Bobocei de sept-oct 2008 (288)
Raspunsuri - Pagina 23
dyanira spune:
Irina multumesc de raspuns.
Mama mea spune ca nu am facut niciodata convulsii ca ea actiona mereu prompt de cele mai multe ori fugea cu mine in brate la ea la spital stateam peste drum de spital si acolo imi scadeau imediat temperatura si ma puneau la perfuzii.Insa mama zice ca mereu la febra aia ff mare 41 deliram adica vorbeam aiurea si aveam mereu frisoane fff puternice.Am avut mare noroc ca mama era in domeniu si nu se pierdea cu firea ca altfel poate ar fi fost rau pt mine.
Se pare ca A ma mosteneste cand face febra nu se incurca cu 38,5-39 sare mereu de 39 si se indreapta rapid spre 40.Stiind cum eram eu crede-ma ca atunci cand ii iau temperatura si vad cat de repede se schimba cifrele ma ia cu tremurat si ma tot rog sa bipaie termometru odata.![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
andy_galro spune:
La multi ani ANDREUTAC !!! Sa fii sanatoasa cuscra, fericita, sa ai parte de tot binele din lume si sa te bucuri mereu de familia ta !!!
gaia.nevia spune:
neatza si 
dya, si teo face frisoane si vorbeste aiurea la febra, in diverse doze si combinatii.
Convulsii n-a facut niciodata. SI noua ne-a dat pediatra un tubulet de desitin sa avem in caz de nevoie.
Anamona, am vazut pozele, e super tare locul vostru de joaca. Chiar imi place mult de tot.
Si eu vroiam sa intreb ce este acel patch, n-am auzit pana acum de el. Foarte interesanta ideea!
Probabil ingrijorat de starea mea proata (care a culminat ieri cand am vrut sa descui alta masina in parcare, una fara box, pe care cu vreo ora in urma tocmai il pusesem pe masina, si sotul comentase - acum o sa-ti recunosti masina in parcare de departe-) TL s-a oferit sa ma ajute aseara cu culcarea copiilor.
Mi-a zis "du-te sa te intinzi, ca ii culc eu"
Sa te intinzi = nu dormi, ca nu se stie.. at least in my twisted mind.
Asa ca m-am dus dincolo si am petrecut vreo ora si mai bine linistita, transferand niste povesti pe Toby.
Dupa ce am terminat cu Toby m-am dus in turul de control, fiind liniste speram sincer sa arunc doar un ochi in drum spre baie si apoi sa ma culc si eu.
Si ce am gasit?
Pai... (de ce oare as fi nemultumita? totul mergea conform plan
)
Baietii dormeau. Toti. TL in patul copiilor. Evident, el adormise primul. Teo peste el. Radu pe marginea canapelei mele, pe cale sa se rostogoleasca la prima miscare.
In camera putzea ingrozitor si era si foarte cald. M-am gandit intai sa trec mai departe si sa ma culc, dar era evident ca daca il las asa, radu va cadea din pat, se va trezi urland, TL nu se va trezi deloc, eu da, si gata somnul.
Asa ca mi-am gasit de lucru. Am deschis geamul, sa aerisesc un pic. L-am expediat pe TL din patul copiilor (nu mai zic ca el fumeaza intensiv si mi se pare cam nasol sa doarma in aceeasi camera cu copiii... uneori uit de asta.), l-am asezat frumos pe Teo, si apoi si pe Radu. Inchid geamul si dau sa ma bag si eu in pat.
Atunci m-a lovit mirosul si mi-am dat seama ce era... si de ce protestase atata Radu la culcare. Facuse caca. Normal ca protestase, saracul, cerea sa fie spalat...
Am reusit sa-l schimb si sa-l sterg cu servetele umede fara sa-l trezesc, si, in sfarsit, m-am culcat si eu. Era 11. Cred ca e super, si am dormit pana la 8, apoi am mai stat in pat si ne-am jucat pana la 9.
La 9 fix a venit TL sa-mi arate ca el s-a trezit, si e gata sa ma ajute. Zice, hai ca azi m-am trezit devreme! Faci tu mami o cafea buna? Ma duc sa pregasesc micul dejun, si sa pun de cafea... ma intorc cu castroanele si ce gasesc? TL se bagase in patul copiilor, se invelise frumos si dormea de rupea.
Cafeaua nu si-a baut-o inca. Eu am plecat sa mi-o beau pe a mea cu voi, sperand ca urletele copiilor care se bat pe acelasi trenulet de doua ore il vor trezi. Neeeaah. Oare sa beau si cafeaua lui? Sau mai bine sa i-o vars in cap.
Una peste alta m-am odihnit nitel. Am avut doar o trezire, la 3 fix ca deobicei, dar asta nu e vina nimanui....
dyanira spune:

LA MULTI ANI ANDREUTAC!!! 

Multa sanatate , fericire si tot ce iti doresti sa ti se implineasca!!!
Eu sunt fff obosita am cam stat sa pazesc puiul am dormit ff putin si ff prost.Si mai sunt si ffff suparata pe TA.Ma conving pe zi ce trece ca barbatii sunt mereu egoisti si total lipsiti de spirit de sacrificiu.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Ada 

M-ai inveselit putin pe ziua de azi.Iti multumesc pt asta.
Sa nu crezi ca rad de tine ci de felul cum povestesti.Si ca sa te conving ca nu e situatia e de ras iti spun ca si TA seamana cu TL in unele privinte.Uneori imi vine sa imi iau campii si sa ma duc....Dar imi trece repede ca ma gandesc ce ar face A fara mine.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Ada A e mai bine in sensul ca nu a mai facut febra dar inca il doare urechiusa ca se tot tine de ea iar azi noapte s-a tot invartit s-a sucit scancea etc....Antibioticul vad ca isi face efectul daca nu mai face febra sau cel putin asa gandesc eu a luat 2 doze pana acum deci doar 1 zi si zic eu ca deja se simte.
De ce sunt suparata pe TL???Sa mai zic oare???
De ex aseara a plecat la ziua unui prieten desi stia ca A e bolnav si l-am rugat sa stea acasa dar nu ca merge sta putin etc ei bine a venit la 2 jumate noaptea si acum ce crezi ca face???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
andy.p spune:

ANdreutac

Dya imi pare rau ca e Andrei bolnavior,bine ca nu mai face febra...cat despre pazit noaptea copiii bolnavi,nu ma bazez never pe sotz
..am toot sperat la inceput cu Andy,da'degeaba:((...si eu as fi fost fff suparata daca ar fi plecat cand copilul e bolnav si nu la ceva serios ,ci la ceva ca un chef
Ada tot e bine ca te-ai odihnit
Irina mi s-a rupt sufletrul citind de voi
...multa sanatate in continuare si sa nu mai treceti nicioadat prin asa ceva

Alexia face inca 2,3 scaune pe zi...normale,da au mancare nedigerata,caninul nu a iesit inca
,asa ca inca o tin pe regim si pe lapte HN.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
Dyaa uitat sa-ti zic ca nici eu n-am gasit Biotics,da mi-au dat de la farmacie,sensiblu, RefFlor,se pune 1 sau 2 pliculete pe zi in biberonul cu lapte.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)