Bobocei de sept-oct 2008 (288)
Raspunsuri - Pagina 16
300 spune:
Hello, am tot alergati azi, ba la electro, ba pe-afara cu buburuza, n-am mai ajuns la baby expo ca am zis ca nu vreau sa-mi fac sange rau daca gasesc ceva si nu pot lua acum (dar daca ati fost ati vazut triciclete smart trike mai ieftine? Ca mi s-a pus pata uratd e tot pe alea, pe cea rosie am facut-o pachet).
Dya nu-mi mai amintesc decat intrebarea ta legata de budinca de varza: se taie o varza mijlocie fideluta, se opareste in cateva clocote (deci sa se moaie macar putin) apoi se scurge si se lasa deoparte la scurs. Intre timp iei 3 oua, le bati si amesteci 3 linguri de pesmet, niste smantana (eu am pus o cutie mica) si niste bucatele de unt (in reteta ziceau s-l topesti dar eu am zis ca se topeste oricum). Se unge un vas termorezistent cu unt, se pune varza, optional razi niste telemea sau ce branza vrei, amesteci, apoi torni sosul si omogenizezi. Se da la cuptor ca orice sufleu, e gata in apx juma de ora la foc mic spre mediu. Cam asta e.
A, gata stiu, Anda nu aea febra, chiar 36,88 arata termometrul ala ca e digital; asta si ziceam, febra n-avea, simptome evidente de ceva s-o deranjeze iar n-avea, din pacate n-am reusit sa vad daca era rosie in gat (eu am fost in prima seara si m-a durut rau). Oricum un afurisit e virus este ca a luat-o la rand si pe sora-mea dar pana acum n-a avut asa probleme cu gatul ca mine.
Am vb si cu asistenta si mi-a zis ca Analizele Andei nu-s tocmai roz dar nu mai era la cabinet si mi-a fost nu stiu cum s-o trag de limba cand mergea pe strada. Mi-a luat cateva ore sa imi dau grijile deoparte. In fond nu poate fi foarte rauc ata vreme copila pare OK. Ma gandesc ca totusi e anemica, naiba sa mai stie, nu-i de mirare sa fie asa la cat nu mananca.
Laura poate reusesti totusi sa te lasi din nou de fumat, razbuna-te ope cate o ciocolata ca si-asa esti o slabatura
. Si anda se sperie de bormasini, epilatorul, aspiratorul si foehnul nu mai sunt chiar asa de greu de suportat dar in mod clar mai dureaza pana se acomodeaza. cu astea. De dimineata s-a speriat ca a auzit un scaun tarandu-se deasupra noastra
.
Anda nu mai vorbeste decat onomatopei, ma intrbe ce-i ocupa memoria RAM de a "regresat" asa, cu ce-o sa ne mai uimeasca de data asta.
Si cu asta chiar ma retrag, sper ca toata lumea e bine si ca irina si Luca sunt si ei bine.
anamona spune:
hei,
uff ce saptamana obositoare, bine ca a trecut, serviciul asta ma innebuneste pe zi ce trece, sper sa reintru in ritm normal cu somnul weekendul asta
ada, cand mergeti la mare?
noi o sa facem o prima tura de vreo 4-5 zile peste 2 saptamani apoi la mijlocul lui iulie inca una de o saptamana.
nerantula cum mai esti? ce mai face gruia cu tzitzi?
piolica, razant si de data asta, noi o sa mergem la un party de copii la marriot, dar dupa amiaza, asa ca nu ne sincronizam. pacat daca tot vom fi in zona maine....
anamona spune:
ca vorbiti de cadoul de 1 iunie, si la noi a venit un pic in avans
tati in sfarsit i-a terminat de lucrat topoganul, sunt topita dupa el, a iesit extraordinar, sper ca in acest weekend sa descarc si pozele ca sa putem sa ne falim klumea ![]()
300 spune:
Ada daca mai esti pe fir si n-ai inceput tratament pt Teo Claritine blegeste, aerius nu. Poate te ajuta sa alegi.
elly_16 spune:
Seara buna si de la noi
Azi am avut zi de mers la dr., de vreo 3 zile Bianca tot facea febra si nu stiam ce are, ca era singurul simptom, a consultat-o dr. si n-a gasit nimic suspect nici la gat, nici la plamani, nici la urechi... dar ne-a dat sa facem un sumar de urina... o sa merg la farmacie sa cumpar pungute dintr-acelea pt. recoltat pipi sa vad cum naiba o sa reusim...
Iar eu la ora asta ma tin de torturi
... m-am indurat intr-un final sa fac un tort de bezea cu care ma tot laud de cateva saptamani si acum tot stau si coc foi... dar termin cu ele si abia maine il umplu
Ramona ce fain ca poti merge la electrostimulare, dupa ce am citit de cei -7 cm in talie, sunt horatata sa fac tot posibilul sa ajung si eu la electro, ca ma enerveaza la culme burta cu care am ramas 
La capitolul zgomote, Bianca nu se sperie de aparatele electrocasnice, cand era mai mica incepea sa planga cand le auzea, dar acum s-a obisnuit cu ele... iar la chestiile cu vecinii care-si renoveaza apartamentele nu stiu ce sa zic, ca la noi in bloc sunt 10 ap., dintre care numai 5 sunt locuite... cam pustiu... dar nu ma plang... ![]()
La chestia cu fumatul, sper sa fiu tare si sa nu ma reapuc, mai ales dupa o perioada asa de lunga... deocamdata nicio sansa, ca inca alaptez
elly_16 spune:
Camicreata bine ai venit! 
Mimihoo sa poarte cu placere sandalutele... iar 180 ron nu erau "scumpe"
... eu am vazut ieri unele fff. frumoase la Otter, dar erau 230 ron
. Mergem si noi maine la bbexpo tot pt. sandalute, poate gasim ceva frumos si la un pret cat de cat ok.
Aly_c felicitari pt. "tetei"... nu stiu cand ne vom putea lauda si noi asa... ca tot stam pe olita, dar fara rezultate 
Angelynna felicitari pt. o zi reusita... poate o mai repetati... 
Ada ai un super-talent la povestit... postarile tale sunt tare savuroase... 
Noi nu i-am luat Biancai niciun cadou de 1 iunie, habar n-am ce sa-i cumpar... dar i-au luat cadou colegii de la mine de la serviciu, de fapt au luat pt. toti copiii colegilor... asa ca marti ne prezentam la birou sa ne ridicam cadoul.. ![]()
elly_16 spune:
Gata... am termina cu toate foile de tort 
Merg la culcare in sfarsit
Noapte buna si linistita!
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica Hello, am ajuns si noi in Bucuresti, maine mergem in parc in Izvor, cred ca pe la un 11-11:30, cine mai vrea sa vina ne gaseste acolo:) Piolica si Lizuca (12.09.2008) |
Pio, noi putem sa venim seara, ca tatrl Sofiei are un angajament acum la 12. Mai reveniti pe seara?
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Mimihoo spune:
Elly, in mod normal le-as fi luat, dar nu aveam la mine decat 300 ron si mai multe de luat. A, si-n plus i-am promis tatalui Sofiei ca facem pauza de babybotte pe vara. Le gasesti la Unashuna ![]()
Ange, bine ai revenit!
Ramona, Anda te-a intrebat de regres? ca n-am inteles. si ce onomatopee zice?
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei