"Abdomen extra-plat (26)"
Raspunsuri - Pagina 11
puskin spune:
Buna dimineata,
Imi beau cafeaua ( indulcita cu xylitol sau stevia ca altfel nu pot) si ma gandesc daca sa ma duc azi la sala sau nu.
Emaaimee, foarte vizibila transformarea, arati minunat .
Hannen, la crackersi sa te uiti pe eticheta sa nu aiba decat faina integrala de secara, apa, sare si eventual drojdie. Daca au alte prostii nu-s chiar buni.
Legat de suplimente, l-carnitine nu are efect decat daca faci sport. Un complex de vitamine si minerale( dar si aici e tricky ca depinde foarte mult ce doze din fiecare vitamina si minerala au), niste omega 3, eu mai iau si D3, B-uri si antioxidanti ( dar nu constant).
Fructe uscate nu as cumpara, de obicei in procesul de fabricatie se adauga zahar.
Cum zicea Deus, daca ti-e foame mananca: iaurt, crackersi din astia integrali, supa de legume, chiar si o mana ( manuta ) de seminte.
Xio, foarte frumoasa tinuta, dar tu si mai si .
Deus, tu in afara de peste nu mananci alta carne, nu? Duminica placuta.
puskin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moana "Cartoanele" Wasa pe care le mananc eu sunt din faina integrala de secara, si mai au sare si drojdie (acum am vazut). La 100 g au 340 kcal si 67 g carbohidrati. E mult? Sund diferiti de crakersii tai, Deus? |
Moana, din ce stiu eu Wasa are mai multe tipuri de crackersi sau paine din asta carton. In general este ok pentru ca-i facuta din faina integrala de secara. O felie are cam 11-15g parca si oricum mai mult de 2-3 nu poti manca la o masa, deci sunt ok.
Daca poti si gasesti, cumpara Wasa fibre, are cam 24% fibre si ajuta foarte mult tranzitul intestinal. Mie imi place cu iaurt, kefir, branza de vaci si rosii/castraveti, pasta de avocado.
hannen spune:
puskin, pt. sfaturi!
Tre sa ma apuc si de sport,macar 30 de min. pe zi ca altfel nu se mai poate.Vreau intai sa ard sunca,apoi pt. tonifiere.
Vad ca fetele astea au descoperit alte minuni .."shean,brazilieni"...habar nu am cine`s si ce vor.Poate ma lamureste si pe mine cineva.
hannen spune:
Am uitat sa va zic ca am servit cina.
Mi-am mai revenit in simtiri dar cu parere de rau,tot flaminda ma simt.
Am mincat putin tofu-burger,vreo 4 creveti fierti,jumatate dintr`o scrumbie ramasa de ieri si am baut supa de care ziceam mai devreme,un castronel micut(normal ca marime pt. supa asta)si citeva rosii mici dar foamea nu vrea sa plece de la mine.
emaaimee spune:
mersic de complimente.
mor dupa melodia asta cu toate ca e cam gen Lily Allen
http://www.youtube.com/watch?v=8QSgNM9yNjo
hannen,daca vb cu mine mi-am luat seminte crude de toate felurile separat: floarea soarelui, brazil nuts, fistic, cashews nuts, alune si mi le amestec eu. ca sa variez. neh, cafea neagra nu-i nici pt mine, indulcita cu o zahar& o lingura lapte skimmed e pe gustul meu.
eu fetei mele nu-i dau dulce decat in weekend si atat. incerc sa ii dau cereale cu continut scazut de sare& zahar, am inteles ca daca au sub gr/zahar sunt ok. uneori prefera cereale integrale si ma bucur. rontaie si cu mine fructe si multe legume crude: chiar si conopida, ciuperci, brocoli, etc. ii plac mult si ryvita si soda bread integrala(preferata mea).
