Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata dragelor!
Azi e ultima zi inainte de vacanta! Plec maine in Thassos. Va salut de la capsuni romanesti..

sugubina +12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jany spune:

Salutare fetele, ma primiti si pe mine in listuta voastra?
Datele noastre sunt: DN 7.06.1984,UM 21.02.2010,DPN 25.11.2010
+Alexandra-Cristina (18.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Jany Bine ai venit!!
fetele care se ocupa de actualizarea listei te va trece si pe tine....

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Jany bine ai venit printre noi!

sugubina +12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

jany bine ai venit....ma ocup acum de lista

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna fetelor,

Voi nu stiti cine sunt, eu va citesc de cateva zile si ma bucur alaturi de voi de vestile voastre bune.
Sunt o mamica de bobocel de septembrie 2008, Luca Noah, care azi e o minune vie de copil si suntem cei mai mandri si fericiti parinti din lume. Doamne Doamne s-a gandit sa ne trimita un fratior sau o surioara pentru Noah, asa ca asteptam cu drag la sfarsit de decembrie un bebe scump, indiferent ce va fi vom fi la fel e bucurosi.
Pe piticel l-am vazut deja de doua ori la ecografie, are un avans de aproximativ 8 zile, este mare asa cum era si Noah, in ultimele saptamani de sarcina era dpdv ecografic cu 12 zile mai mare decat calculul dupa UM. Ca atare s-a nascut fix la data estimata ecografic, nu la data dupa UM, fiind mai mare. La fel astept si puiul meu in decembrie, undeva pana in Craciun, tinand cont cum evolueaza pana acum.
La nastere Noah a avut greutate si inaltime f bune, 53 cm si 3,650 kg, asa ca am nascut natural fara probleme, sper sa fie la fel si de aceasta data. Doar ca intre timp noi ne-am mutat in Paris, sotul meu e francez, asa ca al doilea bebe se va naste, cel mai probabil, aici, iar Noah s-a nascut la Bucuresti.

Sarcina aceasta e putin mai grea, in sensul ca am mult mai mult greturi si stari de oboseala fata de cum a fost prima sarcina, dar incet incet simt ca e mai bine. In curand voi iesi din trimestrul 1 si va fi bine, trimestrul 2 e cel mai usor.

Cateva poze cu baietelul meu puteti vedea aici, nu sunt multe dar cat sa facem cunostinta. :)

Din listuta de inceput o cunosc pe Joy, mami de frumoasa Sofia, am fost "colege" la odiseea precedenta si iata ca ne intalnim si aici.

Pentru listuta, daca sunteti dragute sa ma treceti si pe mine, datele mele sunt:
UM: 25.03.2010
DN: 17.03.1977
DPN: 30.12.2010

Pup

Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum cu a doua minune (30.12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

sunset felicitari vreau si eu!

fetele care plecati urechea la prostioara aia cu "nasteti ca doamnele" ganditi-va si la bebelusii vostri. lasand la o parte problema cu plamanii (de care eu am suferit spre exemplu, m-am nascut prin cezariana) care este a bitch to live with, se mai intampla ceva la cezariana care pe doctorii de la noi nu ii intereseaza nici cat negru sub unghie. copilul care este scos brusc din mediul in care s-a simtit bine si in siguranta aproape un an, este lasat apoi singur singurel intr-un patut, unde nu-l baga nimeni in seama, unde nu-l strange nimeni la piept, unde nu-l pupa nimeni, unde i se da dupa caz lapte praf si alte minuni parca mereu de asistente grabite si plictisite de atatea plansete... unde nu este MAMA! abia dupa ce te dai jos din pat a doua zi poti incerca sa ai grija de el dar el a petrecut deja o zi intreaga singur fara sa inteleaga de ce. baiatul meu a plans f f mult pana am plecat din spital, felul in care s-a nascut si a fost tratat dupa aceea nu i-au oferit vreun motiv sa fie linistit si multumit. in salon cu mine era o mamica nascuta natural care a avut copilul cu ea imediat in camera. nu numai ca statea pe picoarele ei imediat, dar copilul era un ingeras de linistit asa cu ea din prima clipa... cum ar trebui sa fie pentru toti copiii. merita asta.

Mami de (28.10.2008) si bb2 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

sunset felicitari vreau si eu!

fetele care plecati urechea la prostioara aia cu "nasteti ca doamnele" ganditi-va si la bebelusii vostri. lasand la o parte problema cu plamanii (de care eu am suferit spre exemplu, m-am nascut prin cezariana) care este a bitch to live with, se mai intampla ceva la cezariana care pe doctorii de la noi nu ii intereseaza nici cat negru sub unghie. copilul care este scos brusc din mediul in care s-a simtit bine si in siguranta aproape un an, este lasat apoi singur singurel intr-un patut, unde nu-l baga nimeni in seama, unde nu-l strange nimeni la piept, unde nu-l pupa nimeni, unde i se da dupa caz lapte praf si alte minuni parca mereu de asistente grabite si plictisite de atatea plansete... unde nu este MAMA! abia dupa ce te dai jos din pat a doua zi poti incerca sa ai grija de el dar el a petrecut deja o zi intreaga singur fara sa inteleaga de ce. baiatul meu a plans f f mult pana am plecat din spital, felul in care s-a nascut si a fost tratat dupa aceea nu i-au oferit vreun motiv sa fie linistit si multumit. in salon cu mine era o mamica nascuta natural care a avut copilul cu ea imediat in camera. nu numai ca statea pe picoarele ei imediat, dar copilul era un ingeras de linistit asa cu ea din prima clipa... cum ar trebui sa fie pentru toti copiii. merita asta.

Mami de (28.10.2008) si bb2 15+

hehe, si pe Alinushca o stiu, ma insel? Am fost colege la bobocei, asa-i?

Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum cu a doua minune (30.12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Eva bine ai venit si multa sanatate tie si bebelusului din burtica. Noah m-a vrajit. E un copil superb si daca voi avea baiat mi-ar placea sa semene. Este incredibil de frumos!! Felicitari!

12+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Jany te-am trecut eu in lista

16+

Mergi la inceput