Bobocei de sept-oct 2008 (288)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

gata, am reusit sa descarc si pozele cu topoganul

am trimis invitatie pe emailul comun

enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Dya, Irina multa sanatate puiutilor si o noapte linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Irina imi pare tare rau am tot intrebat de voi.
Si A e bolnav si ia antibiotic Zinnat sunt necajita si eu tare pt ca se pare ca il doare rau urechea mi-e tare mila de el.
Te rog mult sa imi spui cum s-a manifestat acea criza sa fiu pregatita pt ca A are tendinta sa faca febra fff mare ma mosteneste eu mereu faceam 41 noroc ca mama e pregatita pt asa ceva.Si azi noapte la 1 avea 39,7 pe termometru deci 39,2 aprox si deja imi imaginam cum mai urca febra si statea cu mami la telefon la ora aia si faceam intocmai ce imi zicea ea i-am dat 5 ml nurofen dupa 15 minute nu scadea apoi inca 2 ml dupa 30 de minute tot 39 bagat la impachetari bagat in apa calaie, sosete cu otet apoi paracetamol in fundulet a scazut putin si iar crestea si i-am dat apoi novocalminu pe la 5 dimineata si asta l-a facut sa mai scadaMie mi-e tare frica de febra mare orice sa aiba numai febra nu ca stiu de la mine ce febra mare faceam.
Bine ca ati fugit cu el la Medlife si ca pana la urma e ok.Ce antibiotic face IV?Cum sunt conditiile la Medlife dar preturile??
Iar de dr aia ce sa zic te cred ca te-a dezamagit eu am patit asa de mai multe ori cu dr de familie a lui A si de atunci nici nu mai apelez la el.Nici azi nu am fost deloc la ea am fost direct la spital.
Multa sanatate va pupam

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Din ce am citit in cartea lui dr Spock se pare ca a fost o convulsie insa nu s-a mainifestat chiar ca la carte.Partea ciudata a fost ca el a facut-o cand deja febra ii scazuse si astea de obicei se fac in momentul febrei.Oricum m-am mai linistit citind in cartea asta,se pare ca sunt cazuri care au facut un episod de convulsie si am trait bine merci fara urmari si fara sa se mai repete de-a lungul vietii.Spock spune ca aceste convulsii nu sunt atat de periculoase pe cat arata,caci de aratat arata inspaimantator.Tu ai facut convulsii cand erai mica?se zice ca copiii ai caror parinti au facut au mai multe sanse sa faca si ei dar uite ca nici eu nici sotul nu am facut si Luca a facut.E bine sa ai in casa disetin pt fundulet,ce zicea Paula ca are, insa eu am cerut reteta de la spittal si nu mi-au dat ca au zis ca e un retetar special pe care ei nu-l au si ca sa vb cu dr lui curant sa-mi dea,ceea ce o sa si fac ca sa stau eu linistita.
Antibiotic face cefort si pt ca face direct iv nu-i dau biotics ca nu vad rostul.
La medlife conditiile sunt f bune dar e loc de mai bine in ceea ce priveste organizarea, insa te simti si tu ca un om si personalul e f dragut si atent cu tine.Preturile sunt nesimtite rau.
Ghinionul nostru a fost ca dr noastra nu era in tara,daca era ea sigur nu ajungeam nici in spital,nici convulsii nu mai facea pt ca stiu cum proceda ea,ne-ar fi luat analize din prima zi si probabil ca altfel era situatia dar asa a fost sa fie.
Multa sanatate lui Andrei,nu te stresa cu antibioticul,decat sa faca alte porcarii mai bine ii dai o tura de antibiotic si stai linistita ca nu se suprainfecteaza ceva....eu pana la urma regret ca nu m-am luat dupa dr aia rezidenta care mi-a dat antibiotic din prima...dar deh nu am avut incredere,m-am dus apoi la dr cealalta pe care o credeam o desteapta si nu e deloc si uite unde am ajuns...
Multa sanatate si sa scapati usor!

de Luca

Mergi la inceput

Multumesc ca ati intrebat de noi si multumesc pt urarile de acum!
Luca se reface incet incet,a mancat ieri saracul o gramada ceea ce zic eu ca e un semn f bun.I-au disparut si cearcanele caci era mititelul vanat sub ochi:((

Nu mai retin ce am citit din urma decat ca Laureta mi-a placut hotelul ala din Neptun unde ati fost voi,ma poti ajuta cu un site ceva,eu nu am reusit sa-l gasesc decat pe niste site-uri de turism nu direct site-ul hotelului sau nu au asa ceva si mai bine ii sun?

Paula tie cumnata ta ti-a dat direct disetinul nu?pp ca nu ti-a dat reteta ca sa-l cumperi tu?eram curioasa daca intradevar e o reteta speciala pt el.Trebuie sa fac rost si eu de unul sa-l am in casa neaparat.

Fug ca trebuie sa mergem la tratament si revin mai tarziu!

de Luca

Mergi la inceput

Anamona ce frumos e topoganul,felicitari taticului pt reusita!Imi place si nisiparul

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Neata!

Musette, da, mi l-a dat direct impreuna cu un patch emla, sa il am in caz de ceva, ca doar lucreaza in spital si stie ce deficitar stau cu proviziile.

Ada, nu stiu daca e recidiva, ca el data trecuta nu a tusit si nu i-au curs mucii. Ma rog, macar are un tonus bun si nu are febra, sper sa nu se agraveze

Dya, am luat Biotics de la farmacie, i-am dat 3/zi (sau am incercat). Mai greu era ca mi-a recomandat sa i-l dau la 3 ore dupa antibiotic, si imi era cam greu, insa pana la urma ii amestecam in permanenta in apa in care bea.

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Anamona, e super misto toboganul! Felicitari sotului

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

neata

anamona e super topoganul!!!

mami de Maria si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Neta fetelor,

ca de obicei eu nu am reusit sa mai intru de vreo 2 zile. Nu stiu cum fac dar se pare ca nu reusesc sa imi pun in oridine ce am de facut in fiecare zi. Mereu apare cate ceva nou si trebuie sa imi dea peste cap planurile.

Incerc sa citesc ce ati scris zilele astea si revin si eu cat pot de repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

ba cred ca intru si eu in butoi langa ada, am culcat frimitura mea pe la 9 dupa ce nu dormise neam si ii facusem baie, toate bune, pe la 11 a scancit, m-am dus la ea si da-i urlete si dat pe spate.... are 36.88 temperatura, nu pre s-o doara nici urechea, i-am mai dat c plus cold si abia a linistit-o tati (nu in ordinea asta). oricum deja ma gandeam sa chem taxi sa merg la spital. Nu mai zic ca eram convinsa ca gata avem si noi program normal si ma gandeam ce sa fac mai intai maine dimineata; acum m pusesem sa fac niste budinca de varza si salarta de varza cu maioneza din ce-a ramas... le-am terminat cu sughituri.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
blogul boboceilorr

Si eu cred ca e tot de la dintisori, Si Irina a facut febra nu prea mare de la canini si a fost atre maraita si suparacioasa, plus ca nu a mancat bine timp de cateva saptamani pana au erupt canini. Eu i-am dat Ibuprofen (Nurofen sau ibalgin 5 ml) si s-a lininistit. Pupici si santate.

Mergi la inceput