Puiuti de Randunici 2008!! (417) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 8
mihutza11 spune:
hai ca am incarcat si filmuletele de care spuneam aseara..
daca aveti timp si dispozitie:
doua filmulete mai vechi - animalute si 
si
intalneala cu Adrian
a fost tare bine la intalneala.. m-am bucurat ca ne-am revazut, de copii nu mai spun ce veselie pe capul lor.. Andra il striga pe Adrian: "Adiana"
.. e un mancacios desi nu pare, stie multe desi nu vb prea mult.. si e tare darnic.. in schimb a mea inca nu prea cunoaste partea asta cu "sharuitul"..
Cuscra va saluta
si spera sa intre si ea sa mai scrie 2-3 randuri!
m-am bucurat ca ati vb de orele de somn.. ca si eu eram curioasa.. se cam culca pe la 22-22.30, o mai prinde si 23.. dar de trezit cel mai devreme e la 8.. si la amiaza pe 14 e ora de nani 1-2 ore.. dar asta ca inca nu avem program de gradi.. om vedea mai incolo..
Culorile stie si ea asa: rosu, verde, galben, albastru si alb, cateodata.. intrasem la ganduri ca mai demult incurca rosul cu verdele, dar m-am convins ca nu aveam motive, ci era o preferinta pt rosu, inca mai e cateodata.. aaa si mai nou stim si orange, dar nu portocaliu..
Simo, Blanka, Clodute multa sanatate si voua un pupic special si
!
De Raluca noastra ce sa mai zic.. esti tare mamico! 
Tuchi succes cu casa! nu mai stiu dca am zis!
Nicoleta sanatate si la puii tai!
Miha bv de vestile bune! Doamne ajuta in continuare!
oare ce am mai citit.. ca am citit pe bucati si nu mai stiu..
v-am pupat!
Mica dansatoare
mstela spune:

sa va treziti.
Cuscra,Blanka

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
tonic spune:
Nici o
?
Luati de la mine, cat mai multa, ca eu sunt zombi 

Si un ceiuc pt Gudinde si cine mai doreste.
Am vazut poze de peste ocean
, Andra e tot mai frumoasa
si Adrian un simpatic, cum il stim.
Mihu multumim de vesti despre Adriana si mai ales de poze, ca aveam o zi
si acum m-am mai inseninat, asa ca
la munca.
Azi vreau sa merg si eu la BE, sper sa nu fie aglomerat ca ajung dupa amiaza. N-am nimic special de cumparat si nici bani, dar macar o vad pe ARiel.
Naty tu ii iei Iuliei sandale fara sa o probezi? Se potrivesc marimile? Eu nu prea am curaj, dar daca vad ceva interesant poate ma risc.
Am uitat ce mai aveam de spus asa ca ma duc la munca.

tot stolul.
tonic spune:
Mi-am amintit.
Simo, Blanka multa sanatate copilasilor si voua multa putere!
Blanka imi pare rau ca va chinuiti tot asa, credeam ca ati rezolvat la Cluj. Macar in concediu sa fii linistita , sa te relaxezi, sa te bucuri de copii si de odihna. 
Nicoleta spune:
Neata.
Multumim de cafea. Voi lua si eu una mica, sa am spor.
Vazut filme cu Andra, cu Adrian, poze... toate foarte faine! Mie mi se par Andra o micuta si o delicata, dar de fapt este destul de inalta, nu, Mihule? Ma uitam ca in unele poze pare mai inalta decat Adrian!
Tonic, Stela, sa aveti o zi buna. Ce-as merge si eu la BE! As colinda prin magazine... Chiar daca mmi-am propus sa nu-mi iau nimic de imbracat pana nu slabesc mai consistent. Se pare ca mai am de asteptat...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

dudurutza spune:
Stela, Tonic, multumim de cafea!
Simo, Blanka
o sa va ajute sa treceti cu bine, sunteti deosebite 
Mihatp, ma bucur ca samburelul/samburica e bine
Mihutza, tare frumoase pozele, si protagonistii minunati
Naty, sa va fie de bine plimbarea si sa purtati sanatoase cumparaturile! Tu cand pleci la Iasi, sa-ti ajute Dumnezeu sa vii cu vesti bune!
Bitza ce spui tu acolo 

Si puiutza mea mananca fructele ea, ne-blenduite, asa bucati, sa se serveasca, e cevaaa...acuma merge in gradina isi ia ridichi si ceapa, le da la spalat si curatat si mananca acolo, isi face plinul de 'Diche si ceapa'(asa zice) si apoi cand s-a saturat zice 'gaca' adica gata si pleaca de acolo.
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blankar salutare randunime! nu prea am avut chef sa scriu ca am fost intr-o pasa proasta mi-am mai revenit un pic ma bucur ca Siluan e mai bine ![]() ai mei sunt toti cu muci,Marc e si cu febra de azi dimineata ne distram,e jale cand il aspir dar asta e miercuri plecam la mare in Italia,nu am asa chef ca anul trecut(sa nu ma credeti ipocrita,ma bucur ca avem posibilitate de a pleca) ma indispun infectiile astea lui Eric,musai sa se termine o data un nefrolog mi-a spus ca e posibil sa trebuiasca sa luam multi ani antibiotic macar o doza mica ![]() de acum incoloa zis ca a fost destul de nasol refluxul(grad 5) cu gandul la el ma culc si ma trezesc ,nu mai stim ce sa facem cu el iarasi m-am plans o luna nu ma vedeti asa ca imi fac plinul acum va pup ,sper ca nu ne uitati ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/blanka75 |
multa sanatate lui Eric si multa putere tie blanka. Lasa ca incet, incet scapati voi de astea si va faceti mari

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui mihatp va pe toatemi-am vazut samburelul azi la eco. m-am "inscris" la dr (acelasi ca si la Luca). n-am intrebat nimic Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 |
oau, miha e asa de fain sa iti vezi samburelu'...
si eu abia astept joia viitoare, pana atunci ma rog la D-zeu sa fie totul bine...greturile si varsaturile au revenit la ordinea zilei, nu stiu cum rezist doar odata mancata pe zi...ca masa de seara se duce zilnic pe canal
si nu ma pot abtine ca mi-e asa de foame...
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Claudia
si mami de
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui Simo27 Cat despre Siluan,habar nu am daca e mai bine..analize nu am reusit sa ii facem-pur si simplu nu au avut de unde sa ii ia sange,sa gaseasca o vena buna ,s-au spart 3 vene si l-au chinuit 2 ore- deci nu stiu cat mai e bilirubina si toate celelalte.Eu nu mai pot dormi noaptea ca daca adorm numai tampenii visez.....Si ia uite cum iar ma plang,sincer ma dispera toata situatia asta ! mami de David , Sam si Siluan![]() "Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu" |
off simo, multa putere. te inteleg ca visezi numa prostii, dar trebuie totusi sa te odihnesti, macar cat de cat 
Claudia
si mami de
Olgutzika spune:
Neata! Mor de somn, nu mai pot. Cand fu Tica, nu fu Tache
...si tot asa 
Mihule, sa va fie de bine! Mai ales picilor, pare ca s-au distrat pe cinste
Adrianul e crescuuut
. Iar soricelul Tzic e scumpa si isteata rau, mor de dragul ei 

!
Ioana, Naty, daaa
. E un vis de-al nostru din copilarie sa nastem in acelasi timp
. Aproape ca ni s-a indeplinit
Imi vine sa ma mut la Odisee la voi ![]()
Nu pot sa gandesc nimic, sunt nauca rau 
Olga
15+ cu Sara-Maria si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )

si Siluan