Puiuti de Randunici 2008!! (417) Sanatate,Siluan!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Raportez de la baby expo. Criza isi spune cuvantul, destul de gol pe-acolo, nu se calca nimeni pe picioare, dar poate fiindca-i abia prima zi. De cum am intrat m-a luat o tipa "sunteti viitoare mamica? felicitari! sarcina usoara... uitati un cadou de la nuk. N-am apucat sa zic nimic ca m-am trezit cu punga in mana si nici c-as mai fi dat-o inapoi. Asa ca nu pot decat sa ma bucur ca am un biberon nou si totodata sa ca-s atat de ( nu si gravi)
Alina-Ariel era pe baricade, mi-a fost tare jena sa-i spun cine sunt mai ales ca era ocupata cu niste clienti.
La Hodike aveau multe modele de sandale 80-85 ron.
Eu n-am luat decat ulei de peste de la Lysi, am luat produsul nou imbogatit cu omega 3HDA si vitamina D 55 ron si niste plastelina cu forme ca sa nu plec chiar cu mana goala. Palariuta cu factor UV n-am gasit marimea potrivita, bani de hainute, etc n-aveam asa ca m-am ales mai mult cu o plimbare . M-am dus fiindca am castigat o invitatie si mi se pusese pata pe palariuta...

Mi-au mai placut niste puzzeluri cu animalute si unele magnetice dar scumpe pt buzunarul meu.

Special pt Simo: am vazut o reclama la Sticluta Medibottle pt adiministrarea mai usoara a medicamentelor , nu sunt foarte convinsa daca am vazut-o si la BE dar am citit in "Saptamana medicala". http://www.babymed.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mai intai pt Simo si pt Blanka, din tot sufletul meu. Si acum realizez ca nimeni nu a mai venit cu nicio veste despre Clodute, neaparat maine incerc sa vb cu ea...
In al doilea rand, tare ma bucur ca s-au intalnit azi doua persoane asa dragi mie, Tuchi si Ioana, plus copiii si ca s-au simtit bine...
In al treilea rand, raportez si eu ca m-am vazut cu Ariel la targ, stresata, Marcel si mai rau, si ingropata in munti de hainute superbe si farduri minerale. M-am dus la targ numai ca sa iau uleiul de peste Lysi si am spanzurat tot ce aveam in portofel-sandale Hokide 2 perechi, rochie, bandana, ciorapi, pantalonasi scurti, puzzle, ruj-Ariel, bratara anti-tantari
In al patrulea rand-Olgu, Ioana graviii?? Si sa stii ca eu consultasem pe altcineva, o amarata cu cancer de ovar nedusa la medic pt ca o batea barbatul sistematic si care facuse pe picioare un infarct imens, era si cu inima varza (imi spunea ca strangea din greu banuti sa-si cumpere Advil sau Ibalgin ca alea le vazuse la TV, pt ca o durea capul de la bataia sotului-bai, e incredibil ce-i pe lumea asta!!) Cat despre pacienta "de la cardio"...e muuult de povestit despre ea si e complex...printre altele, a pierdut 4 (patru) sarcini la 6-7 luni pana acum, nici prin cap nu i-a dat sa se investigheze putin de ce i se intampla asta iar acum fumeaza pe scari in spital. Da, e speriata dar e o ilustrare a vorbei ca "Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista".
In al 5-lea rand, Kya m-a zdrobit. Gata, ma apuc sa iau lectii
In al saselea rand, Mimo, nu-i asa ca te-ai trezit azi cu parul aranjat frumos, nu ciufulit? Nu de alta dar as fi JURAT inca de ieri ca imi vei da replica aceea cu "dar din dar..." . Iar cu telefonul, bravo lui Dudu, bine ti-a facut (deh, acum nu ma ciufuli tu, sunt in anul declarat anti-fumat)
In al saptelea rand, felicitari lui Miha pt samburel
Claudia, un Dacianei care e o vorbareata speculanta de mami a ei
Simo, asa cum ti-am zis si aseara si ti-a zis vad si Tuchi, votez pt a-i da pastila direct pe gat. E cea mai mare greseala sa dam medicamente cu lapte, care-i schimba gustul-nu e de mirare apoi ca ajung sa-l refuze.
Si cu asta, pa, pupici!

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Matei nu mananca nici cirese, nici capsuni decat in prajitura... Alta forma de prezentare???

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

citeam chiar azi in revista good food la rubrica mancare de copii
smoothie din fructe de padure care le poti inlocui cu capsuni o banana puse in blender si mixate peste care la sfarsit se adauga 3 linguri de iaurt simplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cami, merge, dar am pierdut Romania... cum o votez? La ce numar?

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza037

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Matei nu mananca nici cirese, nici capsuni decat in prajitura... Alta forma de prezentare???

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

citeam chiar azi in revista good food la rubrica mancare de copii
smoothie din fructe de padure care le poti inlocui cu capsuni o banana puse in blender si mixate peste care la sfarsit se adauga 3 linguri de iaurt simplu

Eu as muri langa asa ceva...Numai ca fii-mea cu fructele e exact invers, daca i le-as mai da blenduite ar zice bleah, cu cat sunt mai...boabe, mai tari, mai de muscat sau de mestecat, mai de...autoservit, cu atat sunt mai bune.
Altminteri insa, am citit aici niste retete de fructe sa te lingi pe bot!

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

NE-AM CALIFICAAAAT!!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Nico scuze ca nu am fost pe faza sa iti scriu.. mi se pare ca Austria s-a retras de tot deci nu poti vota nici in finala..

Bravo Romania!

revin mai tarziu..

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Naty....si Antonia mananca orice fel de fruct...este fan.....iar capsuni si cirese se bat nebunii la gura ei....dar o sa incerc sa i le fac si cum i-am zis Valentinei sa vad daca vrea.....
ciresele sunt si fructele mele preferte

daca manaca foarte prost in vreo zi, ma bazez pe fructe decat sa nu manance deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

blankar & simo si d-zeu sa va dea putere si multa sanatate puiutilor
edit:blankar sa aveti o vacanta frumoasa

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Fain ca ne.am calificat.

Ma duc la culcare. Somn usor.

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput