Bobocei de sept-oct 2008 (288)
Raspunsuri - Pagina 20
tzitziri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Oana, da tu ajungi la sifonier? Ca eu daca ma ridic pe varfuri abia reusesc sa var cheia Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Da' de ce crezi ca as sti sa iti raspund la intrebare?
Nu am experimentat pana acum treaba cu sifonierul pe masina...astept concediul de sfarsit de iunie
Am uitat sa spun ca noua mea 'pasiune' in materie de siteuri bebelacesti este ookee..Am fost foarte incantata azi la standul lor..mai incantata chiar decat David
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
gaia.nevia spune:
cred ca am inteles eu gresit, ca aveti si voi box. Cum eu am doar de azi, si ma uit la el din casa pe fereastra, si abia ajung la el, nu prea cred ca il voi cara in casa vreodata. Nu cred ca l-as putea urni gol, dar sa-l umplu si sa-l urc pe masina...
tzitziri spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia cred ca am inteles eu gresit, ca aveti si voi box. Cum eu am doar de azi, si ma uit la el din casa pe fereastra, si abia ajung la el, nu prea cred ca il voi cara in casa vreodata. Nu cred ca l-as putea urni gol, dar sa-l umplu si sa-l urc pe masina... Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Scuze...m-am exprimat eu gresit
La noi e depozitat undeva pe tavanul din balcon (nu ma intreba prin ce magie inginereasca
Ada, tu la cate kile vrei sa ajungi de ai target -25?.Eu am inceput sa nu mai mananc seara, dar recunosc ca nu prea pot sa mananc mereu ce trebuie..ca daca fac pentru baieti nu ma abtin

Dar am inceput sa fac aproape zilnic 20 de minute Pillates pentru abdomen.Si se vede..desi nu la cantar, dar stau pantalonii altfel.Macar atat.
gaia.nevia spune:
o sa ma apuc si eu de ceva pilates sau stretching macar. doar sa-mi arda... ca pana acum mi-ar arde doar sa ma ascund in camara si sa mananca ciocolata, si nu din aia cu 85% cacao.
he, he, la cate vreau sa ajung... mai bine ma intrebi cate am... de pot sa dau 25 din ele...
chestia neplacuta e ca am de unde.... mama masii, chiar am de unde ![]()
tzitziri spune:
Ada, nici mie nu imi ardea deloc de Pillates....dar cand vad ca marea parte a garderobei de vara e ori noua ori de pe vremea gravideniei (nu ca as avea cate kile aveam atunci, dar oricum..).La mine numarul de kile e cam maximul dinainte sa raman gravi (75 - si din pacate nu am 1,80 ci doar 1,69), doar ca sunt asezate mult mai prost....
Eu tanjesc la un 67-68.Chiar daca nu o fi ideal pentru mine, macar stiu ca atunci ma simteam bine in pielea mea
.Cel mai bine mi-a fost in pielea mea acum vreo 5 ani cand ma duceam de minim 3-4 ori pe saptamana la sala la aerobic.Si chiar daca numarul de kile nu era sub 67, arata bine.Acum nu mai sper la sala dar macar 20 de minute pe zi sper sa ma tina
.
Si eu as avea de unde sa dau jos mult mai mult decat 7-8 cate mi-as dori in prima instanta![]()
Oricum fata de dinainte sa raman gravi observ ca fluctuez in greutate mult pe parcursul lunii.La ovulatie ajung si cu +3 kile...la ciclu +2 (fata de 75) si tot asa....deci nici nu mai stiu cate sa zic ca vreau sa dau jos.
A inceput Eurovision-ul..daca va pasioneaza![]()
Nerantula spune:
Masuta monobloc cu bancute de o parte si de alta este la Toyplex, 145 ron ... nu este la Carrefour, Real, Cora, Praktiker, Auchan ...
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
Nerantula spune:
Total off-topic: are cineva de imprumut o carota de beton?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
abe spune:
salutare
vin si eu cu o veste buna: mariei ii iese un premolar!!! are 6 dinti si-un pic!!!
mussette groaznic prin ce ati trecut! sanatate!
dya, paula sa se faca bine repede puiutii vostri!
nikolici maria manaca seara una din astea: 1 iaurt mic campina; 1 sau 2 iaurturi humana cu fructe; mamaliga cu branza; cascaval hochland, vreo 4 felii cu un colt de paine; paste cu branza.
cadou de 1 iunie: http ://www. mothercare. com/Early-Learning-Centre-Cherry-cottage/dp/B0011FDLB8/ref=sr_11_1/278-3045993-3393958?_encoding=UTF8&mcb=core
am vazut ca ati vorbit despre fumat...daca vreti sa incercati sa va lasati, cititi cartea lui allen carr: in sfarsit nefumator. citesti cartea si te lasi
...suna a poveste, dar am cunostinte care s-au lasat citind-o
mami de Maria si
16+
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui abe am vazut ca ati vorbit despre fumat...daca vreti sa incercati sa va lasati, cititi cartea lui allen carr: in sfarsit nefumator. citesti cartea si te lasi mami de Maria si 16+ |
Da, sotul meu, in noiembrie, pana acum 2 ani fuma 4 pachete de kent 8 pe zi, intre timp redusese la 2 parliament silver blue, s-a lasat intr-o zi de lectura ... acum 3 saptamani insa l-am vazut fumand la padure
, acasa insa nu o face si nici nu miroase, deci cred ca e foarte ocazional, insa nu stiu cat va tine asta Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
abe spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
Da, sotul meu, in noiembrie, pana acum 2 ani fuma 4 pachete de kent 8 pe zi, intre timp redusese la 2 parliament silver blue, s-a lasat intr-o zi de lectura ... acum 3 saptamani insa l-am vazut fumand la padure , acasa insa nu o face si nici nu miroase, deci cred ca e foarte ocazional, insa nu stiu cat va tine asta Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara |
spune-i sa o citeasca din nou, poate il mai tine ceva timp
mami de Maria si
16+