"Abdomen extra-plat (26)"
Raspunsuri - Pagina 12
hannen spune:
emaaimee,eu n-am cuptor ca acasa la mama.aici bucatariile nu au asa ceva .au doar grill pt. peste iar cuptorul e cel cu microunde.
de cind am aflat ca nu-i sanatos incerc sa-l evit .
si eu fac legume stir fry dar folosesc canola oil.Inca n-am vazut spray de asta de gatit in magazine.nici nu m-am uitat.
puiul daca il fac cu pielita nu mai folosesc si ulei si invers
...si mi-e foame!ce naiba am??
XIO spune:
Mi-am gasit timp sa si scriu ceva
Banchetul l-am avut vineri seara , poza aia e facuta d sambata dimineata , cand plecam acasa, pe la 6 si ceva.
A fost super, ne-am pozat , am dansat , ne-am distrat, locatia a fost superba , pe malul Begai. Rochiile au fost variat , doar cateva negre, restul colorate.
Am vrut initial sa merg cu sandalele alea rock dar m-am gandit totusi sa iau ceva mai elegant , cand am vazut cat de superb e contrastul dintre plicul argintiu si pantofii albastri m-am indragostit pe loc.
Pun mai multe poze cand primesc CD-ul de la fotografi.
Ema , super transformarea ta
***Fur is for petting**
"- Oamenii se nasc pentru a invata cum sa traiasca o viata mai buna – cum e sa iubesti pe toata lumea mereu si sa fii bun, nu-i asa?
- Ei bine, cateii stiu deja cum sa faca toate lucrurile astea, deci nu trebuie sa traiasca la fel de mult…"
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Allure spune:
Xio, frumoasa poza aia, rochita neagra nu degeaba a primit toate voturile noastre Ce fain ca te-ai distrat! Amintirile astea ramin pe vecie!
Emaaimee, vorba lui Hannen, nu mai vorbesc nici eu cu tine Nene, ce bine arati! Ma simt rusinata Cu mincarea m-am lamurit dar ce sport ai facut si de cite ori pe saptamina?
Felicitari, anyway, arati superb!!!
Fetelor, cu mincatul, cred ca va trebui sa facem foamea pina se obisnuieste stomacul cu portiile mici Si eu sint mincacioasa si imi place sa ma scol de la masa satula, dar realizez ca asta inseamna de cele mai multe ori sa maninc dublu decit ar trebui, asa ca inghit in sec, imi reamintesc ca tocmai am mincat, deci imposibil sa mor de foame si plec din bucatarie, imi caut de lucru pina trece senzatia (dureaza ca 20-30 min)
Ieri am alergat dimineata iar seara am facut pentru spate si piept inca o ora.
Am fost pe la magazine si m-am hotarit sa-mi iau o masina noua de facut paine...mincam nu foarte multa paine, dar daca tot mancam am zis sa fie facuta de mine cu seminte si tarite proaspata, ca aia de la magazin era plina de zahar! Uneori simteam gustul dulce in gura ca la cake
Eu cu crakersii nu ma impac...mai luam rice crackers dar si aia au calorii multe si mincam juma de pachet o data, asa ca m-am lasat. Mai bine o felie de paiine buna la un bol de supa. Imi place ca face "low carb" si "gluten free". Modelul e asta: http://www.cuisinart.ca/cuisinart_product.php?item_id=11&product_id=8&cat_id=24
Are cineva asa ceva? E multumit? Am citit ceva reviews si sint impartite...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
hannen spune:
fetelor eu nu stiu daca gasesc aici seminte de in,secara,taritze...habar nu am cum le zice in japoneza(banuiesc ca le-as gasi cu o engleza stricata in stilul lor,dar habar unde le^as putea gasi)
Nici paine integrala nu am vazut .Poate la cine stie ce brutarii ,dar eu una n-am vazut ori am orbu gainii.
Allure,eu n-am masina de paine dar aici daca iti iei are alte atuu-ri ,iti face mochi(niste chestii din orez special care se intiiind ,se prajesc si se consuma cu sos de soia si "nori"-niste alge uscate) ,nu gluten free si low carbs
Asa ca nu ma bag la masini de paine.
moana spune:
Experienta mea in masini de facut paine e limitata. Am avut una demult, cred ca cel mai simplu model, la care faceam niste paini cu lapte si unt de ma faceam de 100 kg numai cand ma uitam la ele...
Allure spune:
m-am intors de la alergat: 1h si 15 min, 610 calorii, pas relativ relaxat; azi e un soare pe cer, o frumusete!!
sotul s-a dus la pescuit, azi maninc peste proaspat, file
o sa incerc sa mestersec ceva la masina de paine, sa vedem ce-o iesi; daca nu imi place o returnez, imi iau alta mai scumpa
mi-am propus sa nu maninc mai mult de 2 felii de paine pe zi, si mai ales daca e neagra si cu seminte, e cu mult mai sanatoasa decit ce cumparam inainte.
Moana, e tentatia mare de facut cozonaci si alte paini dulci, asa e sper sa nu ma impinga pacatul...
diseara am program de Kenpo si ceva ex pt spate cu benzile.
azi gatesc ciorba de vitel n-am mai facut de mult ciorba cu carne, mai ales carne rosie.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Deus spune:
Buna sa va fie inima...am umblat azi de ma dor picioarele:-)
Moana, Hannen - un pont: mancati dintr-o farfurie mica(18-20 cm diametru), cand ati terminat fara sa strangeti masa sau sa spalati vasele mergeti iute la baie si va clatiti gura cu apa de gura! in felul asta gustul bun de mancare care va mentine pofta dispare plus creierul primeste semnalul ca masa s-a terminat!dupa asta strangeti masa si spalati vasele
Eu crackers din acestia gasesc aici la magazinele DM http://www.alnatura.de/de/produkt/16575
Puskin - am vrut doar peste si nimic altceva, am mancat asa 3 luni dar am mai scapat in ultima vreme cate un pui/curcan la gratar sau in vas de iena
Allure - tu pe unde alergi?
Xio - asteptam poze:-)
am o lene in mine...poate reusesc sa ma culc devreme sa ma pot trezi dimineata usor.
a tras la Cluj o ploaie sora cu furtuna de am crezut ca se rup brazii din fata blocului:-)
Va
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
musso17 spune:
buna fetele
ma primiti si pe mine?
am 1.70 si 73 de kg,mult,foarte mult,anapoda pus tesutul adipos,pe spate si burta,picioare slabe si cu celulita.
ce fac?!am inceput masajul pe piele uscata,apoi crema anticelulita,apa cu lamaie a la deus,cam 1 l pe zi,incerc sa elimin dulciurile pe care le ador,paine mananc o felie pe zi,o sa incerc si krackers,un fuct pe zi...problema e ca incep ziua cu bine,gen un ou,o felie paine,rosi si castravete si termin prin a manca foarte mult..vointa bate-o vina.sport fac de genul 4,5 ore cu fiul prin parc,am incercat genoflexiuni dar mihnea nu ma lasa,am zis sa fac dimineata cand el doarme dar n-am nici un chef asa pe uscat,ar merge pe o muzica,dar cum?!nici eu nu sunt prietena cu sportul,nu stiu de ce,poate pofta vine mancand..cam asta e,de maine o iau de la cap dimineata un ou,felie paine,rosie si castravete,pranz pipet pe gratar si salata,iar seara un fruct si un pumn nuci..nu prea stiu ce sa mananc seara...la gustare am zis sa merg pe legume,supa de legume,iaurt..daca incerc cu seminte,alune nu pot sa ma rezum la un pumn.
va doresc o saptamana buna si cu multa vointa..asta-mi doresc si mie
aaa..voiam sa mai spun ca targhetul ar fi 65 kg
Deus spune:
musso17 - bine ai venit
pt moana, hannen si musso - http://www.de-azi.ro/portia-corecta/
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
moana spune:
Deus, mancarurile, respectiv pozele de pe site-ul tau sunt facute de tine? Ca arata taaaare bine amandoua.