"Abdomen extra-plat (26)"

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

XIO - pt tine:-)Adev#259;ratul solist Rammstein

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Hannen, sa sti ca nu esti singura pe lume. Si eu sunt la fel ca tine - mi-e foame mereu daca nu manac carbohidrati, mananc mult si nu reusesc sa-mi misc fundul.

De 3 zile am renuntat la dulciuri (care erau un aliment obisnuit in dieta), la paine, cartofi, orez si cascaval. Am slabit 1,5 kg. Dar mananc mult in continuare. Ma stradui, ce sa fac.

Cu sportul inca nu am depasit cele 4 minute zilnice.. Ma stradui si aici. Mi se pare ca ma daram daca imi misc fizicul. Ma doare spatele, obosesc etc. etc.

Emaaimee - nu pot sa zic decat oauuuu. Cum ai ajuns in aceasta stare minunata?

Marti imi voi poza oribilele sunci si le voi posta, daca voi avea curajul.

Noapte buna

Mergi la inceput

Moana - nu esti oribila!nu gandi asa, gandeste ca si eu am trecut prin asta si cu efort am reusit:-) se poate si nu poti sa astepti minuni in cateva zile. Pasi mici dar siguri:-) Nu te infometa ca ai sa renunti repede!Sa nu uiti sa ai in casa iaurturi si supe de legume din care sa mananci cand ti-e foame...si crakers sa cauti la magazin ca au putine calorii si cu o supa de legume ajungi la o masa satioasa cu putine calorii.

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersic muult.
perseverenta. si sport. cunostinte despre aliemtatie, idee despre calorii, vitamine, etc. nimic imposibil si greu. info sunt destule pe net, carti, etc. mancat si dulce pt ca I've got a a sweet tooth, si orice chestie prajita in ulei light/de fapt un fel de pe grill. mancat si piftele, gogosele prajite in ulei low cal. nimic gras. cam atat. si calorii macar 1200 uneori mai mult. nu-s adepta infometarii, sunt o gurmanda. ceai verde macar 3/zi. si alte ceaiuri: ghimbir& lamaie, citrice, etc. vicii: cafea decaf una/zi, nu imi place alcoolul, nu mai fumez de un an si.
consum numai cereale integrale, paste integrele, orez brun, ryvita integrala. cat mai sanatos si cam atat. moderation is the key. nu zic ca nu ma sarit si calul. e ok ocazional.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

moana, ti-am zis ca stiu cum e. nici nu faceam poze, mai ales sa mi se vada corpul de sus pana jos. este super ca ai inceput. o sa dureze, pozele mele de pe plaja sunt cand slabisem deja 12kg, deja aveam incredere in mine sa merg la plaja. continua, nu te lasa. o sa reusesti, nu exista solutii rapide, dureaza dupa cum am spus, dar e cel mai bine sa slabesti treptat.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Buna dimineata si sa va iau pe rind,
Xio,arati cu cracii aia kilometrici!Gata,te-am scos de la inima!Cu tine nu mai vorbesc!
Sper ca te-ai distrat si ca ai ramas cu amintiri frumoase(am inteles bine,a fost ieri banchetul?)

Emaaimee,nici cu tine nu mai vorbesc!!Si tu esti taiata de pe lista!Doamne cum arati!!!!M-ai terminat!
Sincere felicitari pt. vointa si pt. felul absolut minunat in care arati.
Fiindca am fost rea,sa fiu cu toate asa ca sunt inca doua persoane care stiu cum arata(luminita si allure).Aveti acelasi tratament!PA!Nici cu voi nu mai vorbesc

Gata,acum fara gluma!Sunteti superbe!!!Si puneti poze ca sa se ambitioneze si balena de mine!

Deus, din preumblarile mele pe net am inteles ca o dieta care te face sa-ti innumeri caloriile...e din start pierduta.Vreau asa cum am zis ,nu sa tin dieta.Ci sa invat sa maninc sanatos!
Acum de crackers,am inteles ca tot ce-i din faina alba e un big NO,NO!Nu stiu ce sa zic(ca doar stiti ca habar nu am ce-i bun si ce-i rau) dar ieri nu am mai pus gura pe orez si paine.Alaltaieri seara am mincat ultima portie minuscula de orez.
Dupa scrumbia cu spanac la abur fiindca am stat pe net pina la 12 a.m am bagat iar putin iaurt cu musli.
cit despre sport!N-auzi bre ca singura mea miscare preferata e statul la pc si la volan.Am o leneeeee!
Doamne,oare ce-i cu mine?Voi stiti ca eu am dansat in tinereti?Am facut dans profesionist!Nu de ala sexos,no,no,disco si flamenco!Bine si ceva basic ballet.
Doamne cind imi amintesc cum ma miscam si cum aratam in body-uri lipite pe mine si in toate culorile(nu neaparat negre).Eram o zana,ce sa ma mai ascund!
Acum sunt zina puturosilor!!

Asadar Deus,sfaturi despre un stil de viata sanatos,nu vreau sa slabesc usor si sa pun la loc la fel de usor si nici nu vreau sa ma imbuib cu carne .Am descoperit ca sunt pasibila genetic de o forma de cancer (acum am inceput investigatiile) si nu vreau sa ...stiti voi.Deci telul meu este SANATOS,SANATOS,SANATOS!!!Atit!
Na ,ca ti-am facut capul calendar.

Puskin,multumesc pt. incurajari si sfaturi.Uite ca de cind scriu am uitat ce vroiam sa-ti zic.
A cu dulciurile la fete,ai dreptate.Al meu ma toaca mereu la cap sa nu le mai dau.Nu stiu,bomboane nu le cumpar niciodata,cioco...fff rar.In schimb le cumpar painici,cite un pachet de piscuiti,iaurturi,fructe ,inghetata numai vara.Incerc sa tin consumul dulciurilor sub control .Nu stiu cit imi reuseste .

Azi dimineata am facut o salata(daca poate fi numita asa) numai din rosii si castraveti si cu putina brinzica.A fost absolut minuscula si au sarit si fetele pe mine.Cred ca intr-o ora iar o sa fiu lesinata de foame.
Mi-am pregatit un avocado,un tofu,vreo 2 morcovi rasi.Acum sa vad ce fac cu ele.Le maninc asa cind mi se face foame...sau?
Cred ca trebuie sa ies iar la cumparaturi caci mi se termina supllies-urile de stil de viata sanatos.
Am vazut la supermarket niste borcane ,unele cu seminte de toate felurile si altele cu fructe uscate(banane...)Pe care sa le iau?Semintele,sau fructele ?Asta ca sa mai rod citeodata!Sau le iau pe ambele?

Of ce limbarita am de dimineata.Ma duc la cafeaua mea amara ca fierea dar la filtru .
V-am zis ca am uitat sa-mi cumpar cafea ieri,asa ca am scos filtrul si am scormonit dupa niste cafea prin sertare.Pina la urma am scos de`o poshirca amaraaa si neagra ca noaptea.
Vecina mea si mai nou,berbatul care nu mai bea cafea dulce ,imi zic ca sunt inca copil daca nu reusesc sa inteleg savoarea cafelei negre!
Bre,oare is batuti in cap uaminii astia?Ce-i mai bun decit o cafea dulce cu lapte??

Mergi la inceput

Buna dimineata la o cafea amara (cam de o luna o beau asa si a inceput sa-mi placa).

Multumesc pentru incurajari Deus. Nu-mi doresc sa slabesc repede caci nu m-am ingrasat repede. Am pus cam 12 kg in 5 ani. Daca le-as da jos intr-un an as fi super multumita. Oricum problema cea mare e pufosenia.

De infometat nici vorba caci nu pot sa fac nimic flamanda fiind si ma si burzuluiesc la toti cei din jurul meu.

Mananc cat de cat sanatos de cand o avem pe Maria (majoritatea integrale, fruncte legume, peste, pui si oua numai de la tara etc.). Numai ca sar calul la portii, la frecventa lor si la dulce.

Emaaimee - sport cum ai facut sa ajungi in forma asta? In fiecare zi?

Va pup caci ma apuc de lucru. Am de terminat niste rapoarte astazi. Si astept sa se trezeasca ai mei sa pot baga si eu cele 2 minute (momentan) de sport ale mele.

Sa aveti o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Buna dimineata!

hannen- crakers de care cumpar eu sunt Bio din secara bruta, fara nimic vorba ta fara gust:-)eu numar caloriile la gustari, de aceea am spus ca atunci cand va este foame si deja ati mancat sa luati gustari slab calorice.
Sa ai grija de tine

Doamnelor - sa aveti o duminica placuta

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Deus,am sa-mi cumpar de la farmacie ca am observat de vrep 2 saptamani ca au un coltisor cu diferite produse bio(dietetice) tot felul de crackers si alti biscuiti.Tot atunci o sa-mi iau si L-carnitine si niste suplimente ,dar sunt in dubii pt. ca se gasesc toate minunile iar eu nu stiu de ce exact am nevoie.Un Multi Vitamine? Sau altceva?

Acum sa raportez.Pe ziua de azi am mincat la intervale neregulate ,salata de care ziceam dimineata,un diet bar cu fructe uscate (plin de vitamine,minerale si collagen) ,putin iaurt cu musli ,doua banane (nu deodata) si jumatate de avocado.

De 3 zile cumpar,cumpar,cumpar mincare ,am frigiderul burdusit si eu ma uit ca mitza in calendar nestiind ce sa maninc.

Pt. cina am facut o supa(miso) cu ceapa,ciuperci albe subtiri precum spaghetti,si seaweed.Apoi am sa fac tofu-burgers(tofu cu morcov,ciuperci,chinese chives,doua feluri de paprika).Inca n-am hotarit ce-i pun ca sa-l leg,vreau sa evit amindonul si faina.Cred ca incerc un ou.Sper sa nu se inmoaie si mai tare.
Apoi stau in cumpana intre cod si creveti.Oricare ar fi cred ca-i fac in unt sau la aburi.
Mai am si spanac si broccoli de ieri.Cred ca`mi ajunge.

apoi vreau sa zic ca am pedalat la bicicleta apoi am bagat doar 15 min. de abdomene,coarda,ceva pillates si streching .Nu vreau mai mult deocamadata pt. ca n-am chef sa nu ma pot misca maine si sa renunt iar.

Va pup si va doresc o duminica placuta.eu ma duc sa ma lupt cu cina.

Mergi la inceput

"Cartoanele" Wasa pe care le mananc eu sunt din faina integrala de secara, si mai au sare si drojdie (acum am vazut). La 100 g au 340 kcal si 67 g carbohidrati.

E mult? Sund diferiti de crakersii tai, Deus?

Mergi la inceput