa-l imobilizam, el va urla...si da-i cu masina, la gramada....
super si masuta!! R nu prea se uita la seturile de constructii...poate mai tarziu...desi tac'su e constructor![]()
musette, cum mai sunteti??
Paula, ce mai face Mihnea?
am pus cateva poze de la Calimanesti http://picasaweb.google.com/claudinna1/Calimanesti2010Mai#
alexa si mami spune:
Ada esti de'a dreptul minunata 

. mi-au dat lacrimile citindu-ti postul. tare mi-as dori sa te cunosc. cu marea si noi ne-am fastacit si am ales ef nord, stiu ca si voi ati fost anul trecut acolo. mergem cu sor'mea, cumnatu' si fetitza lor. am ales o vila cu camera mare pt 4 pers, adicalea 2 paturi matrimoniale sa nu ne calcam pe bataturi ca anul trecut
si sigur nu ploua, garantez, am vb eu mai sus:)))