Bobocei de sept-oct 2008 (288)
Raspunsuri - Pagina 19
dyanira spune:
Vroiam sa va intreb daca le dati ceva pt refacerea florei in timpul tratamentului cu antibiotic??
Biotics baby se mai gaseste??
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
Irina
bine ca sunteti ok acum! Brrr....
Dya, sanatate lui Andrei. Teo a avut otita si a luat augumentin, a cedat inflamatia cu el, apoi mai era rosu un pic in urechea stanga care fusese mai rau si ne-a mai dat 5 zile picaturi in nas.
Paula, sanatate si lui Mihnea. Mama lui de virus ce e asta? recidiva peste recidiva noi asa o tinem din martie.
Dya, evident, cura nu se reduce la schimbat / exterminat cafeaua... erau doar cateva vorbe despre cafea...
Ea (cura) merge destul de bine, am slabit 4kg de duminica pana azi. Sper sa ma tin de treaba ca am cam ramas cu figiderul gol si mi-e cam foame, ceea ce nu-i tocmai indicat, ca acusi ma infig in niste paini.
Cand ma gandesc ca sunt doar 4 din 25 ma intristez la loc, dar... cine mi-a bagat in gura?!
Iar la mare plecam in 4 iunie, si nu stiu cat mai dau jos pana atunci. N-am fost niciodata la mare aratand in halul asta, deci nici nu stiu daca incap in costum si daca am curaj sa port costum...
deci alt stres scarbos pentru creierii mei varza.
Nikoliciule, imi pare rau de patania cu teava
asta iti mai trebuia acuma. Oare sunt semne ca trebuie sa te muti?
(glumesc, stii, sper) Si mai sper sa ajungeti la mare si sa ne vedem. Radu mananca seara cereale, sau branza cu cheerios, sau lapte cu biscuiti, mai rar ii dau iaurt pentru ca il scoate afara si daca il mananca seara face peste noapte.
gaia.nevia spune:
Eu am avut biotics de acum doi ani, (inca nu expirase
) si i-am dat lui Teo la fiecare cana de lapte pe durata antibioticului.
Asta a insemnat uneori o singura data pe zi, alteori de doua ori. Cu asta am terminat cutia... si am auzit si eu ca nu se mai gaseste.
Tzitziri
i-am pus box la Opelia pana la urma... acum avem unde pune izmenele care nu mai incap in sifonier.
Se aud tunete, cred ca o punem de o ploaie. Nasol ca e boxul pus si daca ploua nu spala si sub el, unde era foarte, foarte murdar...
gaia.nevia spune:
Clau_geo, merci mult pentru mesaje, incerc sa le descarc zilele astea, cred ca trebuie sa trag una pe zi ca altfel imi taie astia teava.
Merci tare -tare
Ref la Olga Gudyn, te mai intreb ceva - ce politica de plata au in cazul in care copilul lipseste?
baby_boy spune:
Noi am dormit ca bombele de la 16 la 19 ![]()
Diana am facut o ciorba de curcan..sau mai bine zis un cazan
sa-mi ajunga mai multe zile..am prestat un chec si acum facem un gratarel.
Eu am gasit biotics baby la Catena daca nu ma insel..deci inca se gaseste.
nikolici spune:
dya intodeauna mi-a zis dr ca sa dau biotics pe langa antibiotic.Si am vazut si eu chiar acum 2 zile intr-o farmacie full.Deci nu cred ca mai sunt probleme cu el.
in 18s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
aly_c20 spune:
Angelynna
, merci de link.
Joy, ce strengarita ai u
!Iar bebita din burtica cred ca va fi cret...ca tine
!
Imi pare rau de bobocei bolnaviori...
sa se faca bine!
Tati al nostru e tare mandru
. Azi a fost a doua zi a lui Sebi cu "tetei", afara, si tati il tot intreba din 5 in 5 min daca nu vrea sa faca pipi, cu toate ca Sebi cere pipi...dar el voia sa fie cel cel initiaza in "facutul de pipi din picioare"...si a reusit...cat a stat afara 3 ore a facut de 2 ori pipi in tufish
, din picioare!
puuup
tzitziri spune:
Ange, sa inteleg ca repeti experienta cu Crina la socrii?Deci sunt sanse sa o intalnesc prin parc?![]()
Dyanira, multa sanatate lui Andrei.In loc de Biotics se poate da si enterolactis.E cam aceeasi treaba.
Ada, deci ai sifonier nou?
.Eu zic ca e bine...ca doar il pui pe masina si gata.Nu mai trebe sa faci nici un bagaj daca izmenele sunt deja acolo![]()
Laura,am bagat o tarta de pe bucataras...delicioasa
.David e bine....a trecut usor si repede si fara interventii 'in forta'.Doar cu un tati stresat care isi inchipuia numai rosu in gat si cum ajunge la plamani...doctorul deja zambeste cand ii aude scenariile![]()
Irina, 
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
tzitziri spune:
Am uitat sa spun ca am fost azi la baby expo.Cand am plecat pe la 12 deja venise politia sa nu mai lase sa urce masinile inspre Polivalenta...ca era coada de masini pana sus si evident parcarea plina.
Am dat comanda de scaun ....BeSafe-ul cu care va tot bateam la cap.De la 1600 la 1300 ron.Deci e o reducere ok.Recunosc ca nu am mai fost pana acum la nici unul din targurile de bebelaci, dar mi-a placut
.Si evident ca am mai luat inca un cadou de 1 iunie...ca asa e cand luam cadouri cu o sapt inainte.Niste 'forme geometrice de stivuit' de care David e incantat.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
gaia.nevia spune:
Oana, da tu ajungi la sifonier? Ca eu daca ma ridic pe varfuri abia reusesc sa var cheia ![]()
Cred ca era pentru iubita noastra cea inalta, pt aia mica trebe scara. O sa ies sa pun bagajele cu inaltatorul de WC al lui Dorelu. (zis si Loulel)