Bobocei de sept-oct 2008 (288)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

multumesc pentru raspunsurile referitoare la somnic. Azi a reusit sa doarma un pic, deja imi pierdusem orice speranta si o "amenintam" ca o scot afara si o plimb cu masina pana adoarme.

Nushulica felicitari pentru rezultate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Foarte frumos este facut.Nu am mai vazut pana acum organizare asa frumoasa.O ideeie buna cu primul craciun,primul paste si primul anisor.

Bravo felicitari.

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

camicreata, esti in listuta

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Sarut mana.Sper sa tin pasul cu voi,Sebastian este foarte nazdravan.

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Irina dar noaptea doarme mult?In total cat doarme in 24 h?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Intrebare:Mai sunt bobocei carora le este frica de zgomote puternice?

La noi e :daca aude avionul,fugee tinandu-se de urechi,daca vede vreo musca,e jaleee,fuge si nu se opreste pana in casa,la aspirator tipa,la mixer fuge..d-ne fereste de dat gauri sau altceva

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Poate daca vecinii nostri dragi care zugravesc de 2 ani si in special gauresc nu stiu ce in fiecare saptamana, nu ar fi obisnuit-o pe K cu zgomotele puternice probabil ne-am fi speriat si noi de muste., tantari, avioane, dar nu noi avem clar antrenamente grele la activ, mai ales eu cu nervii.

in 17s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Buna seara!

Claudia, mi l imaginez pe Stefan "nu-i corect"!Tare scump o fi fost!

Bravo Edwin...wow peste 1 kg intr o luna!

Azi a fost prima zi fara pampers afara...si tare bine a mai fost in "tetei"(chilotei)!

Va rog, in numele lui Bitza...ce medicament homeopat poate da lui Lucas pentru rau de masina? Multumim

LE: ce dulceata de baiat ai, Dya!
Bine ai venit Cami!
Dne, cand va aud de mii de lei pt CIC...mi e rusine sa va zic ca eu iau 600 ron! Sper ca pragul minim a ramas 600 si nu ma trezsec cu surprize.
Joy, eu vreau sa ti vad burtica!
Rox, cum sunt parintii?

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Aly, andy_galro am vazut ca ati intrebat de mine Burtica e micuta inca, nu am ce poza. Totusi il puteti vedea pe bebe mic in poza de la eco si ma mai laud si cu nazbatiile Sofiei.

Noi ne mutam zilele acestea in casuta noua si am mai putin timp de stat pe forum asa ca absenta mea e motivata

Victoria, mami de Anna Sofia, 15+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello,

am ajuns si noi in Bucuresti, maine mergem in parc in Izvor, cred ca pe la un 11-11:30, cine mai vrea sa vina ne gaseste acolo:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Am revenit si noi de prin plimbari...ce-i drept ceva mai devreme insa pana acum sa zid ca m-am odihnit, bobocime

Dya tare frumosa masuta iar tunsoarea lui A este super

CLaudinna mai mai ce ginere frumos am eu

Aly_c felicitari pentru prima zi cu tetei, cat despre medicamente homeopate uite www.betterlife.com/brand.asp?brand_id=263" target="_blank">aici lista, poate isi face o idee, sper sa te fi ajutat cu ceva

Joy felicitari pentru mutatul in casuta noua, sa fie cu noroc. Bebe mic tare frumos, uoff mai ca mi s-a facut dor de burtica, Sofia o mica strengarita cu ciubote e superba

Ada un camp mare de sa iesi din starea proasta mamico ici multi

Nusha felicitari pentru rezultatul bun de la eco

CLau sa va iasa dintisorii repede

Dididi te cu drag...azi am fost mult pe drumuri

acu despre noi: Crina s-a distrat strasnic la bunici care iau facut toate poftele, dimineata cand a plecat cu tacsu'mare nici macar pa nuju mi-a zis, il iubeste tare mult, a primit un tel de jucarie cadou plus ceva imbracaminte, tare faina ziua de azi...eu laudat-o ca e fff cuminte(daca ar sti ei ca doar in deplasare)...cand am ajuns sa o iau era in sedinta foto

va am pe fiecare in parte

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput