Puiuti de Randunici 2008!! (417) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 3
Nicoleta spune:
Am cumparat naut boabe. Ce fac din/cu el?
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
daciana.t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simo27 Am scris mesajul si s-a pierdut,dar mai bine ca imi plangeam Iar viata De dimineata am pisat jumatatea de pastila si i-am turnat cu lingurita pe gat,nu a comentat prea mult ca ,cunoaste"metoda",asa fac si cu Ursofalkul. Asa as mai zice si eu cate ceva...dar nu pot mami de David, Sam si Siluan "Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu" |
simo uneori e mai bine sa te plangi decat sa tii in tine. Mai ales ca din cate am inteles ai trecut printr-o perioada foarte grea, in care te-ai tinut cat mai tare...acum refulezi, e bine. Daca ingropi acum o sa ai mai multe probleme in viitor. Asa ca plangi acum...o sa rasara soarele si pe strada ta...
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
dudurutza spune:
Olga, vreau si eu in clubul, "Fanii Ralucai" jos palaria
Nicoleta, am o reteta de chiftele de naut, cum ajung acasa, ti-o trimit, daca vrei.
Simo, e normal iubita sa vii aici, cand simti tu, aici gasesti un umar, o imbratisare, un gand bun, o rugaciune, toate din inima meriti tot respectul, esti o SUPER-Mama
Claudia esti dragutza tare!
VALENTINA C spune:
Ma doare capul de moor!!! Ieri am stat afara vreo 3 ore de dimineata, pe seara la fel si am crezut ca-mi crapa capul ...Vad ca azi m-a luat iar... Vedeti de ce nu-mi place mie la mare? pai decat sa ma doara capul mereu, mai bine la munte,...
Mimo, nu uita sa-l anunti pe prietenul ala al tau ce mai stie Kya sa faca...Sa treaca pe lista..
De Clodute mai stiti ceva??
Claudia, o sa ti le spuna singura la un moment dat ( culorile).. Dar asa e ca pe la 3 ani ar trebui sa le stie.. Matei mi le spunea singur dupa ce eu ii aratam obiecte de diferite culori..
Noi am schimbat formula de dormit: acum dorm cu amandoi in patul mare . Patul lui Matei deja e prea mic si cand doarme se frichineste in el, se loveste de marginile alea.. Pe Luca am incercat sa-l transfer in patul lui si simte imediat, se trezeste si nu mai adoarme decat la tzitzi. asa ca pt linistea mea, dorm intre ei. Matei nu se mai trezeste noaptea decat rar, iar Luca vad ca doar o data, pe la 2-3. Asa ca astept sa mai creasca, sa le fac paturi suprapuse si sa-i las singuri in camera lor...
Sa-l mai laud si eu: ii saluta pe vecini cand intram/ iesim din bloc, iar daca nu e nimeni, zice: buna ziua, boc/ bloc adica, nu va inchipuiti altceva
A inceput sa povesteasca. L-am intrebat ce a mai facut mickey cat am fost la bucatarie si mi-a povestit, la fel ce a facut cu tati la cumparaturi..Seara ii povestim lui tati ce am facut toata ziua...
Imi vine sa-l mananc cat de vorbaret e.. Nu-i tace gura deloc..
m-am intins...
Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);
VALENTINA C spune:
Matei nu mananca nici cirese, nici capsuni decat in prajitura... Alta forma de prezentare???
Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);
Nicoleta spune:
Salata de fructe.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
daciana.t spune:
citat din mesajul lui VALENTINA C Matei nu mananca nici cirese, nici capsuni decat in prajitura... Alta forma de prezentare??? Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
-bagate in belnder, puse un pic la frigider pe post de inghetata.
-spuma de furcte (albus de oua batut spuma si amestecat cu fructe blenduite)
-suc de fructe(poate mai multe amestecate...)
altele nu stiu
Daciana imi devoreaza capsunile...si abia astept sa se mai ieftineasca ciresele sa ii i-au. ea in prajitura nu mi le mananca!
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
daciana.t spune:
citat din mesajul lui VALENTINA C Ma doare capul de moor!!! Ieri am stat afara vreo 3 ore de dimineata, pe seara la fel si am crezut ca-mi crapa capul ...Vad ca azi m-a luat iar... Vedeti de ce nu-mi place mie la mare? pai decat sa ma doara capul mereu, mai bine la munte,... |
te astept in Bv
citat din mesajul lui VALENTINA C Claudia, o sa ti le spuna singura la un moment dat ( culorile).. Dar asa e ca pe la 3 ani ar trebui sa le stie.. Matei mi le spunea singur dupa ce eu ii aratam obiecte de diferite culori.. |
asa cum m-am linistit si ca numara: 1,2,6,8,10 restul numerelor le-a mancat pisica .Daca o ajut eu stie...daca numara ea
Kya spune:
citat din mesajul lui VALENTINA C [Mimo, nu uita sa-l anunti pe prietenul ala al tau ce mai stie Kya sa faca...Sa treaca pe lista.. Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
Mooorrr!
Spuma de fructe e yammy! Incearca si asa.
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Claudia ma exasperezi Ai terminat culorile, ai trecut la numarat Maine poimaine da fata admitere in invatamantul superior si nu e pregatita
Valen noi stam la umbra dar si pe mine ma doare capul . Incep sa cred ca Mimu are dreptate, e de la parc , nu face bine. Pe prietenul meu nu-l anunt ca Kya schimba roti si sigurante la masina pentru ca ma astept sa-i pretinda si el nevesti-sii sa faca d-astea. Si mie mi-e draga , norocul ei
Si pentru ca eu am deschis fan clubul Raluca sa nu credeti ca va puteti afilia asa, cu una cu doua...nenene, trebuie sa dati un test mititel acolo, sa ziceti ce va impresioneaza mai mult, sa trimiteti poze imbracate ca ea, sa va descaltati copiii in parc....hehe, munca nene Oricum, capitanul e cel mai norocos, asta e clar !
Si tot citindu-va eu aici, cate stiti sa faceti, ce reactii aveti in impas, etc...cred ca Mimu e cel mai ghinionist saracu' Oricum, ramane intre noi
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea