"Abdomen extra-plat (26)"

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

ultimul mesaj ca-s ca o baba sfatoasa!

moana- sport trebuie sa incerci sa faci macar 30 de minute/zi/-5/saptamana
Leg Magic fara Dvd este slabut sa faci 2 minute! nu ai gasit dvd-ul?
Incerca sa faci pentru inceput ce recomanda Tony aici
http://www.youtube.com/watch?v=myw1XKo8h2g&feature=related
este varianta de urgenta cand nu ai timp sau esti in vacanta

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mulumesc pentru link. DVD-ul de la Leg M l-am gasit, dar inca lucrez la trezitul de la 6 dimineata ca sa si am cand sa fac. Vreau sa-mi fac rutina asta caci de cate ori am lasat ora de sport pentru seara nu am reusit mai nimic. Iar Maria mea, pe buna dreptate, vrea si ea atentie. Si asta se intampla tot seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

salutare gasca,

eu ma misc in reluare...nu stiu ce mama naibii ne face la "in the army" dar dupa fiecare clasa ma misc in reluare chit ca sapt asta am fost zilnic la sala.
In plus taman ce mi-am scos un dinte, mi se duce anestezia asa ca am luat un pumn de calmante sa nu ma doara.
Partea buna cu dintele e ca nu pot manca asa ca apaaaa si sala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui codrina13

Mi-am cumparat vas de yena sa gatesc mai sanatos
Acuma, nu stiu daca il folosesc cum trebuie, ca de exemplu niste pulpe de pui le-am tinut vreo 2 ore la cuptor (o ora jumate cu capac si restu fara) pana mi s-a parut ca sunt ok.Nu-i prea mult?
Cele care folositi, cum faceti? Puneti mancarea la cuptor cu capac cu tot? Cand trebuie luat jos capacul? Sau nu trebuie? SI cata apa puneti? Sa acopere carnea? Cam cat se tine mancarea la cuptor cu vasul asta (pui, peste, legume)?
Eu sunt novice in tot ce inseamna gatit, nu doar yena

eu tot ce gatesc cu vasul de iena fac asa:

spal bidigoniile
pun pe fundul vasului condimente
1 rand de carne
condimente
2-3 fire rozmarin
1 morcov taiat rondele
1 portocala mica fara coaja taiata felii
1 rand de carne
2-3 fire rozmarin
1 morcov taiat rondele
1 portocala mica fara coaja taiata felii
1/2 pahar mic de apa - nimic grasime ca nu are nevoie
capacul pus si acolo ramane

la alegere din cand in cand mai pun telina taiata, usturoi tocat, ceapa rondele mari
carnea slaba o las din momentul in care fierbe apa 1 ora

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Marina - poate ca esti epuizata? ceva bautura de refacere dupa antrenament?

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Marina unde ai fost tu la in the army la orele aiestea? Ca vreau si eu. Vreau si eu sa vad cum este ca prea spune toata lumea ca decedezi si nu te mai ridici daca o fi posibil. Eu pot merge numai la 12:30 si nu seara, iar in weekend chiar ca nu am timp.
O sa faca Iulian de saptamana viitoare Combat Force vinerea la 12:30 si pare=se ca seamana cu In the army dar nu cred ca se compara baietii unul cu celalat...

Eu nu am fugit, ba chiar am fost zilnic la sala saptamana asta, astazi am avut Cardio, din pacate e ultima ora de cardio, de saptamana viitoare altceva vinerea. De mancat am cam mancat prostii, si cele 4 kg pe care le-am dat jos in ultimul timp sunt tot jos a parca unul ar vrea sa se catere inapoi pe mine .

Astazi am petrecere la gradinita , deh, fiecare cu ce poate, eu nu ma duc la birou ci la...gradinita, am luat-o de la capat cu studiile vad :-) va fi ziua nepotului meu, face 3 ani si petrecem cu Mickey Mouse si alte alea...si tort, asa ca si astazi nu prea ma vad bine.
]Astazi as raporta asa:

Dimineata cafea buna cu apa cam putina si 2 biscuiti sano vita cu cereale (duuuuulci, mie nu prea mai imi place dulcele care se si da sanatos, lasa nene, zi-i ca e junk)
Gustare: un baton proteic
Pranz: o pulpa inferioara la cuptor (nu in tava si chiar pe gratarul cuptorului, iese delicios fara ulei sau alte chestii, numai sare piper si cimbru), branza buuuna putin sarata si 2 felii de paine de secara.
Astept insa petrecerea cu aperitive, torturi...macar nu e pizza.

Sport zilnic cate o ora cu intructor, adica ora serioasa de aerobic, astazi cardio, si mi-am luat sampoanele si gelurile si m-am si pregatit la sala si pentru pertecere. Asa ca astept sa se scoale pitica mica (merge si ea la gradi la sorela) si pe cai voinicii mei . Va pup. ce ma bucur cand vad ca am de citit! yupiii, mai scrieti! pup

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

claucia , am fost ieri de la 6:30 , asta e ora de in the army... la iulian ma duceam miercurea la legs and abs , puteam sa si dorm putin in ora lui
incerc sa ma duc azi de la 7:30 la body combat , eu la 12 nu am cum sa ajung desi mereu zic ca ma duc in pauza de pranz

Deus, cred ca sunt epuizata asa in general, nu am baut nimic de refacut dupa antrenament. Cred ca eu o gresesc grav cu alimentatia...nu mananc nimic si gata si asta imi provoaca si lipsa de energie. Acum am si febra musculara la cata "scandurica" am bagat
Apropo spune-mi si mie cum e cu pastilele de slabit..merita? La astea ma refer:
http://www.onefitness.ro/victory_fat_burner.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Deus,fetelor care mi-ati raspuns,multumesc mult.
Revin maine dupa ce imi revin din oboseala cu idei si intrebari noi.Acum nici nu pot sa asimilez toate informatiile,imi pica ochii pe tastatura.

Deus,tot pe tine te intreb,din experienta ...ai auzit /vazut vreun pacient cu dureri crunte de incheieturi asa din senin??
M-a lovit aseara o durere exact la glezne,abia am ajuns in pat,si mina dreapta la incheietura.Dimineata m-am trezit si mai groaznic,si cu ambele maini faultate.Pe la 10 a.m imi vedeam picioarele umflate de la glezne pina la degete.
La picioare a mai scazut durerea in intensitate,insa la maini e CRIMA!!(mentionez ca de vineri am avut febra pina luni seara,durere de spate,cap si ochi-nici nu puteam sa clipesc,nici sa intorc capul fara sa ma termine ochii. Marti am luat un tratament de la dr. iar miercuri m-am inrosit toata,aratam ca naiba si nici dr. nu a stiut sa-mi zica ce e.In doua zile a trecut iar aseara si azi m-a lovit alta dandana)

Mergi la inceput

Marina - cromul reduce foamea se recomanda pt diabetici in special, L-carnitin se spune(sunt studii pro si studii care spun ca nu face nimic si ca defapt sportul este cel care le topeste) ca ajuta combinat cu sportul sa reduca grasimile, plantele in special care se pun in orice produs de slabit sunt pt eliminare apa si laxative:-)

Astea fiind spuse, eu iti recommand sa iei dimineata dupa micul dejun 1/2 pastila de multi vitamin si dupa masa de pranz inca 1/2
L-carnitin daca iti cumperi sa iei inainte de antrenament cam cu 1/2 de ora si tot in astfel de magazine gasesti bauturi isotonice care ajuta la refacerea deficitului de minerale dupa antrenament si efort fizic

Hannen nu ai facut cumva o forma de gripa? una dintre placerile gripei = dureri articulare:-)si oboseala mare
Problemele reumatologice , etc...apar cand ne este lumea mai draga, sa te monitorizezi ca sa vezi cand si de ce mai ai probleme. Cum stai cu calciul si mineralele? Calciul sa nu uiti ca trebuie asociat cu VIT C si VIT D altfel il iei in zadar. Incerca sa faci o cura cu cartilaj de rechin si eventual calciu de scoica.Si tie iti recomand sa iei ca si la Marina suplimente fiindca oricat ne dorim alimentatia din ziua de azi este saracita in elemente nutritive. Plus daca facem sport consumul este mai mare, poluarea ne seaca, fumatul, stressul, etc...

Am plecat la croitoreasa sa vad ce a reusit sa faca:-)

Lumi, Conchita, Macrina pe unde sunteti?

Va

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Vin si eu cu raportul sportiv: o ora de sala aseara. Am descoperit o metoda eficienta de tonifiat in acelasi timp cu cardio: pe banda de alergat imi iau ganterele de 2, 3 kg si fac exercitii la maini (bicepsi, tricepsi, lovituri laterale etc) in acelasi timp in care merg repede la inclinatie sau fara Sunt sigura ca stiati asa ceva, dar eu am fost tare mandra de performanta mea aseara ! Am simtit cum lucreaza toti muschii bratelor, spatelui si abdomenul, combinat si cu picioare, deci un total body workout! Nu arata frumos dar cui ii pasa haha!

Emaaimee, felicitari pt promovare!!

Hannen, si sora mea a patit acelasi lucru, dar numai la incheietura mainii si intr-adevar a fost reumatism.

Deus, am tot citit de L-carnitinul ala dar numai articole in care se ia oral. Eu mi-am luat o crema anticelulitica de la Nivea care contine substanta asta. Crezi ca ar avea acelasi efect local?
Sa pui poze cu rochiile

Claucia, distractie placuta!

Sunteti fane "sex and the city"? Eu nu am vazut nici un episod dar merg sa vad filmul diseara.. l-a vazut cineva? e ceva de capul lui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

puskin&Elena-mersic.
Elena si eu folosesc crema aia si imi place mult. am luat-o la sale 50% off si asa am incercat-o. io-s super fan SATC insa nu imi prea place la cinema, cred ca l-oi downloda, am inteles ca nu e prea reusit, prea multa actiune in Dubai. dar fashion, e super. si Samantha arata ca si cand a vizitat time machine in reclama de la film, fff tanara. iar pozele de la premiera o arata asa cum e, de varsta ei, dar frumo.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput