Bobocei de sept-oct 2008 (288)
Raspunsuri - Pagina 17
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Ada daca mai esti pe fir si n-ai inceput tratament pt Teo Claritine blegeste, aerius nu. Poate te ajuta sa alegi. Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog... blogul boboceilorr |
Merci frumos. TL a cautat ieri in tot orasul Aerius sirop, se pare ca nu se gaseste...cel putin momentan.
Am inceput cu Claritine cum ne-a dat pe reteta pediatra, si marti mergem la alergologie. Nu am observat nicio, dar nicio blegeala...
poate doar a mea, care nu mai pot sa ma culc la 12 si sa ma trezesc la 6, cu 2 -3 treziri intermediare, despre care sustin de 4 ani ca nu ma afecteaza deloc.
Cred ca de fapt imi cam mananca ficatul. Sau nu stiu ce am, dar stiu ce nu mai am... rabdare, blandete, eleganta, intelegere.
Aseara i-am spui lui TL ca sunt foarte-foarte obosita si ca ma simt rau. In consecinta, mi-a raspuns ca da, stie exact ce simt, si el e exact la fel!!!
Si s-a asezat la TV pe canapea pe la 8, s-a mai ridicat la 1 dupa ce am adormit noi. Evident ca l-am simtit si am mai numarat o trezire... da mica rau.
Pana sa ma pot culca am avut de hranit doi copii, de dat medicamentele, de facut aerosolii si de facut dus de seara, schimbat in pijamale... Mare branza...nu?!
De culcat nu au vrut sa se dea culcati... s-au aciuat in pat dupa ce am stins lumina si au adormit undeva aproape de 11.
Ce oi fi gresit?! Precis n-am avut atitudinea potrivita... sau n-am folosit tonul potrivit... nu?!?!
Alina, noi mergem la mare acum la inceputul lui iunie. De aceea eram putin ingrijorata de vreme, dar nu cred ca mai conteaza pana la urma. Ne plimbam, ne jucam... gasim noi ceva de facut indiferent de vreme, oricum e mai bine decat in casa singura cu ei.
Hai sa va zic ceva din regimul pe care il tin eu - Montignac. Povesteste acolo cate ceva despre cafea, si recomanda pe cat posibil sa se renunte la ea pe timpul regimului. Eu nu pot sa renunt, si, ce bine, exista si pentru cei ca mine o solutie. M recomanda cafeaua slaba, bauta o singura data pe zi, eventual cu lapte degresat.
Cea mai buna si usoara cafea, zice el, e cea ARABICA 100%.
Am gasit in Cora una, ecologica, bio, si arabica. Mi-am luat un pachet si mi-am facut azi, e chiar buna si pare intr-adevar mai slaba, desi e foarte aromata.
Desigur M recomanda ca prima solutie pentru cine nu poate renunta, cafeaua decaf, dar eu nu consider asa ceva ca fiind cafea....
Am de dat 25kg jos... cand voi reusi va contribui tare frumos la ridicarea starii mele de spirit de la pamant.
Paula-Laura spune:
Neata si de la mine dupa o saptamana incarcata!
Ada pentru tine o
si 
Nerantula, si pe mine m-au scarbit rau cand am auzit ca se ating si d eplafonare. Niste nenorociti incapabili. Oricum sunt sigura ca inainte de sfarsitul anului vor reintroduce si impozitul diferentiat pe salariu, ca daca ai bani, trebuie sa platesti, nu?
Claudinna multumim de intrebare. Mihnea e mucios
Recunosc ca nu stiu daca e de la gradi sau de la vara-sa insa nici nu mai conteaza astfel de detalii. Daca nu are febra e ok
Bafta cu regimul in continuare, ai slabit mult intr-adevar! Ma duc sa ma uit la poze
weekend placut va doresc!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
nikolici spune:
Neatza,
Mai fetelor cu copii nemancaciosi, imi puteti spune si mie cam ce mananca copiii vostri seara?Ca noi dimi si la pranz o mai brazdam dar seara suntem cam in pom, la continua atractie este iaurtul cu cereale su painea cu branzica ca alte chestii gatite nu prea vrea.
pio eu acum am citit mesajul tau, numai ca nu am cum sa ajung la 11.30, mi s-a spart o teava si cred ca si plecam la munte sa vedem cand vine instalatorul daca vine.
ada hai hai ca o sa te distrezi minunat la mare cu chisioarele in nisip, alergand dupa copii.Sper sa ajung!
in 17s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Paula-Laura spune:
nikolici, Mihnea e mancacios si tot numai iaurt cu cereale mananca seara, rar paine cu branza sau macaroane cu branza. Altceva nu vrea si asta e
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
nikolici spune:
paula dar cat iaurt?![]()
in 17s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
dyanira spune:
Helloo si de la noi!!!
Din pacate nu e prea buna ziua acum venim de prin spitale de pe la dr.A a facut febra mare azi noapte pe la 1 avea 39,2 dupa ce ieri dupa masa era usor febril 38,2.I-am dat nurofen a scazut febra dar el nu putea adormi de durere....il durea ceva si am intuit corect de fapt si cu ajutorul lui ca imi arata cand il intrebam mami ce te doare??...urechea.
Diagnosticul otita externa acuta la urechea dreapta si mai grav la stanga e afectata si urechea medie.Tratamentul e antibiotic...dar mi-a zis dr sa nici nu ma gandesc sa nu il dau ca la cum arata urechea ajunge la ceva mai grav cu siguranta in 2-3 zile si trebuie sa ne internam
I-a prescris Zinnat pt 7 zile cate 5 ml o data la 12 ore.
Vroiam sa rog pe cele care au mai avut asemenea probleme daca tot asa au luat si a fost ok?Parca Paula a avut recent aceleasi probleme cu Mihnea, sper sa nu gresesc.Sunt franta de somn toata noapte am stat sa pazesc puiu sa nu ii fie mai rau.
Nu ma citit inca din urma , revin...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
alexa si mami spune:
Dia imi pare tare rau de A:(( multa sanatate, sa se faca bine cat mai repede.
Ada cu siguranta o sa-ti incarci bateriile la mare chiar si cu 2 tero:)) Ai hotarat unde mergeti?
musettepink spune:
In sfarsit acasa!
Am disparut de pe forum pt ca am fost internati.Starea lui Luca era din ce in ce mai proasta,febra nu mai reuseam sa o tinem in frau asa ca am ajuns la Medlife unde ne-au internat de urgenta cu febra 40,5 si analizele date peste cap.Am trait clipe de cosmar caci dupa acest episod de febra peste 40 care a cedat in cateva ore de administrare a tot felul de antitermice,Luca a facut o usoara convulsie

...sau ce o fi fost.....dr au denumit-o convulsie dar se pare ca nu a fost chiar o convulsie adevarata insa ce a fost a fost ingrozitor desi a durat pana intr-un minut.O stept pe pediatra noastra sa ne sfatuim cu ea sa vedem daca e cazul de investigatii suplimentare.Ei in spital i-au facut tot felul de controale,l-au vazut o gramada de dr si profesorul Tomescu,seful sectiei de acolo si mi-au zis sa stau linistita ca e totul ok,nu a ramas cu sechele sau ceva dar va dati seama ca acum de cate ori va face febra mie imi va sta inima...
Acum suntem pe tratament cu antibiotic intravenos si pt ca nu a mai facut febra ieri deloc ne-au dat drumul acasa si mergem doar sa ne faca antibioticul.
Diagnosticul a fost faringita acuta dar cu un virus f puternic,cel mai probabil virusul care era s-a suprainfectat si a rezultata o infectie f puternica.Nici urma de herpangina sau roseola,pediatra aceea m-a dezamagit enorm si mi-a lasat un gust amar pt ca desi am sunat-o inainte sa ajungem la medlife sa-i spun ca e din ce in ce mai rau ea imi recomanda sa mai stau cu el acasa!!!!! pana maine cand ne chemase la ea sa-i faca exudat faringian...noroc ca am avut creierii la noi si am fugit la medlife cu el mai mult mort decat viu unde apoi s-a intamplat ce s-a intamplat....daca stateam acasa asteptand eruptia roseolei??????? sifacea acasa ce a facut la spital???basca ca nu m-a intrebat daca copilul bea apa si e hidratat,lucru esential dupa atata febra....
In final suntem pe drumul cel bun(sper) si astept pediatra noastra sa vedem ea ce zice despre acel episod convulsiv daca ii pot spune asa.
Scuze daca nu sunt coerenta,inca sunt sub socul evenimentelor,revin mai tarziu cand citesc si voi ce ati mai facut.
de
Luca
Paula-Laura spune:
Nikolici, un iaurt de obicei cu 2 lingurite de cereale. Ma gandesc ca pentru balerina ta asta e ospat 
Dya, Mihena a vut otita medie nesupurata la ambele urechi. Pana la urma eu am mers pe augmentin, pentru ca mi-l prescrisese pediatra, insa orl-istul mi-a recomandat de acum inainte pentru otite zinnat, se pare ca a antibioticul cu spectrul cel mai larg. Si sa stii ca si homeopata mea nu a zis sa nu ii dau antibiotic cand a auzit de otita, nu e de joaca cu otita la copii. Dupa 36 de ore de antibiotic s-a oprit febra. Sper sa va faceti bine repede si neaparat sa mergeti la control dupa ce terminati antibioticul.
Musette imi pare rau ca ati ajuns prin spital. Sanatate multa si voua!
poze
dyanira spune:
Irina imi pare tare rau am tot intrebat de voi.
Si A e bolnav si ia antibiotic Zinnat sunt necajita si eu tare pt ca se pare ca il doare rau urechea mi-e tare mila de el.
Te rog mult sa imi spui cum s-a manifestat acea criza sa fiu pregatita pt ca A are tendinta sa faca febra fff mare ma mosteneste eu mereu faceam 41 noroc ca mama e pregatita pt asa ceva.Si azi noapte la 1 avea 39,7 pe termometru deci 39,2 aprox si deja imi imaginam cum mai urca febra si statea cu mami la telefon la ora aia si faceam intocmai ce imi zicea ea i-am dat 5 ml nurofen dupa 15 minute nu scadea apoi inca 2 ml dupa 30 de minute tot 39 bagat la impachetari bagat in apa calaie, sosete cu otet apoi paracetamol in fundulet a scazut putin si iar crestea si i-am dat apoi novocalminu pe la 5 dimineata si asta l-a facut sa mai scada
Mie mi-e tare frica de febra mare orice sa aiba numai febra nu ca stiu de la mine ce febra mare faceam.
Bine ca ati fugit cu el la Medlife si ca pana la urma e ok.Ce antibiotic face IV?Cum sunt conditiile la Medlife dar preturile??
Iar de dr aia ce sa zic te cred ca te-a dezamagit eu am patit asa de mai multe ori cu dr de familie a lui A si de atunci nici nu mai apelez la el.Nici azi nu am fost deloc la ea am fost direct la spital.
Multa sanatate va pupam 
Alina 
Am citit putin din urma ca a adormit A
Aly multumim mult de tot
Si Seb e un dulce.
Ange ma bucur ca a fost Crina super incantata la bunici pana la urma tot e buna si socrela.
Si multumim
Anemona sa ne pui si poze cu topoganu.
Nikolici nici A nu e mare mancacios el seara mananca destul de putin de genu iaurt, budinca, gris cu lapte, orez cu lapte, clatite, fructe etc deci din astea slabute.Aseara a papat 2 gogosi mici mici, 2 piersici si 3 biscuti....
Ada am dat scroll peste postarea ta ca sa o citesc la urma sa o pot savura.Acum ma apuc de ea...![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR