Licurici de ianuarie-februarie 2009 (106)
Raspunsuri - Pagina 4
bebelusi spune:
Fetelor am venit de la dr, bebe este bine, ii bate inimioara, are 7 saptamani. Mi-a dat sa iau nospa si duphaston si sa stau linistita cateva zile.
Sora mea e la serviciu si nu a putut sta cu Vlad, am reusit sa chem o prietena.
Nu mi-a zis nimeni nimic de pozele lui Vlad, erau asa haioase, credeam ca le remarcati.
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
aresa spune:
mi-am adus aminte ca tocmai ii pregateam Crocodilului ceva "bun"...si zic asa ,pentru fetele cu mofturosi mici,la mine nu da gres niciodata urmatoarea combinatie:
-2mere
-o banana
-1 mango
Le bag 6-7 minute la microunde sau 15 la steamer si apoi le amestec(in blender) cu 3-5 biscuiti de bebel si branzica de casa(cam dintr-un litru de lapte)...Croco mananca asta la 7 falci ..iar noi astia mari lingem castronul(si diverse componente ale blenderului )
Carmen_Marieta spune:
Patricia bine ca sunteti bine, iar o sa nastem cam in aceeasi perioada... sper ca de data asta bb sa nu se mai grabeasca.
Aresa atentie ca mai sunt si pe aici care
A si am uitat am net acasa.......yupiiiii, ca am schimbat operatorul si a durat mai mult sa instaleze aparatura..
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
iuliacris spune:
Bebelusi, te-ai linistit, nu?!
Acum am vazut pozele, e tare simpatic, vad ca-i gata de calatorie. O sa fie "big brother", abia astept sa vad cum o sa interactioneze cu bebe mic!
Si pe Carol dansatorul l-am admirat
Carmen, alta viatza cu net, nu!?
Pe mine ma asteapta cateva zile de smotru si oboseala, asa ca nu o sa mai am timp de intrat, va pup pe toate si va urez de-acum week-end fain!
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
micola spune:
patricia, ma bucur ca e bine bb mic De fapt, eram precisa ca e totul bine
L-am vazut pe scumpul mic si dintos de Vladut, dar am uitat sa mai si scriu...
micola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliacris Bebelusi, asteptam vesti bune... E si ea ca argintul viu, nu sta in brate, nu vrea de mana, e in continuua miscare, dar carrierul ala zici ca e magic (si-a meritat toti banii), cand o pun in el se linisteste brusc si nu-i mai auzi gura. Atata ca acum cred ca e cam la limita de inaltime, am primit si un carrier de-ala cu rama, dar e greu cu ala. O sa incerc probabil un Ergo la un moment dat. Poze... ...si iar poze Iulia & Carla |
ce e ala carrier? pup carla scumpa
iuliacris spune:
E marsupiu, asta in care o caram pe Carla http://picasaweb.google.com/iuliademeter1/Mai2010#5474884192299715474
si mai avem asa ceva http://www.amazon.com/Kelty-3-0-Child-Carrier-Blue/dp/B002YXY0AC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1274985928&sr=1-1
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
Leditia spune:
Bebelusi ma bucur ca sunteti bine.
L-am vazut pe Vladut,dar n-am mai avut timp sa scriu,k am fugit sa dau apa la intretinere:)))si deja eram in intarziere.:)))E un dulce si un frumos.
L-am vazut si pe Carol.Eu in general ma uit la poze,dar nu mereu apuc sa si scriu,insa toti sunt niste scumpi.
Am vazut-o ieri parca si pe Nadia si pe Ioana,niste papusi de fetite.
Si cred ca am mai vazut,de aia nici nu nominalizez de multe ori ca poate uit pe cineva si nu vreau sa se supere careva.
Miere mersi de sfaturi.Nu stiu ce cheltuieli voi avea acolo,de aia nu as vrea sa dau banii pe carut si sa ma trezesc acolo ca n-am de aia sau ailalta.Stam totusi 9zile si inca nu stiu sigur daca ma va lasa sa stau in oras,ca dr a zis ca trebuie sa vorbesc cu fizioterapeutul despre asta si nici nu stiu ce vom face concret,ce program vom avea.Sper sa ma descurc cumva..
Stiu ca ne va da de facut analize la o clinica privata si mai multe habar nu am,dar voi vedea la fata locului.
Eu as fi preferat sa nu stau in spital chiar atata vreme k fara jucarii(chiar mi-e groaza de cate trebuie sa car dupa mine si jucariile sigur nu mai au loc),fara nimic,intr-o camaruta innebunim amandoi.Dar nah,nu depinde de mine ..
O sa-mi fac in we o lista cu ce am nevoie sa nu uit ceva si sper sa fie totul bine.
Multumesc tuturor pt vorbele de incurajare.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
crisspy spune:
citat din mesajul lui bebelusi Fetelor am venit de la dr, bebe este bine, ii bate inimioara, are 7 saptamani. Mi-a dat sa iau nospa si duphaston si sa stau linistita cateva zile. Sora mea e la serviciu si nu a putut sta cu Vlad, am reusit sa chem o prietena. Nu mi-a zis nimeni nimic de pozele lui Vlad, erau asa haioase, credeam ca le remarcati. |
Patri ma bucur ca e totul OK ...duphaston am luat si eu in sarcina
Cum adica nu a zis nimeni nimik de pozici, ia uite aici
citat din mesajul lui crisspy Mai, mai ce sugubetz si jucaus e Vladut Patri dar numai 6 foto? Promiti ca pui mai multe dupa ce te linisteti? burtica |
Asa ca io una nu m-am saturat de Vladut si mai astept pozici
Iulia spor la smotru
Irina cum mai e Andrei?
Noapte buna si multi
Crisspy, fericita de Razvi
IRA_LIZA spune:
Crisspy, Miere, multumesc mult pt urari! Noi am sarbatorit "prin munca", am ajuns la stomatologie cu Marian dupa ce-a tras un we si ceva de durere insa nu s-a vaitat cine-stie ce - fapt care m-a cam suparat, de fapt m-a suparat de-a binelea, e periculos sa faca infectie in zona capului, destul are cheagul ala.
...in rest relativ bine. Mai putin cumnata-mea care a pierdut sarcina la 7-8 saptamani si e destul de daramata. Se si simte singura acolo, la Biella, abia asteapta sa vina in august in tara, isi va face si analizele aici si va vorbi si cu Banceanu. In fine, isi va reveni.
Ira, mamica Elizei