Bobocei de sept-oct 2008 (288)
Raspunsuri - Pagina 22
musettepink spune:
Andreutac 
multa sanatate si fericire!
Acum am realizat ca maine e si ziua mea,cu toate evenimentele am si uitat si stiu ca tu esti cu o zi inaintea mea![]()
Paula ce e ala patch emla?
Clau geo bine ai revenit!Am citit ce ai patit si imi pare f rau!Acum ai scpat esti ok nu?
Tzitziri
,scuze ca am raspuns asa telegrafic la sms aseara dar eram la spital la tratament.

de
Luca
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia ieri in Cora am facut poza la masuta de plastic. Costa 149 lei. O sa va trimit poza pe mailul comun, dar nu am apucat inca sa o descarc. noi facem ceaca paca caca maca. eu sunt in depresie, plus la dieta, plus nu se intampla nimic, plus CM, plus scandal cu TL care pleaca in delegatie si ma lasa singura cu berbecii pe cap. plus cautat la mare si nu gasit inca, si daca sunt sanse de gasit = faliment, si TL ma acuza aseara ca bag familia in faliment, de ce imi trebuie mie sa ma duc la mare??? auzi, frate, chiar asa. de ce dracu ma duc eu la mare. radu se culca tarziu, se scoala devreme, si urla toata ziua. arata cu degetul... si urla. cam atata, in rest se catzara, si se bate cu fra-su. Vocabular la varsta asta de toata jena: cocotei = biscuiti, grisine, cereale, fainos in general. La astea urla cel mai rau. Loulel = Dorel, adica fra-su mami, tati caioi = camion, iaia = leagane de orice fel din parc, pentru care se arunca si sub rotile masinii ca sa ajunga mai repede. PAAAAA = apa si de obicei urla dupa ea. (adica sper ca se intelege din mesaj ca in 90% din timp urla; in rest doarme sau suge degetul, sau mananca, nu asa bine ca pe vremuri, da-i destul de mare.) Cam asta "vorbeste", sa nu-l uitam pe SHOPI (sobolanul cu blana rara). In rest, nu merge in carucior, nici in brate, nici pe umeri, doar pe jos, doar in directia in care vrea el, daca incerc sa il tin de mana se arunca pe burta si ... da.. urla iar. Practic e imposibil sa iesim cu el la plimbare. I-am luat o tricicleta, una (inca una, ca a mai avut si teo) oarecare, 129 lei, si merge teo pe ea, acum a invatat sa pedaleze. dar sa vezi ce chestie, azi in timp ce pedala teo pe aviatorilor s-a rupt tricicleta si nu mai are directie. practic e de aruncat. as vrea sa i-o fac guler lui TL la capitolul bani aruncati, si copil care se simte mizerabil cand are chef sa pedaleze si i se rupe scula sub cur. Teo e in plina criza 2-4 ani, vad ca l-a apucat fix la 3. Nu ma inteleg deloc cu el, face istericale cu tavaleala pentru absolut orice, NU e singurul cuvant din vocabular, in rest il imita pe Radu, parca as avea doi bebelusi, unul handicapat. Imi vine sa il bat non-stop, cu greu ma abtin, si ieri m-am asezat in cur pe jos pe podele la mall ca sa stau de vorba cu el, care urla din toti rarunchii ca el vrea ACEL peugeot din Cora, care costa vreo 50lei pe care nu ii aveam si daca i-as fi avut n-as fi vrut sa-i dau pe acea jucarie de calitate proasta. I-am oferit altceva, nu, din alta parte, nu, orice ziceam sau incercam sa-l calmez urla mai tare si mai tare si se inrosea si se sufoca de atata plans. Cine are experienta, cum gestionam astfel de "neintelegeri?" ca maine i se pune pata pe un ferrari adevarat de la reprezentatnta, si face la fel in fata geamului ca ieri, sau ca in fata la CMU kids, unde in geam alaturi la o banca era o masina frumoasa din lemn sculptat, de decor. Ei bine el pe aia a vrut-o. Cu aceleasi istericale, tavalit, urlete, inrosit, sufocat. Si nu, n-a iesit nimeni din banca sa i-o faca cadou, desi merita, macar pentru calitatea show-ului. Nici nu l-am batut dar jur ca greu m-am abtinut. In rest, din 22 martie pana acum e continuu bolnav. N-a mai fost la gradinita din 11 mai, ne-am luptat cu otita, a luat antibiotic, nu i-a trecut, inca un tratament... azi in fine am fost si i-a trecut complet otita. DAR... are rosu in gat, e ragusit, si are gatul inflamat. Ne-a recomandat iar aerosoli cu dexa. NU MAI SUPORT!!!!! Vestea "buna" cu indemnizatia nici nu ma mai afecteaza, la cat de amortita sunt. Luna iunie am de reinoit toate asigurarile: casco, casa, RCA, rovigneta, politele de asigurare pentru copii si pentru mine...plus cica mergem in concediu. Evident da mult cu minus la buget, si cum n-am pensia cui s-o tai voi intra in tot felul de rezerve care sunt oricum deja pe duca, a mai fost iunie si anul trecut. Nu pot sa ma gandesc decat la faptul ca la 1 august ma intorc la serviciu, si copiii mei nu rezista la gradinita mai mult de 8 zile pe luna, si asta pe bani grei (500 de euro), in rest nu prea stiu cu cine o sa-i las... mama e prea putin dispusa, trag cu greu de ea si acum, cand vine 2 zile pe saptamana si alea cu fitze, iar socrul e dispus, dar total depasit. Iar copiii, sincer, insuportabili, mai ales impreuna, nu vad cine ar putea sa stea cu ei amandoi si bolnavi si sa ramana sanatos la cap... si fara sa le faca rau. Intr-o incercare disperata de a da o nota pozitiva lucrurilor, am putea remarca urmatoarele: 1) suntem totusi o familie, si desi vorbim zilnic de divort, copiii au, inca, doi parinti 2) am un serviciu la care sa ma intorc, cu toate problemele care deriva din asta, e totusi un serviciu, altii poate n-au (De ce m-ar incalzi insa pe mine ca altii o duc mai rau ca mine...) ma intreb pentru cat timp insa voi avea serviciu, in conditiile date si cu restructurarile si schimbarile zilnice de care aud. 3) copiii sunt sanatosi adica nu sufera de nimic grav, si niciunul nu e handicapat sau cine stie ce mai rau. 4) avem o casa, avem si "bugetul" pe care il voi extermina in aceasta minunata ultima luna de iunie - libera. 5) si nu pe ultimul loc, avem si socru, amvem si mama. Bai, sunt de-a dreptul FERICITA de soarta!!!!N-o sa ploua la mare, da? Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Hai ca te sustin eu daca nu gasesti sprijin in alta parte
, stiu cum te simti, sfarsita si fara sorti de izbanda. Am trecut si trec si eu prin ceea ce treci tu acum. Insa de cand am vorbit cu voi, m-am mai calmat si vad ca si Irina parca e ceva mai cuminte. Plus ca am cumparat o carte a Irinei Petre - si tu poti fi supernany si, nu vreau sa fac reclama insa e tare, tare, tare buna. Am gasit in ea raspunsuri varinaqte si simple la multe dintre problemele cu care ma confruntam. De la urlat si zbatut,tavalit pe jos si muscat, am gasit solutii simple care se pare ca au efect. Numai ca trebuie sa respecti ceea ce aplici atat tu cat si cei din jur. Daca cumva altcineva se comporta diferit fata de tine, se duce naibi educatia pe care incerci sa i-o dai celui/celei mici.Nu pot decat sa te sfatuiesc sa o citesti cartea si sa te inarmezi cu multa , multa rabdare.
Legat de mare, daca vrea cineva sa mearga imreuna cu noi, eu am mai spus-o si o repet, noi mergem la Sirena in Saturn , hotel de 3 stele, renovat, cu piscina si AC, mic dejun bufet suedez, 13,2 mil timp de 7 nopti. Biletul l-am luat prin nova travel.
Va asteptam cu drag fiindca indiferent de situatia materiala pe care o avem fiecare e nevoie si de cateva zile de relaxare, pt a putea face fata inca unui an plin de frustrari si suparari.
pup dulce
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Claudia, Oana o imbratisare si vitavercea, adica de la mine catre voi. V-am zis ca Teo are, pe langa laringita cea noua, si niste pete pe corp care nu-i mai trec de vreo 2 luni? (sigur ca v-am zis... Acum petele s-au intetit, apar si nu mai dispar, si seamana cu ciupiturile de tantari, la care se si scarpina. Ne-a trimis direct la alergolog... mergem marti. Plus analize de copro si giardia, sa nu ne iesim din mana Ai mei nu se sperie de zgomote prea usor, ce noroc, ca la noi se construieste pe bloc... inca un bloc. Iata deci inca un motiv dual de bagat/scos in/din butoias(ul cu pulbere...) Foarte mult zgomot si praf, eu nu pot sa dorm, nici sa deschid geamurile, nu mai zic in ce hal arata masina, dar in ce pericol este... dar copiii dorm de rup parca ar fi pe cucul muntelui in sanul linistii si al naturii... Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
esti mortala

clau_geo spune:
| citat din mesajul lui camicreata Buna fetelor.Ne-am gandit sa ne alaturam si noi acum ca am mai crescut.Am mai scris aici dar de mult,acum sper sa tin pasul cu voi.Sebi a crescut si sper sa ma lase sa va mai scriu ![]() ![]() .Daca cineva ne ajuta sa ne bagam in lista o sa va dau tot ce trebuie .cate o floare pt fiecare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://picasaweb.google.it/camicreata24 |
Buna Cami si bine ai venit in grupul nostru. Eu nu reusesc sa tin pasul de multe ori cu fetele insa ele sigur iti vor fii aproape mereu.
clau_geo spune:
Nusha, felicitari pentru eco!
Aly imi pare rau insa nu stiu medicamente pt rau de masina, noi nu am avut probleme si sper sa nu apara.
musettepink spune:
Aly medicament pt rau de masina gasesti de la boiron,homeopat,ceva cu c,nu-mi vine acum dar daca intrebi la farmacie stiu ele sau mai exista bratari pt rau de masina,tot la sensiblu am vazut.
de
Luca
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui dyanira Helloo si de la noi!!! Din pacate nu e prea buna ziua acum venim de prin spitale de pe la dr.A a facut febra mare azi noapte pe la 1 avea 39,2 dupa ce ieri dupa masa era usor febril 38,2.I-am dat nurofen a scazut febra dar el nu putea adormi de durere....il durea ceva si am intuit corect de fapt si cu ajutorul lui ca imi arata cand il intrebam mami ce te doare??...urechea. Diagnosticul otita externa acuta la urechea dreapta si mai grav la stanga e afectata si urechea medie.Tratamentul e antibiotic...dar mi-a zis dr sa nici nu ma gandesc sa nu il dau ca la cum arata urechea ajunge la ceva mai grav cu siguranta in 2-3 zile si trebuie sa ne internam I-a prescris Zinnat pt 7 zile cate 5 ml o data la 12 ore. Vroiam sa rog pe cele care au mai avut asemenea probleme daca tot asa au luat si a fost ok?Parca Paula a avut recent aceleasi probleme cu Mihnea, sper sa nu gresesc.Sunt franta de somn toata noapte am stat sa pazesc puiu sa nu ii fie mai rau. Nu ma citit inca din urma , revin... Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Imi pare tare rau pt voi
va dorim multa sanatate si sa va faceti repede bine
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui musettepink In sfarsit acasa! Am disparut de pe forum pt ca am fost internati.Starea lui Luca era din ce in ce mai proasta,febra nu mai reuseam sa o tinem in frau asa ca am ajuns la Medlife unde ne-au internat de urgenta cu febra 40,5 si analizele date peste cap.Am trait clipe de cosmar caci dupa acest episod de febra peste 40 care a cedat in cateva ore de administrare a tot felul de antitermice,Luca a facut o usoara convulsie ![]() ![]() ...sau ce o fi fost.....dr au denumit-o convulsie dar se pare ca nu a fost chiar o convulsie adevarata insa ce a fost a fost ingrozitor desi a durat pana intr-un minut.O stept pe pediatra noastra sa ne sfatuim cu ea sa vedem daca e cazul de investigatii suplimentare.Ei in spital i-au facut tot felul de controale,l-au vazut o gramada de dr si profesorul Tomescu,seful sectiei de acolo si mi-au zis sa stau linistita ca e totul ok,nu a ramas cu sechele sau ceva dar va dati seama ca acum de cate ori va face febra mie imi va sta inima...Acum suntem pe tratament cu antibiotic intravenos si pt ca nu a mai facut febra ieri deloc ne-au dat drumul acasa si mergem doar sa ne faca antibioticul. Diagnosticul a fost faringita acuta dar cu un virus f puternic,cel mai probabil virusul care era s-a suprainfectat si a rezultata o infectie f puternica.Nici urma de herpangina sau roseola,pediatra aceea m-a dezamagit enorm si mi-a lasat un gust amar pt ca desi am sunat-o inainte sa ajungem la medlife sa-i spun ca e din ce in ce mai rau ea imi recomanda sa mai stau cu el acasa!!!!! pana maine cand ne chemase la ea sa-i faca exudat faringian...noroc ca am avut creierii la noi si am fugit la medlife cu el mai mult mort decat viu unde apoi s-a intamplat ce s-a intamplat....daca stateam acasa asteptand eruptia roseolei??????? sifacea acasa ce a facut la spital???basca ca nu m-a intrebat daca copilul bea apa si e hidratat,lucru esential dupa atata febra.... In final suntem pe drumul cel bun(sper) si astept pediatra noastra sa vedem ea ce zice despre acel episod convulsiv daca ii pot spune asa. Scuze daca nu sunt coerenta,inca sunt sub socul evenimentelor,revin mai tarziu cand citesc si voi ce ati mai facut. ![]() de Luca |
Va doresc multa, multa sanatate si sa va faceti bine cat mai repede

anamona spune:
multumim frumos :)
mussettepink, raspund eu pentru paula, e un plasture cu anestezic, prin aplicare se amorteste locul, noi l-am folosit la vacccinul de 1 an.
vroiam si aseara sa ma postez ceva, insa cand am dat submit post, a cazut internetul
ii scriam Adei ca e super sa dai jos 4 kg, inseamna ca dieta functioneaza
eu ma chinui de 2 luni sa slabesc si nu resusesc decat sa am ceva fluctuatii de 1 kg
de o saptamana mi-am propus sa alerg seara de vreo 2-3 ori pe sapt (sau mai mult), sa vedem acum ce efecte vom avea in afara de febra musculara si piscaturi de tantari

Bai, sunt de-a dreptul FERICITA de soarta!!!!