Puiuti de Randunici 2008!! (417) Sanatate,Siluan!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo Shhhh, nu-i spune nimeni nimic lui Mimu (tacerea costa, cat dai??).

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Sunt fan Raluca forever!

Fug, ca ma intalnesc cu Tuchi! Sunt rupta dupa excursia de azi cu copiii la zoo, dar nu pierd eu ocazia asta!

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Vali, nici Luca nu vrea sa manance capsuni dar le tai bucatele si i le pun in iaurt si acolo sunt yamyyyy

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."

Mergi la inceput

Matei nu vrea decat cand vrea el fructe. Dar si cand vrea! Mai nou (de cand cu afta aia) nu mai vrea legumele-supa blendurite, ci taiate bucatele si date de mami, cu mana (Mimo, stiu ca tu esti contra!). Asa mananca tot! Daca trec la lingura, nu vrea. Cu lingura mananca acum fructele (cel mai des mere) cu branza de vaci, facute crema. Iaurt nu mai mananca de luni bune. Insa mai bea lapte cu paiul. De unde devora castravetii, acum abia daca-i mai gusta. In schimb iubeste rosiile cu branza sarata (parca ar fi fiul meu).

Vali, fructe-piure (eventual putin oparite inaite, e posibil sa nu-i placa asa, crude).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Valen blenduite (asta stiu, asta zic ) cu frisca sau branza de vaci . Combina-le cu banane , poate nu-s suficient de dulci. Sa ma vedeti voi pe mine tocata marunt-marunt de Dudu cand oi renunta la blender, ca asta nimic nu vrea...nimic
Nu stiu ce are Nicoleta cu mine, eu nu-s impotriva hranitului cu mana ca doar nu crezi ca eu mananc cirese cu cutit si furculita Bine-ar fi sa le manance cu mana lui, dar ma rog...e bine si-asa!
Ce credeti voi ca a poftit Dudu aseara...a poftit, a cersit, apoi i-am cumparat si lui , a mestecat, ce sa mai...SEMINTEEEE de floarea soarelui Habar n-am de unde stie ce-s alea si cu cine seamana Am eu o banuiala de unde stie dar....
Azi s-a jucat cu un telefon de jucarie...ptiii, ce ocupat a fost...l-am vazut ca sta si-am zis ca-i timpul sa fumez si o tigare ...m-am retras linistita, pfuu ce mi-a priit Cand ma duc langa el din nou, ce credeti ca facuse cu telefonul ala ? Ii scosese toate tastele , TOATE! Si nu era al nostru Si pune-te Simono in 4 labe pe sub banca si incepi sa identifici cu privirea ta agera care-i tasta de plastic si care-i coaja de samanta de dovleac In final le-am gasit pe toate dar mi-a iesit pauza aia pe nas

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Mimo se preface ca nu a citit ca eu scotocesc prin supa copilului si-l indop... Cu tastele alea, mai stiu eu pe unul, lasat ca mama sa poata respira... si care intoarce casa cu susul in jos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Vine cineva azi la baby expo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Azi s-a jucat cu un telefon de jucarie...ptiii, ce ocupat a fost...l-am vazut ca sta si-am zis ca-i timpul sa fumez si o tigare ...m-am retras linistita, pfuu ce mi-a priit Cand ma duc langa el din nou, ce credeti ca facuse cu telefonul ala ? Ii scosese toate tastele , TOATE! Si nu era al nostru Si pune-te Simono in 4 labe pe sub banca si incepi sa identifici cu privirea ta agera care-i tasta de plastic si care-i coaja de samanta de dovleac In final le-am gasit pe toate dar mi-a iesit pauza aia pe nas

Lesin aici cu mana la nas...mi te si inchipui chinuindu-te sa identifici tastele.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Claudia ma exasperezi Ai terminat culorile, ai trecut la numarat Maine poimaine da fata admitere in invatamantul superior si nu e pregatita

v-am spus ca sunt dusa cu pluta...
ideea e ca atat cat stau cu ea incerc sa ii arat, sa o invat diverse lucruri, fara sa exagerez(bine cu culorile am exagerat dar aveam eu impresia ca trebe sa le stie). Poate ca incerc sa compensez faptul ca in copilarie mama nu a stat cu mine si nu mi-a explicat/arata/invatat multe lucruri...
dar o sa incerc sa fiu mai relax
multumesc ca ma acceptati asa

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

mimo si daciana e fun seminte...frate cand vede punga MINTEEEE!!!! si da-i si desfai...ar vrea ea sa le molfaie, dar prea ma risc...asa ca i le desfac eu...

iar faza cu telefonul e mortala...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput