Puiuti de Randunici 2008!! (417) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 10
Kya spune:
A, da, am uitat sa spun ca am vazut si eu americanii
Cat de scumpi pot sa fie! Mi-au placut atat de mult filmuletele in care tipau si chiraiau 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
No, avem si noi soare. Cat o tine...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

mstela spune:
Am vazut-o si eu pe frumoasa Andra
..e din ce in ce mai mumoasa si delicata
...Adrianul e asa chipes si ce mai seamana cu ma-sa
![]()
..
Mihu,am uitat sa-ti zic ce rama frumoasa a iesit cu puii
..dar fiindca o manevram si o impachetam pe la 00.00,sa nu fie Tea prin preajma,nu am pozat rama sa-ti arat.
Mimo,mie mi-era ca se sare cu rosii daca spuneam ca mananca copilul cina pe la 9.30 seara
..adik bucati de cascaval+masline+rosii+castraveti..adik cateva imbucaturi,altceva nu vrea...ieri,am fost cam stresata din cauza cinei ei si am alergat dupa ea prin parc cu bucatelele de capsuna in scobitoare
..a mancat 2
..
Am o stare de simt ca ma topesc
..cred ca am si febra..gatul in pioneze,dureri mari musculare..o fi de la inghetata rece bagata pe gat rapid si apoi lapte rece de la frigi?mi-am testat norocul
..
Si acum sa va pove faza extramega de tot rasul-plansul intamplata ieri:ajung eu acasa topita de caldura,stau 5 minute aruncata in pat doar in chiloti sa-mi revin,timp in care Tea isi alegea imbracamintea de plecare in parc..si trag de mine sa ma imbrac de parc,apoi de ea s-o imbrac,ii dau jos guguloiul plin cu pipi si constat punga de pampersi goala
..si da-i si scormoneste toata casa dupa vreun pampers ratacit (3 ultimi pampersi stand in acest timp cocotati de socrela pe dulap ca nu cumva sa ajunga la "ghiuno", dar cine i-a vazut?
)..si-mi faceam tot felul de ganduri,cum va iesi Tea fara pampers afara pana la magazin,cum va face vreo balta in magazin
,Geo in acest timp abia ajungang la Auchan...deci mai dura mult pana venea..Si tot in acest timp Tea a fugit in
gol in sufragerie..si aud deodata tipete infioratoare,ea tavalindu-se de frica
..am crezut ca mor..ce sa fie Doamne in casa?soareci?vreo pisica?sarpe?de urla asa copilul speriat
..cand colo,ce vad?toata sufrageria PLINA cu kktzi cremosi imprastiati

...si putzeaaaa
..auzi la ea,sa se sperie de-un kkt?!

Si nu stiam ce sa fac mai intai:sa linistesc copilul explicandu-i ca nu-i face nimik kktul
,sa borasc,sa ma apuc cu mainile de cap,sa rad sau sa plang
...si am luat-o cu inceputul si printre urlete de Tea inca speriata si strigand de zor "afaaa",da-i si freaca,nu se lua,baga curatatorul cu abur,freaca si freaca
...
Bey,nu-i de ras,daaa?
Si mai zic una de-a barbatului:i-am dat instructiuni clare si scrise sa caute linte pe langa pungile cu orez/fasole si imi spune acasa:"nu era"...cum mai nene,cand Maria mi-a spus ca a luat din Auchan de pe langa orez
...aaa,pai ce mi-ai zis ca e pe langa orez?eu ce-am mai cautat la congelate
...
...deh,am barbat de MARE angajament.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
Stela 

nu mai pot de ras!! Tare, si copilul, si barbatul! Eu am 3 barbati in casa... Matei macar are avantajul de a fi inca mic. ![]()
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Kya spune:
Aoleu Stela ce-am mai ras!
Stateam si ma gandeam ce-as fi facut eu prima data. Cred ca m-as fi asezat in kr pe jos si mi-as fi umplut burta de ras!
Pe principiul - Tot s-a intamplat, macar sa ne amuzam copios! 
A patit-o si Sanziana, si la fel a inceput sa topaie speriata in jurul lui si sa tipe
. Vin repede si cand vad scena, evident ma pufneste rasul! Ea nedumerita, vine, ma ia de obraji si ma cearta "pute!" Adica cum naiba stai si razi, cand "ala" de pe jos "pute!"
Fa ceva!
Mami si
Sanziana
Olgutzika spune:
Stela,
!
Mimo, Stela, la noi nu ar merge masa luata tarziu pentru ca:
1. Sof la pranz mananca ciorba sau un fel doi si cand spun ca mananca, mananca. Cam un polonic si jumatate de ciorba plin cu legume, de ex, sau o cantitate echivalenta de fel doi. Pe la 13:30. La 14:30, cand se culca, bea 240-250 ml de lapte, are burta precum un greiere. Unde sa mai incapa altceva pana seara? Ea nu mai mananca nimic pana seara, nu mai vrea, ca nu mai are unde sa mai bage, inteleg asta. Si pe la 19:30 o pocneste foamea...afara si sa vreau sa ii dau sa manance, nu mananca, are alta treaba, o enerveaza sa aiba mancare in mana sau sa o opresc eu pentru asta.
2. Eu daca mananc tarziu, dorm foarte foarte prost. Mi-e frica de somn agitat daca as reusi cumva sa o fac sa manance atunci, si de faptul ca si asa e posibil sa ii las o mostenire genetica grea
, ca nici eu, nici Radu nu suntem doi silfizi
...daca risc sa o ingras
?
Asa ca probabil ca varianta corecta va fi repriza a doua de iesit seara, dupa ce intram in casa sa halim. Cica vom avea o vara cumplit de calduroasa
.
Olga
15+ cu Sara-Maria si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Kya spune:
Aaa, si sa va pove de ieri, ca mi-a adus Stela aminte cu inghetata.
Ajung acasa, stoarsa de puteri, obosita si profund enervata de caldura mare. Evident la ora aia numai chef de parc nu aveam si o intreb: "Te superi pe mine, daca nu mai iesim azi in parc? Ca sunt foarte obosita si mai e si tarziu (era trecut de 7). Ma ierti? Hai ca iesim maine, ca e vineri, si vin mai devreme acasa." Da din umeri, si-mi raspunde un fel de "mdeah...", semn ca nu a fost prea afectata de decizia mea. 
Booon, ma duc sa mananc, apoi scot cutia de inghetata de la congelator, ma pun in varful patului sa ma uit la tv si sa bag lingura in kilu de inghetata din fata mea

Evident maimutza vine langa mine, se aseaza in aceeasi pozitie ca mine, si isi aduce si ea o lingura
Si uite asa, din fuckin' inghetata mi-a mancat copilul aproape un sfert de kilogram! E adevarat ca era ultra mega delicioasa - Carte d'Or d-ala cu Muffin 
Mami si
Sanziana
mstela spune:
Stai asa ca am uitat sa o intreb pe Mimo ce mananca Dudelul seara tarziu
...ca Tea nu vrea mamaliga,nu vrea iaurt,nu vrea budinca,nu vrea nik,decat bucatele
...bune si alea,dar nu mananca multe
..
Ne-am pus si problema asta cand se mai trezeste noaptea (de foame?),dar nu se trezeste in fiecare noapte..
Olgu,si eu mi-am tot facut probleme ca mananca prea tarziu,cum i-o pica (dar oricum ora asta nu e fixa) depinde de vreme (si atunci nu venim la 9 de-afara),daca am reusit s-o pacalesc afara cu un iaurt cu cereale si o banana..ideea e ca ea mananca putintel si greu nu prea are cum sa-i cada...dar bine ca-i totusi masa de seara..si nici cu celelalte mese nu se omoara
...un polonic?![]()
..ata ete
..
Bey,am zis ca nu-i de ras,da??
Da ce-am mai ras si eu
....ce-a mai ras tacso cand m-am plans la telefon
,pai da,de parca a trebuit sa frece el covorul plin
...dar zau ca nu mai vreau sa trec prin asa ceva...cu pampers sa stea pan s-o marita.
A,si aseara tarziu ii tot spuneam Teodorei si eu si tacso si buni,ca trebuia sa fuga in baie cand a simtit kk,chiar la olita
...ea se uita nedumerita si radea![]()
..
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
daciana.t spune:
stela, sa nu te superi pe noi, insa imaginile descrise sunt hilare de-a dreptul
...
desi daca eram in situatia ta in primu rand ma apuca plansu...
si abia apoi curatam...
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
mstela spune:
A,si Olga,eu zau ca nu ma vad iesita in parc in 2 reprize
..cred ca nu voi fi in stare..abia trag de mine sa ies cand ies..plus ca la cum se misca Tea,nici nu am avea timp...cu rosii si cascaval in stomac sa se culce
..
Haha,ce tare Sanzi cu inghetata
...a,si ca tot ziceam ca eu nu prea i-am dat
...pai nu am avut cand,ca eu iarna chiar nu poftesc inghetata si nu cumpar...si s-o fi vazut-o pe Tea zilele trecute cu inghetata in mana tinuta strans,smulsa din mana mea,ce mai baga,si schimbasem rolurile,ea imi dadea sa gust pe buze![]()
..
Gecko,razi?![]()
Daciana
![]()
mami de TEA