Puiuti de Randunici 2008!! (417) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 5
daciana.t spune:
v-am lasat fug sa imi recuperez gaza de la cresa...si apoi acasa...azi sunt pe jos...am lasat sotul sa i-a masina sa ma vedeti cum ajung acasa in 4 labe
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
raluca2107 spune:
Mimo, deci semintele merg neblenduite?! Eu ii dau samburi de bostan in fiecare zi, cruzi, pentru viermi.
Nicoleta spune:
Ploouuaaaa, ploouaaa, de 3 zile cand ma duc sa-mi iau copilul de la scoala ma tot prinde ploaia... dar azi nu se mai termina!! Atentie, Romania, vine si la voi!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
daciana.t spune:
salutare crenguta...
am ajuns la cresa, mi-am luat gaza...cu care a trebuit sa venim rapid acasa ca se anunta o ploaie nu numa-numa....doar ca nu a ma plouat...ne-a amenintat si s-a dus mai departe
azi is plina de nervi si draci...nimic nu imi convine imi vine sa ma dau singura de perete, poate mai scap de niste nervisori
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
daciana.t spune:
liniste pe crenguta...au adormit randunicile? sau adorm randuneii si randunelele?
am pus si eu gaza in pat...
-dupa 3 minute ma striga din usa de la dormitor: "mami, vleu...."(nu am inteles eu). Ma duc la ea crezand ca mai vrea laptic...si cand colo ce credeti: "Mami mai vleau un pupic"ii dau vreo 10 pupici si o pun iar in pat..
-dupa alte 3 minute: "mami, vleau apa" stiind ca tocmai ce i-am dat se bea apa..mi se urca tensiunea. Ne ciondanim si o pun iar in pat...sperand sa adorma
-dupa alte 3 minute: "mami, nu sunt obanica"(tr: obraznica) caci asa ii spunsesem cu 3 minute intainte ...asa ca m-am inmuiat de imi venea sa nu-i mai dau drumu din brate...
am lasat-o in pat cantand: a muti ani!
acum chiar sper sa adorma, nu de alta dar imi fuge somnul rau de tot...si e jale...
somn usor somnoroase pasarele
mihutza11 spune:
Luny si care va mai uitati la Eurovision? sunteti pe faza?
pe mine prima semifinala nu m-a impresiont cu nimic.. asta a doua pare mai puternica..
Mica dansatoare
cami33 spune:
mihu, eu n-am vazut prima semifinala dar azi ma uit
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
Nicoleta spune:
Oare unde le pot vedea si eu pe net? Mihule, ma ajuti cu un link, te rog?
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
cami33 spune:
uite aici, Nico
http://tvr.ro/live_exclusiv.php
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
numeioana spune:
Noi ne-am vazut azi cu Cata, care e o frumoasa si o draguta, cu Ilinca si Sebi, jucausi si zambareti... Am fost la ei la gradi, ne-am dat in leagane, tobogane, invartitori... David era in extaz si eu in agonie ca ma luase o greata si un lesin din cauza caldurii. Abia ne-am dezlipit de locul de joaca si am plecat spre casa. A fost frumos, ne-a placut mult!
Va pup, ma duc ca sunt rupta de oboseala dupa aventurile de azi.
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.