Licurici de ianuarie-februarie 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Va pup fetelor

Bebelusi bafta la doctor. Doamne ajuta!

Ledi multa sanatate si bafta la Timisoara.

Sanatate tuturor!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Miere,mersi de sfaturi..uite ca nu m-am gandit la asta,eu ma gandeam ca n-am voie cu sticla lui de apa in avion si ce ma fac:))))))Deci asta mi-era grija:)))
Carutul meu e imens,noi nu l-am mai schimbat,deci e exclus sa-l iau pe asta dupa mine.Iar acum chiar nu am de unde sa-i cumpar unul sport.Sper sa ma descurc si asa,ce sa zic..
Trebuie sa-mi cumpar pijamale,k din astea chiar nu am(nu folosesc:)))) si dk ma interneaza sa am in ce ma imbraca,ca nu stiu dk ma lasa sa stau in pantaloni de trening si tricou ca aici..Asta ramane de vazut,trebuie sa vorbesc cu fizioterapeutul ca el hotaraste.
Si nici nu mai stiu..borcanele iau de acolo...trebuie sa ma gandesc bine ce am nevoie acolo,ce trebuie sa iau,sa nu uit ceva.
Momentul decolarii stiu ca e nasol.Dna cu care am vbit a zis k are voie doar cu lapte deja preparat si cu ceai,dar nu cu apa,ca apa voi primi in avion(eu voiam sa iau in termos,calduta pt a-i prepara pe loc lapticul,sa nu-i dau lapte facut cu nush cat timp in urma..)Oricum va fi un zbor de o ora si ceva,parca,asa ca sper eu sa treaca repede si sa nu urle intr-una,desi imi fac griji ca el e foarte nervos daca-i obosit si nedormit..
Pup si mersi de sfaturi.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Ledi, eu nu m-am gandit ca mergeti cu avionul.., silly me..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Ledi stai linistita, chiar nu ai de ce sa-ti faci griji la decolare. Cand am zburat noi, Daria avea 8 luni jumate, s-a comportat tare bine si la decolare si la aterizare. A fost un pic agitata pe parcursul zborului, dar noi am zburat 4 ore si am si plecat dimineata din Iasi catre Bucuresti cu masina... Apa iti dau ei daca e nevoie, chiar si incalzita. Dar in geanta copilului poti sa-ti pui cele necesare.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu ai voie cu apa, dar e posibil sa cumperi dupa ce treci de security check, daca exista ceva magazine in aeroport.

Te sfatuiesc f serios sa iei un carut tip umbrela, nu ai idee cat de folositor iti va fi, nu numai in aeroport, dar si oras, spital. Este imposibil sa il duci pe David in brate si sa te descurci cu bagajele, geanta lui, etc, mai ales cu operatia ta. Imprumuta unul de la cineva dc nu poti cumpara. Gandeste-te ca va trebui sa pui bagajele pe banda si sa le iei de acolo, cum vei face asta cu un copil in brate? Plus in aeroport,chair dc te asteapta cineva tot va trebui sa parcurgi o anumita distanta singura.

Eu am avut asa la mine: borcanele, snacks, suc, formula, canite, servetele umede,servetele dezinfectante, diapers, medicamentele si restul de aparate (inhaler, etc), toate retetele de la medic (pt security check in cazul in care spuneau ceva de medicamente), jucarii, carticele. Pe aparatul pt puffuri am avut lipita o etcheta data de doctor cu numele lui Aidan si nr de reteta, ma rog aici cred ca sunt mai stricti la controale.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Ledi nu trebuie sa te ingrijoreze drumul...noi am tot calatorit cu "cioara" si exceptie ultimele 2 drumuri cand Croco ne-a batut cu punga aia "de greata" ..si a bubuit in geam cu diverse jucarii in rest nu au fost probleme..ca a dormit bustean.Zborul e scurt oricum ..iar cand va fi vorba de decolare gaseste-i ceva de facut...(eventual ceva jucarie sau punga de fasait..pe care nu i-o arati decat in mom. respectiv)
Daca plecai din Bucuresti ti-as fi putut oferi carutul Crocodilului ca sta nefolosit la buni.

Bafta multa si cauta sa stai cat mai relaxata ca o sa fie usor ,o sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Selene, nu ne mai zici nimic de mofturica mica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Patri ai venit de la Dr?

Micola multi Alexutului sa iasa usor maselutzele

Mey da' de Ciufik si Andrei mai stie cineva ceva?

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Patri ai venit de la Dr?
...Dap,si eu tot pentru ea mai arunc cate un ochi pe aici din cand in cand!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Bebelusi, asteptam vesti bune...

Miere, referitor la Carla, sa stii ca si eu sunt destul de fricoasa, dar e Cipri brav(sau inconstient). E si ea ca argintul viu, nu sta in brate, nu vrea de mana, e in continuua miscare, dar carrierul ala zici ca e magic (si-a meritat toti banii), cand o pun in el se linisteste brusc si nu-i mai auzi gura. Atata ca acum cred ca e cam la limita de inaltime, am primit si un carrier de-ala cu rama, dar e greu cu ala. O sa incerc probabil un Ergo la un moment dat.
Am mari emotii pentru mersul cu avionul, desi ea are deja cateva la activ, acum va fi primul de cand umbla. We'll see...

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput