"Abdomen extra-plat (26)"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui ema
[cica sunt tare-n gura...de asta i-a placut de mine....o zis ca femeie cu pliscu mai ascutit ca al meu no vazut in viata lui.Mica si rea

bey,vroiam sa-mi fac altfel intrarea dar pasajul asta m-a facut sa rid cu lacrimi.N-am cum sa trec peste fara sa-i zic Emei ca mai exista unul care zice la fel si daca e vreo consolare spune-i si sotului tau.
Al meu s-a consolat ,ne-a bagat pe toate(ca natie) in aceasi oala. acum vreo 4 zile i-am povestit niste discutii de pe DC si cica "crede-ma,daca nu ar fi romance pe planeta,n-ar fi nicio pierdere ca oricum nu aduc decit necazuri!

Acum sa scriu motivul pt. care am intrat.Vroiam sa rog o fata mai priceputa in ale unui mod de viata sanatos (precum e Deus) sa ne lamureasca si pe noi istea mai novice ce e bun,ce e rau.
De ex. o lista cu Astea DA,Astea NU! si acolo sa intre carbohidrati buni/rai,grasimi bune/rele...etc ,alimentele in care se gasesc si neaparat suplimentii necesari (Omega 3,fish oil....l-carnitine...)intelegeti voi.
Pe parcurs ce invatam sa mincam sanatos si dupa ce am facut diferite experiente culinare(ce,combinat cu ce..) poate reusim sa scriem pe aici sa ajutam si alte fete dar si pe noi,bineinteles.
Sincer va zic ,daca mai stau pina la 1 noaptea pe net sa ma dumiresc ce si cum ,dau nabii orice intentie de dieta (again and again)
pt. ca sunt tone de informatii iar rezultatul e ca,acum sunt lesinata de foame si nu stiu ce sa maninc.
Am mincat dimineata putin iaurt,o cafea fara zahar ...dupa ceva preumblari am ajuns acasa si-am mincat o banana si un sau o(?) diet bar .Si mi-e foame de lesin!

Vreau sa dau o fuga la farmacie sa-mi cumpar niste suplimente dar uite,am nevoie de ajutor sa ma lamuresc care ar fi alea.Sigur o sa-mi procur l-carnitine.Apoi nu`s lamurita daca semintele de in si uleiul au acelasi rol.Cred ca aici pot gasi ulei,dar seminte nu cred.
Si cum se consuma uleiurile astea,semintele...
Doamne ce foame am!

M-am facut inteleasa?Sper sa nu sune mesajul asa de egoist incit sa ma trimiteti la plimbare,iar daca aveti o asa listuta cu info utile,faceti o pomana colea la baba senila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Multumesc fetelor pentru indrumari. Stiu ca ar trebui sa mananc mai putin dar nu pot. Mi-e foame. Si cand mi-e foame nu pot sa fac nimic, nici sa lucrez, nici macar sa dorm. Mi-a zis cineva de niste pastile de tarate care se umfla in burta. Ce parere aveti?

Iar cu sportul, ma straduiesc sa-mi fac un program. Ideea este ca trebuie sa ma trezesc la 6 dim. ca sa am cand sa fac sport si inca nu reusesc. Ma stradui in continuare.

Va citesc cu spor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

daca tot sunt atatea fete care au iesit din "umbra" am prins curaj sa ies si eu.

Allure, te-am admirat in poze si vroiam sa iti zic ca nu ti-as da mai mult de 30 de ani. Esti superba!

Deus, idem. Nu stiu soro unde ascunzi anii, dar arati mult mai bine decat majoritatea fetelor de 20-25 de ani pe care le vad la sala .

Conchita, La multi ani, cu intarziere .

Hannen, pana vine Deus si te lamureste, eu iti dau un sfat simplist care sper sa te ajute cu foamea. Proteinele tin in general de foame, deci dimineata 2 oua fierte cu legume langa iti vor tine de foame bine de tot. La pranz o supa de legume ( fara cartofi) si o salata cu toate verziturile posibile alaturi de o portie micuta de carne si seara cam tot asa. Daca ti se face foame intre mese poti manca 1 iaurt ( mic, simplu)sau cateva nuci ( sa zicem 10-15 migdale, 10 nuci, 15 nuci caju). Fructele in general nu tin de foame, deci e mai bine sa le eviti.

Moana, fa-ti o supa de legume ( fara cartofi) si mananca de cate ori iti este foame. Sau o salata mare mare de legume in care adaugi fie un pic de carne slaba fie peste ( conserva de ton) fie 1-2 oua fierte.

Mie zilele astea imi este foame si nu stiu de ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

am revenit:-)

11 ture de pista, exercitii pt tonifiere generala
1 shake delicios: capsuni, iaurt cu bifidus, tarate de grau, oua de prepelita

sa le luam pe rand:-))
hannen- nu sunt o autoritate in domeniu dar stiu ca am frunzarit tot internetul de mii de ori si am citit zeci de carti...din care am sintetizat si trecut (normal) prin filtrul meu unele informatii:
*alimentatia sanatoasa presupune de cele mai multe ori simplitate si natural
*sa mananci de toate cat mai naturale, fara sa fie cu adaosuri sau altele (daca scoti ceva ca sa faci un produs dietetic in general se baga altceva ca sa aiba gust si se ajunge la chimicale in exces)
* proteine de calitate: pui, curcan, iepure, peste, oua - cat mai naturale daca poti sa gasesti - gatite in mod cat mai simplu: la cuptor, sub capac, vase cu abur, gratar
* carbs - ai nevoie pt energie: carbs buni sunt cei care nu sunt albi! adica faina alba(tot ce presupune), orez alb, cartofi albi in exces si combinati cu carne = deci cerealele integrale, pastele integrale, orezul brun - sunt bune
* grasimile rele - sunt cele saturate, pe care le gasesti mai ales in produsele lactate cu continut mare de grasime, gen cascaval, telemea, smantana, inghetata sau in carnea rosie.
* grasimile bune - grasimi monosaturate si polisaturate, existente in uleiul de masline, nuci si rudele din familie, peste, avocado.
* grasimile modificate - rele - sunt peste 42 de mii de produse la care se folosesc (margarina)! produsele de patiserie, inghetate, margarina...sa te uiti pe eticheta
* Acizii grasi omega-3 se gasesc in special in carnea de peste, mai ales specii de peste gras de apa rece - hering, ton, somon, ansoa, macrou, sturion - geseti si in fructele de mare, in nuci si seminte, fasole boabe, varza chinezeasca, conopida, spanac, ulei de cannola, etc
* fibre - cat mai multe:-) legume, cereale integrale, fructe si suplimente de tarate ce gasesti la magazine naturiste
* uleiul de seminte de in conttine de 2 ori mai multi acizi grasi Omega 3 decat uleiul de peste si un amestec de acizi esentiali Omega 3 si Omega 9 - f bun! l-am vazut pe dr OZ cum el isi pune dimineata in shake ulei de seminte de in, tarate, iaurt si 1 canita cu fructe de padure combinate
* apa cat mai multa 2-2,5 l
* in principiu, daca scoti falsul din alimentatie esti pe drumul cel bun:-) sucuri din comert, patiserie, faina alba, gatit gras, etc...
* nu este nici o tragedie daca din cand in cand (rar) ne facem cate o pofta! face bine la creier:-)))))0

oare mai era ceva?...trimit sa nu pierd cearceful

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moana

Multumesc fetelor pentru indrumari. Stiu ca ar trebui sa mananc mai putin dar nu pot. Mi-e foame. Si cand mi-e foame nu pot sa fac nimic, nici sa lucrez, nici macar sa dorm. Mi-a zis cineva de niste pastile de tarate care se umfla in burta. Ce parere aveti?

Iar cu sportul, ma straduiesc sa-mi fac un program. Ideea este ca trebuie sa ma trezesc la 6 dim. ca sa am cand sa fac sport si inca nu reusesc. Ma stradui in continuare.

Va citesc cu spor.

fiindca este mai mult de scris, te trimit pe tine sa citesti aici
http://www.de-azi.ro/slabitul-incepe-din-cap/

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

puskin - long time no see bine te-am regasit
cum iti mai merge dieta si regimul keto?

multumesc pt aprecieri, esti draguta! varsta mea...hmmmm...se vede, eu asa zic:-) dar ma lupt: si dai si dai si dai

LA MODUL GENERAL:
foamea este combatuta cu mesele dese si mici...si atunci cand dieta nu este privita ca un chin ci ca un castig:-)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

ultimul mesaj ca-s ca o baba sfatoasa!

moana- sport trebuie sa incerci sa faci macar 30 de minute/zi/-5/saptamana
Leg Magic fara Dvd este slabut sa faci 2 minute! nu ai gasit dvd-ul?
Incerca sa faci pentru inceput ce recomanda Tony aici
http://www.youtube.com/watch?v=myw1XKo8h2g&feature=related
este varianta de urgenta cand nu ai timp sau esti in vacanta

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Deus, ce vrei sa zici cu ritual, nu inteleg la ce te referi, e adevarat ca am fost telegrafica aseara din motive de
am vesti bune: ieri am fost anuntata ca sunt promovata iar, sunt soo happy. cand m-am angajat ma gandeam ca mi-ar placea mult sa ajung ca acum, dar mi se parea irealizabil
si a 2a veste e ca sotul vine diseara. abia astept.
Moana, daaa, musai sport. 2min= 0
5/sapt-30 min cardio.
eu fac macar 30min de 3 ori pe sapt minim- treadmill si exercitiile mele. fac si de 5 ori/sapt. apoi ma aleg cu copila afara ori power walking, miscare viguroasa consider si gradinaritul, ca trag la coasa(de2ori/sapt) sa racai muschiul de sub gazon de fac febra cu tot sportul meu. la fel si curatenia in casa, afara, shed, attic.
puskin, bun revenit
Allure, nici mie nu imi place de ea, am zis ca e Obama in tights daca era barbat imi placea de dra Williams dar e fomee

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Mi-am cumparat vas de yena sa gatesc mai sanatos
Acuma, nu stiu daca il folosesc cum trebuie, ca de exemplu niste pulpe de pui le-am tinut vreo 2 ore la cuptor (o ora jumate cu capac si restu fara) pana mi s-a parut ca sunt ok.Nu-i prea mult?
Cele care folositi, cum faceti? Puneti mancarea la cuptor cu capac cu tot? Cand trebuie luat jos capacul? Sau nu trebuie? SI cata apa puneti? Sa acopere carnea? Cam cat se tine mancarea la cuptor cu vasul asta (pui, peste, legume)?
Eu sunt novice in tot ce inseamna gatit, nu doar yena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Deus, multumesc de primire . Lasa ca ai sa vezi tu cand incepi munca la sala cam cum arata tineretul. Te invidiez ca poti alerga, eu nu mai pot din cauza de dureri la genunchiul stang.
Dieta merge bine, pentru mine keto e super cand vreau sa scap de grasime fara sa pierd masa musculara. Acum trec pe low carb sa pot manca legume la discretie si fructe. Sa vedem cu o sa mearga.

Emaaimee . Felicitari pentru promovare.

Codrina eu puiul il fac la cuptor fie la capac (adica pun o cratita mai maricica, pun apa in ea, intorc capacul si pun puiul pe capac, fara ulei, doar condimente) fie intr-o tava pe hartie de copt ( tot fara ulei). O sa vezi ca se face bine si isi lasa multa grasime.

Mergi la inceput