Bobocei de sept-oct 2008 (288)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Laura A nu se sperie de aspirator, mixer etc de fapt nu se sperie de zgomote puternice decat ff rar, aspiratorul chiar ii place.insa fetita nasilor e exact ca Alexia.
Eu astept rezultatul de la analize pt A au zis ca trimit pe mail la 17am sunat si au zis ca nu am inteles bine ca dupa ora 17...hm asta poate fi si la 10 seara nu?Si mai dai si o groaza de bani deci in Ro si sist sanitar privat e varza.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Claudia, Oana o imbratisare si vitavercea, adica de la mine catre voi.

V-am zis ca Teo are, pe langa laringita cea noua, si niste pete pe corp care nu-i mai trec de vreo 2 luni? (sigur ca v-am zis...)
Acum petele s-au intetit, apar si nu mai dispar, si seamana cu ciupiturile de tantari, la care se si scarpina.
Ne-a trimis direct la alergolog... mergem marti.
Plus analize de copro si giardia, sa nu ne iesim din mana Pana atunci luam Claritine... sau Aerius, nu m-am decis inca...

Ai mei nu se sperie de zgomote prea usor, ce noroc, ca la noi se construieste pe bloc... inca un bloc.
Iata deci inca un motiv dual de bagat/scos in/din butoias(ul cu pulbere...)
Foarte mult zgomot si praf, eu nu pot sa dorm, nici sa deschid geamurile, nu mai zic in ce hal arata masina, dar in ce pericol este... dar copiii dorm de rup parca ar fi pe cucul muntelui in sanul linistii si al naturii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

si mie mi-a facut Teo o morala grozava cand am fumat la munte...
Maaaami, ce faci? fuuumezi? ca tati??? nu e voie!!! stii si tu ca nu e bine!

Claudia, ce simpatic e Stefan! Azi i-am zis lui Teo cand intram la clinica sa mearga cu mine la baie sa fac pipi (sau sa ramana la locul de joaca, mereu ii zic, dar niciodata nu vrea si merge cu mine).
Si cand am intrat, la receptie m-am oprit sa zic ca avem programare ca sa ne listeze la doctorita ca am venit... si el repede "noi acuma mergem sa facem pipi, lasa-ne ca ne grabim, mama face pe noi"
va dati seama hohote de ras pe acolo...

am incercat sa-i zic la baie ca nu e frumos sa spunem asa la toata lumea ca ne ducem la WC e o treaba personala si nu ne laudam cu ea, pe altii nu-i intereseaza, etc... vax albina, cred.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

si mie mi-a facut Teo o morala grozava cand am fumat la munte...
Maaaami, ce faci? fuuumezi? ca tati??? nu e voie!!! stii si tu ca nu e bine!

Claudia, ce simpatic e Stefan! Azi i-am zis lui Teo cand intram la clinica sa mearga cu mine la baie sa fac pipi (sau sa ramana la locul de joaca, mereu ii zic, dar niciodata nu vrea si merge cu mine).
Si cand am intrat, la receptie m-am oprit sa zic ca avem programare ca sa ne listeze la doctorita ca am venit... si el repede "noi acuma mergem sa facem pipi, lasa-ne ca ne grabim, mama face pe noi" va dati seama hohote de ras pe acolo...

am incercat sa-i zic la baie ca nu e frumos sa spunem asa la toata lumea ca ne ducem la WC e o treaba personala si nu ne laudam cu ea, pe altii nu-i intereseaza, etc... vax albina, cred.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Super tare rad si acum de 1 minut.

Diana

Mergi la inceput

Se pare ca sunt cam sigurica pe aici...A doarme de 3 ore jumate si in sfarsit dupa ceva vreme ma plictisesc si eu

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

dya nu esti singurica

Ada, nu i-a vazut nici un doctor petele de pe piele?

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

dya nu esti singurica

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Si Sofia doarme???

Diana

Mergi la inceput

Doamne cred ca am limbarnita!!!Da va zic si motivu ...vreau sa ajung si eu la 3000 de mesaje.
Am pregatit si niste cartofi frantuzesti cu branzica telemea, carnati picanti, muschi file si sos de smantanaacum ii bag la cuptor e clara dieta in seara asta.

A peste 10 minute sunt 4 ore

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Nuuu, nu doarme. A adormit in carucior pe la 1 jumatate si din fericire nu s-a trezit cand am urcat-o in casa si a adormit pana la 4 in hol, tot in carucior. S-a trezit si am vrut sa o pun pe canapea dar mi-a urlat vreo 10' ... inexplicabil. nu era hotarata unde sa doarma si pana la urma s-a trezit de tot.
As iesi afara cu ea, dar ma cam dor picioarele .. in plkus fata de cei 4km de la gradi' pana acasa am fost si la bbexpo

cum a ramas cu piolica? ne mai vedem maine cu ea? noi putem dupa-amiaza sa venim la izvor

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Ai gasit ceva la bbexpo??
Si eu am zis ca o sa ies cu A insa la cat vad ca doarme cred ca nu mai apuc decat la cumparaturi sa il iau cu mine in Kaufland.

Diana

Mergi la inceput