Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 5
sugubina spune:
Buna Eva bine ai venit! Tare dragut e baietelul tau. Imi place si numele cum suna. Ce par luuung are!
sugubina +12
alinushca spune:
Salutare Eva! Bine ai venit! Da, sigur, am fost colege cu Joy si acum 2 ani! Sa fiti sanatosi si sa scapi repede de neplaceri. Eu una observ ca a doua sarcina e mai grea decat prima in cazul meu chiar daca sunt deja in trimestrul 2. Poate si din cauza de pitic obositor, explorator si total neastramparat.
Mami de (28.10.2008) si bb2 15+
pissi78ro spune:
Salutare, fetelor!!
Nu am mai scris de ceva timp. Am fost in Grecia. A fost totul bine, m-am descurcat cu zborul, desi mi-a fost destul de rau. Mie, in general mi-e rau cand zbor si luam medicamente. Acum, deoarece nu mai iau nimic, e cam "nasoala" treaba, dar a fost bine.
Acolo a fost superb si peisajul, si mancarea (nu prea am putut manca tot ce am vrut, dar....).
Cel mai important este ca am fost aseara la echo si am vazut bebele. Se misca si asta m-a surprins. Nu stiam ca atat de mic,are maembrele delimitate si poate sa le miste. A fost foarte emotionant.
Sa dea Dumnezeu sa fim toate sanatoase in continuare si bebeii nostri la fel.
9+
Joy21 spune:
Eva, bie ai venit, te asteptam de ceva timp! Stii ce se spune, ca daca greturile sunt mai puternice e fetita Noah e o minune de copil, asa cum il stiam
Sunset, felicitari pt fetita!
Jany, bine ai venit!
Am pus la semnatura, langa pozele Sofiei si cateva poze de la ecografia de 13 saptamani
Victoria, mami de Anna Sofia, 15+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
allexxia_m spune:
m-am uitat si eu la poze
asa scump este bobocelul tau ....
vreau si eu asa
sa-ti traiasca si sa-i aduci un fratior sau o surioara sanatos/a
17+
douradoudou spune:
eva esti pe lista.bien ai venit
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 15+
douradoudou spune:
lidia o trecusem eu pe jany..tu vad acum ca i-ai pus um in ianuraie..modfic eu
si 15+
Iris-Harieta spune:
Este un copilas foarte frumos Noah, cred ca orice mamica si-ar dori asa un baiat.
Eu pe 31 merg la doctor sa vedem daca e bine ursuletul, am emotii deja. Va pup si va citesc zilnic.
17+
douradoudou spune:
allexia unde ia trecut-o pe eva??? pt ca eu cand am modificat lista si nr de gravide nu era..
si 15+