Bobocei de sept-oct 2008 (288)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Am luat si eu o pauza din treburi..ca de azi-dimineata..gatit..spalat..curatenie..plimbat Raducu in parc..si tot n-am terminat..mai am de calcat.

Imi pare rau ca aud de bobocei bolnaviori
Diana cum ati facut otita? Uff...multa sanatate lui Andrei!!

Irina imi pare tare rau ca ati ajuns prin spitale.Multi pupici sa-si revina repede Luca si voi sa va linistiti

Ada multe sa treaca depresia repede. Eu daca eram in locul tau cred ca-l luam la ciufulit pe TL demult. Cateodata ma mir cat de intelegatoare si pasnica esti..mai ales ca ai si tu cornite

Nicole noi seara mancam ce facem si pentru noi: Pilaf cu ciuperci si fripturica de pui/vita, cartofiori la cuptor sau pireu tot cu carnita, gratar, pizza.etc..in orice caz..mancare consistenta..asa ca nu stiu daca iti pot fii de ajutor. Si nu mi-ai raspuns..cum stati cu intarcatul??

Cu zgomotele- noi nu ne mai speriem de nimic..a trecut perioada aceea.

La mare -plecam pe 26 iunie in Bulgaria- Duni- de abia astept.

Cadou de 1 iunie- vreau sa-i iau pe I-teddy..sa ne ajute si pe drum spre mare..ca pana acum n-am reusit sa-l iau si alta idee n-am. Are cam de toate in rest.

Mai revin daca ma timp..ma duc sa culc bobocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Paula asta e diagnosticul si la noi pt urechea stanga, dreapta cica e putin mai bine.Pe noi ne-a vazut pediatra noastra de la spital la care mergem si la particular am mare incredere in ea il stie pe A de la 2 sapt si ea ne-a trimis pt siguranta si la un coleg de al ei orl-ist sa decida el antibioticu dar ea din start mi-a spus ca nu se poate fara antibiotic si ca daca cumva eu singura decid sa nu il dau sa ma astept sa se complice.Orl-istu a hotarat Zinnat si deja i-am dat prima doza o sa ii dau 5 zile si apoi merg la orl-istu nostru care il vede pe A dar azi nu era in oras.A are si orl-istu lui deoarece probabil stiti ca are polipi mari si o rinita alergica si mergem cam o data la 2 luni la orl-ist sa il vada iar daca sunt probleme si mai des.Prin tel el mi-a confirmat ca daca e otita Zinnat e tratamentul ok.Uff ca greu mai e...am dat azi o gramada de tel la dr am avut noroc ca dr sa fie azi in spital ea de obicei e plecata des pe la conferinte, cursuri etc.
Oricum orl-istu la care am fost azi mi s-a parut ok si pare ca stie ce face mi-a zis ca nu ii place deloc cum arata urechea stanga.Mi-a zis ca va fi mai bine dupa 3 zile de tratament dar sa nu intrerupem pana la 7 zile.
La voi a fost ok dupa antibiotic?Sau ati mai continuat?Ati mai luat si altceva in afara de antibiotic?Noua ne-a mai prescris nurofen de 3 ori pe zi si vibrocil in nasuc.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

In caz de febra mare eu am alternat novoclamin cu diclogesic la 12 ore, pe langa impachetari /dus cu apa din ce in ce mai rece/ sosete cu otet.
In loc de novocalmin am aflat de varianta de algocalmin pus in nurofen (unii doctori recomanda 1 picatura/kg corp). Am incercat la mihnea nurofen + 7 picaturi si ferba a scazut destul de rapid (asta in loc de novocalmin)

si am in frigider un desitin gel(de bagat in fundulet) pentru cazul in care ar avea convulsii. Pe asta mi l-a dat cumnata mea, care este doctor. Sper totusi sa nu am nevoie de el vreodata
-

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Paula si mami azi noapte la tel mi-a zis ca ultima solutie e 1 ml algocalmin fiola si va scadea negresit.Ea a zis ca in toata cariera ei medicala cu asta nu a dat gres(cantitatea ajustata in functie de greutatea copilului).
Cristina nu stiu exact cum dar eu banuiesc si sper sa nu ziceti ca sunt dusa...ca de la vantu care a fost zilele trecute si am stat pe afara eu care nu il scot in conditii vitrege nu stiu ce m-o fi apucat.Plus dr a zis din cauza polipilor mariti secretiile raman in spate la nas si se duc spre ureche unde se suprainfecteaza...

Diana

Mergi la inceput

Ramo scuze am uitat sa iti multumesc pt reteta.
Ada am citit.Auzi ia da-i tu lu TL niste sarcini sa execute ca asa s-a invatat numai sa stea.
Iar cu cafeaua daca ar fi numai asta la o dieta eu as fi slaba bat dar ce ma fac cu dulciurile??
Cristina am uitat sa iti zic cata treaba ai facut deja...esti harnicuta.Ce ai gatit azi bun?

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Dya, pe langa antibiotic i-am dat otipax, vibrocil si floxal in nasuc ca pediatra banuia un streptococ (si orl-istul a banuit, insa la exudat nu a iesit)
Si mie mi-a zis de nurofen, insa eu am descoperit otita dupa 3 zile de tratament cu nurofen pentru rosu in gata, asa ca dupa 5 zile de tratament nu i-am mai dat nurofen (maxim recomandat)
Mihnea a facut otita de la amigdalita, noua asa ne-a zis doctorul

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Multumesc fetelor de raspuns deci fii-mea cu un iaurtel si cateva lingurite de cereale ziceti ca are cina bogata

Acum o alta intrebare care tot uit sa vi-o adresez, Karina mereu cade pe asfalt si isi face genunchii varza, ieri a fost apogeul nu stiu cu ce sa o dau , ma rog trebuie sa cumpar, am inteles ca rivanolul nu este chiar asa de bun.Voua v-au recomandat ceva anume doctorii?

in 17s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

musette Bine ca s-a terminat episodul asta urat.Mai mergeti la doctor maine?Daca da sa-i zici de dulce ceva, de profesionalismul dat dovada prin telefon,:(
Va pup pe amandoi sa uitati prin ce ati trecut zilele astea.

in 18s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

dya cum e Andrei azi?Sanatate multa si la voi!

in 18s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Dya, Irina imi pare tare rau sa aud ca sunt sopilasii bolnavi, multa sanatate si putere mamicilor

Mancat seara: iaurt simplu/cu fructe sau mancare de la pranz. Intre mese bea iaurt de baut si sucuri, dimineata cereale cu lapte.

Zgomote puternice: inca se sperie la auzul bormasinii, blender-ului, cel de la aspirator ii place

se pare ca m-am panicat cu statul Crinei la socri aiurea.

eu am fost azi bucatarit azi, spalat rufe plus curatenie, maine am in plan calcatul de rufe

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput