FIV in Ungaria 106
Raspunsuri - Pagina 13
adipapazi spune:
simonia, vad ca intre timp ti-a raspuns atena (pe care o pupacesc)! te-ai lamurit?
adria, of!!!!!!!ma doare sufletul.
samira, io v-am zis atunci ca o sa scot maxim? maxim am zis! vezi ce faci pe la piscina, cum te mai distrezi pe acolo. sper ca nu ai dat in benga ieri, m-am gandit la tine, sa stii.
mami, ai stat cu popoul pe cadita?
Adi +12
adipapazi spune:
gabriela, adica de ziua copilului faci ET? muama!felicitari pt embrioni, esti campioana si tu. bravo!
roxi, , bafta la ET si tie!
Adi +12
Motzishor spune:
Gabriela, sa te ajute D-zeu sa se implanteze embionii tai si sa stea cumintei pina la 9 luni.
Fetelor, voi unde ati stat in Budapesta? Ma gindesc sa iau o cazare de 12-14 zile si as vrea ceva mai convenabil, mai aproape de clinica. Asta daca imi raspunde PK la email. Uuuuffff ca nu mai am rabdare!
BoboMom spune:
Adria
Motzishor, ai rabdare! PK merita! Sigur iti va raspunde. Cred ca e f ocupat in ultima vreme, pt ca vad ca l-au luat cu asalt romancele de pe toate meleagurile Dar repet, MERITA!
Gabriela, Doamne ajuta!
pe toate! Bafta multa!
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=2rJh5IWto3M" target="_blank">Filmulete
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adria42 Mami,multumesc pt sustinere si iti tin pumnii la operatie! Poate o sa fim colege in decembrie... |
Imi pare tare rau ca nu ai reusit!!! stii ca te inteleg perfect! si eu am avut tot cate un embrion trasferat! offff...
Mi-ar face mare placere sa fim colege in decembrie chiar daca mi-ar fi placut si mai mult sa reusesti tu prima, acum!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi mami, ai stat cu popoul pe cadita? |
yep.... Asa ca sigur se lasa cu burtica in decembrie si la mine! si o sa iasa si la mine maxim, na!!!!
samira
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
aristica spune:
simonia scumpa mea, eu am renuntat la programarea din 2 iunie deoarece sotului meu i-a iesit f bine spermograma si speram sa gasim un doctor care sa se incumete sa-mi opereze si mie o trompa. Deci sa nu-ti faci griji, ca noi speram sa scapam complet de fiv, dar, daca n-o fi sa fie, revenim la PK in toamna. Sa va ajute pe voi Dumnezeu
adipapazi acusica, acusica faci 16 saptamani. Pupam si noi fetita+baietel!
luck sanatate mamei tale!
gabrielarusuiti tin pumnii pentru maine, sa ai noroc de "copilasi" chiar de ziua "copilului"!
atena_77 ce inseamna FET pe ciclu natural?
adria pup dulce fata puternica
mami Maxim! Bravo!...asta da, gandire pozitiva
Cand voi fi mamica, JUR sa nu-mi ranesc pruncii nici cu vorba, nici cu mana, nici cu fapta!
violeta70 spune:
Buna fetelor!
adria si aici iti spun ca-mi pare rau. Credeam ca vei reusi si astfel deveneam si eu mai optimista. Insa din pacate acest lucru este destul de greu. Doamne-Ajuta sa-ti gasesti linistea si optimismul pentru mai departe. Sigur Dumnezeu are ceva pregatit si pentru noi.
gabriela super productie. Doamne-Ajuta ca 1 Iunie sa fie fericita zi!
Adi felicitari pentru pereche. Este minunat. Nici ca se putea mai perfect.
Bafta multa fetelor care sunt in focuri!
Pupici
bytzi spune:
Buna!
Adria,abia acum am citit,offf cit speram ca vii cu o veste buna,stiu ca la noi sansele s f mici ,dar speram la o minune,stiu prin ce treci ,e f greu ,te imbratisez si dumnezeu sa-ti arate calea cea buna.
Luck,te pupic si iti doresc tot ce e mai bun.
Multa sanatate mai tale.
Nu ai facut o eco si in z1-2 de CM ,sa vezi poate s-a eliminat chistul?
Laura
adria42 spune:
Mami, deja ma gandesc la pasul urmator! Anul asta va fi si anul nostru!
fetelor , m-am gandit sa ma apuc de acupunctura si acum caut de zor un cabinet. Fetelor care sunteti din Moldova, nu puteti sa-mi recomandati un cabinet de acupunctura si medicina trraditionala in Iasi?