Bobocei de sept-oct 2008 (288)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Alexia e bine..Andy e la bunici,e frumos afara...eu m-am apucat de fumat dupa muuult timp.

Ada am citit postul tau de 3 ori,m-a mahnit si mi-a dat speranta ultimul paragraf...multe si o mare imbratisare

Dya..e un frumos Andrei

Clau cu ati dormit?..eu sunt rupta de somn

Irinaaaaaaa vino si spune-ne cum e Luca

Nusha bafta la eco..tinem pumnii,sa vii cu vesti bune.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

laura, f bine

acum facem bagaje, ca plecam la buc intr-o ora
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Clau_geo tot vroiam sa te intreb la ce ora e nascuta Irina ca sa vad si eu care e mai mare ea sau Andrei al meu

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Irina e nascuta la 9.30 dimineata, nu stiu daca e mai mare decat Andrei dar cand vor creste trebuie neaparat sa se cunoasca ca sa vada daca au acelasi temperament

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

Andrei e nascut la 10,30 deci e putin mai micSa stii ca as vrea tare mult sa se cunoasca ca sunt nascuti aproape deodata, oricum in construirea astrogramelor diferenta de 1 ora nu conteaza deci au aproape aceiasi astrograma

Diana

tu unde i-ai facut astrograma ? ca as vrea tare mult sa i-o fac si eu

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

Inca nu i-am facut-o dar nasa mea are o cunostinta astrolog si ea i-a facut fetitei ei.De la ea am aflat ca daca nu iti stii exact ora nasterii de ex e buna si aproximativ deoarece exista o toleranta de 1 ora plus minus.Daca i-o fac lui Andrei te anunt.
Si multumim de aprecieri.

Diana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

Dya, ai o mandrete de baiat!! reusita tunsoarea. eu n-as putea sa-l conving pe R sa stea...o sa-l imobilizam, el va urla...si da-i cu masina, la gramada....
super si masuta!! R nu prea se uita la seturile de constructii...poate mai tarziu...desi tac'su e constructor

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
Blogul boboceilor

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Claudinna multumim mult de tot.Nici A nu a stat prea bine am mai fugit dupa el cu foarfecainsa acu nu ca sa ma laud dar daca statea cuminte iesea super ca ma pricep destul de bine zic eu imi place tare mult iar surorii mele ii faceam si tunsori complicate care ieseau fain.
Sincer mi-ar fi placut sa lucrez intr-un salon dar pe vremea noastra sa fii coafeza insemna ca nu ai invatat destulma rog asta era mentalitatea nu sunt de acord cu ea...dar acum stilist suna bine

Diana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Didididi

Nusha .

Dya, te vaitai ca nu mananca. Cred ca papa suficient pentru el, ca e voinic. Sa va traiasca.

Angy, Babytza, Ada, pe unde umblati? O data am si eu timp de petrecut pe net si lumea s-a ascuns.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Sa stii ca nu prea mananca dar cum zici tu se pare ca e destul pt el cat papa ca pune in greutate.Si mai e o cauza laptele care il bea zilnic fara exceptii in cantitate destul de mare eu zic ca si asta il ingrasa.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Multumesc dragelor, ma scuzati ca dau pe-afara. Fiecare avem prea destule...

Alina, voi cand mergeti la mare?
Eu am fost anul trecut la Eforie Nord, n-a fost rau, si am avut si vreme buna, o vila chiar ok (si mare camera, si 3 paturi, si cu parchet si covoare pe jos - big problem cu radu care cade in cap noaptea de cateva ori - si pretul convenabil). TL insa nemultumit total total dom-le.
Mi-a scos pe nas fiecare minut. SI in rest a dormit. Ajungeam pe plaja la 12 in general, si dupa 5 zile desi platisem 7 a vrut sa plecam si a facut spume pana ne-am urcat in masina si am iesit din COnstanta.
Va e clar ca never ever nu mai merg cu el la mare. Doarme prea mult pentru gustul meu. (e un motiv plauzibil de divortz?)

Mergi la inceput

Claudinna, si noi am tuns baietii we trecut. RAdu ca de obicei facea urat, pana si-a gasit singur pozitia. Si anume, in picioare pe inaltator, in dreptul chiuvetei, cu mainile in apa&pasta de dinti&jucarii si cu ochii la oglinda sa vada el ce-i facem. Cum si-a gasit pozitia, super cuminte a stat, si dupa ce a terminat TL cu masina pe dreapta mi-a aruncat-o mie pe stanga, si gata tunsul la doi stilisti de-odata.

Mergi la inceput

ADA minunat mai scrii.
Cel mai important mi se pare punctul 3 si ai putea sa adaugi inca un punct si anume ca aici pe DC exista un grup de mamici care te apreciaza mult mult de tot si sunt alaturi chiar daca doar virtual de tine.Ah si inca ceva eu nu numai ca te apreciez dar te si admir sincer nu as putea sa fac ceea ce faci tu zilnic.
Iar cu vocabular lui Oadu daca vrei sa iti inveselesc ziua pot sa iti spun ca si a lui A e la fel de limitat si e mai mare cu vreo 1 luna jumate.
Cu Teo e greu A a inceput deja cu crize de genu vreau aia acum aici si repede.Face deja crize prin magazine dar noi incercam in continuare cu ignorarea desi se uita lumea la noi ca la urs.Ma intreb daca se vor mai agrava si bineinteles la ce varsta vor trece.Mi-e rusine ca cere asa tot o crede lumea ca nu are jucarii si la noi e plin de ele deja de abia mai avem loc in astea 2 camere de ele.Ma gandesc cu groaza ca vor tine pana pe la 4 ani ca nu mai merg in magazine cu el
Si tot ca sa te mai inveselesc putin azi de dimineata a venit in vizita o matusa, nu pot sa iti povestesc ce a zis cand a vazut ca A are inca pampers...noroc ca nu o bag in seama ca te-as inghesui pe tine in butoi.
Ah si tu ai un punct in plus il ai pe socru care de bine de rau te mai ajuta dar si unul in minus tu ai 2 copii si e infinit mai greu.
Cu gradi e nasol la particular ca trebuie sa platescti si cand sunt bolnavi.Dar ei nu scad nimic daca copii lipsesc, ca nu le-a data mancare etc macar un 50% pe zi???

Diana

Mergi la inceput

Teo e in pampers inca. Am zilnic discutii cu TL, si TL cu Teo...si degeaba. Chiar nu stiu cum/cand/daca vom scapa de pampers vreodata la el. Refuza.

Ma gandesc serios ca, pentru a preveni crizele de isterie din magazine, sa fac tot posibilul sa nu-l mai bag in niciun magazin. Nu stiu alta solutie. Restul crizelor sunt inerente, dar le mai scade naibii numarul.

Mergi la inceput

Claudinna vazut poze tare faine si mie imi place Valea Oltului.Ava seamana tare de tot cu tine.Si o intrebare in poze e sotul tau?Daca da a slabit tare de tot sunt invidoasa.
Laura ma bucur ca sunteti bine.Si tu Brutus?Si eu m-am apucat de fumat dupa 2 ani si ceva de pauza si rau imi pare acum desi nu fumez mai mult de 10 tigari pe zi si alea slabe tot imi pare rau.Tu cum de te-ai apucat?
Ada nasol cu TL la mare daca e asa mofturos.Al meu e si el vesnic nemultumit ca cica nu prea are ce sa faca dar nu comenteaza tot timpul nemutumirile si nici nu imi scoate ochii.De fapt la el asta e punctul forte nu imi arunca niciodata in fata ca nu am facut bine si e mereu conciliant.O solutie ar fi sa il lasi pe TL sa aleaga locatiade vacanta si sa faca rezervarea (desi daca e ca si TA la capitolul asta nu veti mai pleca in veci niciunde ca al nostru tata nu se implica in chestii din astea organizatorice).

Diana

Mergi la inceput