nu trebuie sa iti numeri caloriile, dar sa ai ideea cate calorii contintoate alimentele ca sa stii ca ce poti manca. apoi da, si eu am o idee cam cate cal consum la gustari. max 150.
bravo ca ai inceput si sport.
moana, nu in fiecare zi, max e 5/zi cand eram f braosana apoi 3& alte activitati. am scris mai jos.
io pap si 4 crackers la o asa daca mi-e foame, au inte 20 si 31cal/each.
sper ca investigatiile sa fie ok si sa fii sanatoasa.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
hannen, uite meniuri de dim( iti trebuie proteine pt ca e masa cea mai imp dupa o perioada lunga de repaos/somn):
- 2 oua fierte/ in apa/omleta cu ulei light(poti pune si ciupercute, cateva prawns, ardei, ceapa, herbs)+ o salata de legume otet& ulei( o lingura)+ 2 felii de cartoane/una de soda bread/ paine integrala cu grains
- 30gr cereale integrale(5 linguri) cu nuts& fruits( no sugar)+ 200 ml lapte skimmed/ iaurt light& scortisoara& 2 linguri de seminte de in macinate
Pranz(diverse variante):
-o ceasca de paste integrale(30 gr orez integra)& peste slab/ curcan/ pui/ vita& 2 linguri sos pesto rosu/verde& legume fierte
- 2 cartofi mici& carne slaba( gratar/fiarta/cuptor)& salata mare( 1 lingura ulei& otet- daca folosesti avocado( jumatate la o masa) nu mai pui ulei)
- supa de legume& carnita in ea& 3 cartoane& salata de legume
- ficatel pui la cuptor& legume la cuptor& 1 cartof mediu+ salata de legume la discretie
inventezi si tu variante diverse pt pranz.
snacks:
1. 2 fructe medii
2. o manuta de seminte/ humus cu cateva crutoane de legume/ smooth peanut butter( no sugar) cu 2 cartoane
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
hannen spune:
emaaimee,eu am glumit cum sa nu vorbesc cu tine?
borcanele de care ziceam eu contin seminte de floarea soarelui,bostan,ceva nuci ...dar nu am citit sa vad exact,e doar ce se vede .Scrie fruits$nuts parca! Ce fructe or fi nu stiu.
ale mele maninca mult spanac si broccoli,rosii,castraveti,salata verde,morcovi,dovleac,conopida .Evita insa ciupercile ,vinetele si ardeii.Greu le conving sa incerce macar.
Azi le-am dat cite 3 cookies de caciula(mici,mici erau).In rest banane si mere cind au cerut ceva intre mese.
Am zis ca vreau neaparat sa slabesc si sa maninc sanatos.O iau asa catinel,catinel si cu mesele si cu miscarea pina ma obisnuiesc.
O duminica placuta sa aveti,la noi aproape s-a terminat.
emaaimee spune:
hannen, am uitat sa zic ca pap si seminte de dovleac.
fructele uscate contin f mult zahar, chiar daca nu au zahar adaugat m-a slimita cu ele in cereale( cateva daca asa sunt cerealele musai sugar free, mie imi place felul meu de cereale cu nuts& fruits) sau cu fructe fresh.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Merci pt. retete.O sa stau in bucatarie ca o eroina. |
ai mah ca daca gatesti la cuptor mancarea se fac singura. eu am pus si vin alb la cuptor, v-am zis ca imi place mancarea gustoasa
nu folosesc ulei la cuptor, poti pune puiul cu pielita pt ca sa-si lase gustul, dar nu o mananci.
uite uleiul pe care-l folosesc la stir fries:
http://frylight.co.uk/
reteta stir fry:
legume diverse( ceapa uscata/ verde/ praz/ ciuperci/ ardei/ muguri de fasole& bambus/ morcovi/pastarnac/ fasole pastai/ mazare) calite un pic impreuna cu prawns/ bucatele slabe pui/ curcan/ scoici& curry powder+ sare+ condimente, granitura orez integral
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII