FIV in Ungaria 106
Raspunsuri - Pagina 9
miki_74 spune:
roxiiti tin pumnii maine la Et, doamne ajuta sa fie lipiciosi si sa stea in burtica 9 luni, astept sa-mi spui pe urma mai multe de dr.Szmatona
multumesc si celor care mi-ati mai raspuns, asa am inteles si eu cand s-a facut programarea ca e un doctor bun si cu experienta, doar ca aveam asa o retinere ca nu s-a putut la PK fiind programarea facuta in scurt
Bafta la toate care sunteti in focuri!!!
denisa220972 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Motzishor adria42, aceeasi intrebare mi-o pun si eu. Nu de alta, dar cum nu stiu pe nimeni acolo si nici limba, mi-e teama sa nu ma ratacesc. I-am trimis un email si lui PK pe adresa de pe prima pagina - aica cu info@... Voi tot asa comunicati cu el sau aveti alta adresa de email? Oricum, daca imi raspunde pina luni seara si ma poate primi in Iunie-Iulie, o sa ramin cu el, daca nu, merg la Szeged, Dumnezeu stie cum. multi fetelor si multe binecuvintari - Dumnezeu sa ne asculte rugaciunile! |
Motzishor Draguta de ce nu te duci tu unde iti dicteaza inima,ce mai conteaza o luna in + sau - conteaza linistea ta sufleteasca si psihica. Fetele poate sa-ti confirme ca dr. Pk stie engleza bine, cu cazare te mai pot ajuta tot fetele, iar cu gasitul adresei este o vorba" a nemerit orbul Braila" dar nu ai sa gasesti tu clinica si hotelul in Budapesta.
Bafta multa
roxi25 spune:
fetelor, multumesc de incurajari!
luck, la mine chistul era simplu seros, s-a vazut la eco; pk a zis ca e ok de punctionat; multa sanatate mamei tale!
mami-vreau, felicitari pt finuta! si eu am un finut botezat anul trecut; daca stiam de faza cu cadita...
adipapazi spune:
luck,
va multumesc tuturor pt felicitari. sa fie molipsitoare!
roxi, ma bucur ca te-ai mai linistit. o plimbare la balaton?
adria,
Adi +11
luck spune:
adipapazi
imi aduc aminte ca si tu ca si mine ai rezerva ovariana pe sfarsite.
Ti-a dat PK tratament cu AC inainte de fiv?
gabrielarusu spune:
buna
azi am avut punctia am 10 oua, maine vedem cate sau fertilizat , si marti fac embriotransferul.
sper viitoare mamica
atena_77 spune:
bravo gabriela, sa se fertilizeze cat de multi si sa ai un transfer reusit, tinem pumnii
atena_77 spune:
motzishor: eu zic ca cel mai bine te duci acolo unde ai incredere tu cel mai mult, in cel mai profund for interior al tau
atena_77 spune:
Fetelor, ref la analize estradiol, PK mi-a raspuns ca dat fiind ca endometrul meu a ajuns la o val destul de buna si ca nu am facut stimulare (eu fac FET pe ciclu natural), nu recomanda analize de estrogen/progesteron/lh.
Va pe toate.