Puiuti de Randunici 2008!! (417) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 9
mihatp spune:
'neata
imi astept un colaborator, pana soseste am bagat un ochi...
miha, am vazut pozele, andra e o frumoasa, ii sta atat de bine cu parul asa!!!
ultima filmare m-a topit toata... ce frumos se joaca ei
sa nu le fie cu deochi!
pai olgu, nu era vorba de o odisee impreuna iar?
, hai si p-acolo
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Kya spune:
Maaiii, ce mi-ati mai inseninat ziua ieri cu atatea laude la adresa mea
Ma rusinez...
pe toate, toate!
Blanka, Simo
ufff, tare rau imi pare sa aud de piciulicii bolnaviori! Doamne Ajuta sa se faca bine 
Tonicuta si eu vreau sa ajung la BE dupa-masa, poate ne vedem. Sunt in cautare de sandale, pantofiori de interior pentru gradi (desi mira-m-as sa stea incaltata in vreun fel, poate doar daca vede si la ceilalti copii). Sper doar sa nu fie aglomeratie pentru ca vin si cu Zana - musai, pentru ca trebuie sa o probez cu incaltarile. Altfel nu le nimeresc cum trebuie.
Mimo Auzi, dar de Fifi n-ai dat pe sub banca? ![]()
Seminte mananca si Sanziana, ii plac. Si pentru ca nu poate sa le desfaca singura, i se dau eu gata desfacute. Singura problema este ca le rontaie mai repede decat i le desfac eu... 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
cleme spune:
Sal'tare!
Simo si Blanka 
Miha felicitari pt sarcina
Claudia ce tare e Daci
, cum stiu ei sa speculeze orice lucru in favoarea lor.
Am vazut si pozele cu Andra si Andrei
Eu am tuns-o pe Diana, ceva gen bob si e criminala. Nu se mai putea, era mereu uda la ceafa si cand ii puneam mana in cap zicea "Lasa parul meu"
. As vrea sa ajung si eu la BE dar e departe si cald rau afara...
Si nu are nimeni idee de ce Diana se trezeste plangand la o ora de la culcare? Pana acum o facea seara, acum vad ca a inceput si la pranz
Si la ce concluzie a ajuns Lucian in Italia? Ca e prea liniste, daca ma duc acolo ma plictisesc pt ca nu e agitatie ca la noi...![]()
mimonix spune:
Neata!
Simo, Blanka multa putere voua si multa sanatate baietilor 
Mihuta superbe pozele si filmuletele, niste scumpi amandoi sotiorii si destepti foc
Olga Dudu mananca de seara cand vine de afara, la 9,30 seara.
Mananca si se culca. Felicitari Ioanei , n-am stiut eu toata povestea
Asadar, e cu EPI end 
Miha sarcina usoara, ma bucur ca samburica e bine merci.
Natybucura-te, ca nici de fumat nu prea mai am cand ...
Ma duc sa o caut pe fifi
....nu mai pooot si n-a trecut decat o saptamana
Noroc ca azi n-am de gatit ca plecam la Pitesti sa rupem turta finutei . Inca n-am cumparat nimic pentru ea si nici nu stiu cand se va intampla asta 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya desi mira-m-as sa stea incaltata in vreun fel, poate doar daca vede si la ceilalti copii Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
kya, Daciana in casa se descalta si de sosete, de ne inebuneste...si la noi e cam rece pe jos(
ca nu am parchet ci linoleu lipit direct pe ciment, si degeaba am pus 2 covoare pe jos ca tot se simte
) insa la gradi sa sti ca sta incaltata!
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui cleme Claudia ce tare e Daci , cum stiu ei sa speculeze orice lucru in favoarea lor.mami de diana andreea - 18 martie '08 |
aouleu ce a invatat sa speculeze 

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Claudia
si mami de
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui mimonix ] Noroc ca azi n-am de gatit ca plecam la Pitesti sa rupem turta finutei . Inca n-am cumparat nimic pentru ea si nici nu stiu cand se va intampla asta ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
se v-a intampla in 2 timpi si 3 miscari ca te stiu de fata descurcareata 
Claudia
si mami de
mimonix spune:
Cleme, Dudu plangea asa invariabil in perioada in care ii ieseau dinti/masele.Cam la o ora doua de la culcare, maraia de cateva ori in somn si se culca la loc. Nu stiu voi cum stati la capitolul asta, noi am terminat deja...dar cine stie?
As mai putea zice ca viseaza , dar chiar asa zi de zi , putin probabil!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui cleme Si nu are nimeni idee de ce Diana se trezeste plangand la o ora de la culcare? Pana acum o facea seara, acum vad ca a inceput si la pranz ![]() mami de diana andreea - 18 martie '08 |
si Daciana are perioade de genul...cand se trezeste la catva timp si plange si nu-i intram in voie, depinde ce viaseaza
noi o lasam sa isi revina singurica, sau o mai tin in brate, dar dupa cateva zile isi revine singura."dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Claudia
si mami de
mihutza11 spune:
multumim de vizionare si de laude! 
Nico, da e mai inalta decat Adrian.. da noi suntem si inaltogi de fel.. cu cine sa semene si ea..
Mica dansatoare