Bobocei de sept-oct 2008 (288)
Raspunsuri - Pagina 12
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Ma gandesc serios ca, pentru a preveni crizele de isterie din magazine, sa fac tot posibilul sa nu-l mai bag in niciun magazin. Nu stiu alta solutie. Restul crizelor sunt inerente, dar le mai scade naibii numarul. Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Va scapa stai linistita baietelul mosilor lui A a scapat de pampers anu trecut prin septembrie-oct cand avea 3 ani si 4 luni si nu parintii la convins ei nu au reusit ci la gradi acolo a scapat de pampers.
Dar daca vrei sa te deprimi ti-o trimit pe matusa mea in vizita
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
Pai am rezolvat-o pe asta. Merg cu mama anul acesta la mare. Si cu TL, la munte. Cu toti ochii scosi indiferent de locatie, tot mai bine la munte, ca macar ii place, si nu conteaza asa mult ca doarme, nu ratam aerosolii sau ceva.
La mare e o tampenie sa ajungi la 12 pe plaja, te sufoci si nu mai ai ce face oricum.
Acu, ce-i drept, n-am mai fost niciodata in iunie... poate se poate sta mai mult pe plaja daca luam umbrele&co
dyanira spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Pai am rezolvat-o pe asta. Merg cu mama anul acesta la mare. Si cu TL, la munte. Cu toti ochii scosi indiferent de locatie, tot mai bine la munte, ca macar ii place, si nu conteaza asa mult ca doarme, nu ratam aerosolii sau ceva. La mare e o tampenie sa ajungi la 12 pe plaja, te sufoci si nu mai ai ce face oricum. Acu, ce-i drept, n-am mai fost niciodata in iunie... poate se poate sta mai mult pe plaja daca luam umbrele&co Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
TL nu vrea la mare?
Si da ai dreptate noi am fost anu trecut in august la 9 jumate eram pe plaja si la 12 jumate plecam, mai bagam o tura pe la 17 ca in intervalul 12-17 era sufocare.
Eu de ex daca as merge cu mama as inebuni sigur ea e tare panicara mereu se poate intampla ceva rau etc deci tot mai bine in cazul meu cu TA.
Insa analizez si varianta de a merge eu cu A cu o prietena cu fetita ei avand in vedere ca TA nu stie daca poate renunta la munca macar o sapt vara asta

Asta e la noi motivul de divort cel mai des invocat TA sta la munca cate 12 ore zilnic sambata mai mereu si duminica din ce in ce mai des
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
ClaudiaH spune:
Dyanira, super mausta de lego! Stefan al meu e pasionat de lego dar Luciei deocamdata ii place doar sa insire piesele prin casa. Si eu sunt de parere ca e marisor flacaul tau. Cam asa era si Stefan al meu la varsta respectiva. Si acum e mult mai inalt decat majoritatea copiilor de varsta lui. Si tunsoarea ti-a iesit bine, cel putin asa se vede in poza. Despre pampers, stiu ca multe persoane din epoca trecuta considera ca deja e tarziu insa daca te consoleaza cu ceva sa stii ca pe aici lumea se mira cand aude ca Lucia nu mai are pampers.
Ada, intr-un fel sau altul m-ai facut sa rad caci desi postul tau vorbeste despre nemultumiri totusi reusesti sa prezinti totul intr-o nota amuzanta. Sunt convinsa ca nu te paste depresia. Profunda nemultumire, disperarea, urletele da, e posibls a te apuce insa depresia zic eu ca nu. Cred ca fiecare dintre noi are momente de disperare. Cel putin cu astia mici. Cum povestesti tu de baietii tai asa povesteam si eu despre baiatul meu in urma cu vreo 2 ani. Eu am mai povestit cum procedam cand il apucau pe Stefan crizele cu aruncatul pe jos si punerea in scena a unui show de toata frumusetea. Mai spun o data: ma aplecam la nivelul lui si-i explicam calm care e situatia si apoi ii spuneam ca mie asa un show nu-mi place asa ca eu o sa plec mai incolo si cand se linisteste il astept si pe el cu bratele largi sa-i dau un pupic. Si plecam caci daca stateam sa vorbesc cu el mai departe mai rau urla. Invariabil venea dupa mine in scurt timp caci showul fara spectatori n-are farmec. Acuma fiecare copil e altfel, o sa gasesti tu modalitatea potrivita de a trece peste crize. Oricum asa cum stii si tu, perioada asta trece. Cu banii... ce sa zic, mereu se scurg prin diverse parti. Eu de ex. n-am job si vine si peste noi concediul in curand, plus ca ne-a lasat de curand masina-n drum si cand te lasa masina-n drum intotdeauna e vorba de bani multi si tot inainte de concediu trebuie facuta revizia de 90000km cu schimbarea nu stiu carei componente care mai costa si-aia 500 euro. Dar... sa fim noi sanatoase ca banii oricum vin si se duc. Indiferent cati vin intotdeauna se vor gasi cai de a cheltui mai multi decat avem. Si nu in ultimul rand bine ca avem soti cu care sa ne certam cand suntem la capatul puterilor si cu care sa discutam despre divort. Bine ca sunt sanatosi si sunt langa noi ca sa avem cu cine sa petrecem cand greul trece.
Azi am fost cu Stefan sa-i ia amprente la urechi ca sa-i faca dopuri impermeabile de urechi cu care sa poata merge la piscina si la mare. Am colindat putin prin oras pana am laut reteta, pana am ajuns la cabinetul de acustica, etc. Inca o zi in care Stefan m-a omorat cu intrebarile despre tot ce ne inconjoara. E de neoprit. La cabinetul de acustica unde se fac tot felul de aparate sau chestii pentu urechi l-a innebunit pe tipul care i-a luat amprentele: l-a intrebat despre toate tablourile de pe pereti (diferite parti din anatomia urechii) despre toate instrumentele cu care a lucrat omul ala si la fiecare miscare il intreba ce face si de ce face. Nici ca putea saracul sa lucreze de intrebarile lui. Am incercat sa-l opresc insa n-am avut nici o sansa mai ales ca tipul a zis sa-l las sa intrebe ca e bine ca-i curios si ca ii raspunde cu placere. Politicos saracul, ce putea sa zica da' cred ca dupa ce am plecat a rasuflat usurat. Trebuie sa gasesc o metoda prin care sa-l pot struni cand suntem in public. Plus ca sinceritatea lui e ucigatoare: am trecut pe langa un tip foarte gras (avea undeva in jur de 200kg) si zice "mama uite un tip cu adevarat gras, cred ca mananca multe dulciuri". Am inlemnit. M-am chinuit apoi un sfert de ora sa-i explic de ce nu trebuie sa spui asemenea adevaruri si tot n-a priceput de ce se poate cineva supara pentru ca el spune doar adevarul. De ce n-are spirit de poet care sa se uite pe dealuri tacut si sa viseze?
Va las, ma duc sa impachetez ca in week-end plecam in vizita la niste prieteni. Week-en fain!!!
tzitziri spune:
Duamna Ada, nu stiu ce sfaturi sa va dau, dar va asigur ca aveti toata stima mea
(nu ca ar folosi la prea multe..practic vorbind)
V-am mai zis ca sunteti extraordinara?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
dyanira spune:
Claudia multumesc
Sa stii ca mie imi place tare Stefan al tau si tot timpul ma gandesc cand ma mai apuca disperarea cu vocabularul limitat al lui A uite si Stefan al Claudiei a vb la 2 ani si e un baiat super inteligent.Sincer iti spun mie mi asa mi se pare din ce povestesti tu despre ce intrebari pune el la o varsta destul de frageda.Plus ca ziceai ca are si o capacitate de abstractizare f mare.As vrea si eu sa fie si A la fel cand va avea aceiasi varsta.
Iar cu pampersu da aici in Ro sa ai pampers la 1 an si 9 luni este semn de retard si bineinteles semn de mama comoda mai pe limba lor puturoasa care se complace sa schimbe doar pampersu ca ii e mai usor
Distractie placuta in weekend.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
andy.p spune:
Dya vremurile e grele
,asa ca 
Oana
si mie-mi place site-ul bucataras.Cum mai sunteti?
Azi de dimineata ii dau Alexiei pe picioare niste sosetutze negre,ea repede:Ta-ta,ta-ta...are si ta-su la fel![]()
Mai nou imi tot admira ce-ce-iii si tre sa toot scutur din cap sa se balangane![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
dyanira spune:
Laura asa e ...insa eu ma gandesc ca tocmai ca sunt grele mai bine nu ma apucam ca mai costa si astea o groaza de bani ca fumeaza si sotu si noah...nu fumam orice![]()
Si mai e ceva care ma supara nu prea vroiam eu sa ne vada A fumand sa nu fim un model negativ pt el si ma tot rugam de sotu sa se lase si el si ...uite ca am ajuns sa fumam amandoi
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
andy.p spune:
Intrebare:Mai sunt bobocei carora le este frica de zgomote puternice?
La noi e
:daca aude avionul,fugee tinandu-se de urechi,daca vede vreo musca,e jaleee,fuge si nu se opreste pana in casa,la aspirator tipa,la mixer fuge..d-ne fereste de dat gauri sau altceva
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
| citat din mesajul lui dyanira Laura asa e ...insa eu ma gandesc ca tocmai ca sunt grele mai bine nu ma apucam ca mai costa si astea o groaza de bani ca fumeaza si sotu si noah...nu fumam orice Si mai e ceva care ma supara nu prea vroiam eu sa ne vada A fumand sa nu fim un model negativ pt el si ma tot rugam de sotu sa se lase si el si ...uite ca am ajuns sa fumam amandoi ![]() Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
La mine sotzul nu fumeaza[:P]...nici eu nu vreau sa ma vada copii,m-a vazut Andy o data,a fost fff dezamagit si m-a si parat la toata lumea
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)