Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 3
ancadragoman spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui My_Lady0091
unele mamici patesc asta....se contracta burtica(defapt muschii)..pentru a face loc celui mic...pentru ca asa cere mama natura.si eu am dus sarcina tot asa...ceea ce ai tu se numeste "sinfiza dureroasa"...atata timp cat nu e pericol...nu trebuie sa iei medicamente...doar un no-spa in caz de durere mai mare.eu am luat duphaston..pt ca aveam dureri pe sarcina ca la menstruatie...si riscam iminenta de avort spontan..am zis sa mai intru pe la voi acum cat am mintea proaspata Blackmoon Lady&lipishtocul
|
si contractiile nedureroase sunt periculoase,deschid colul
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ukume24 spune:
Buna dimineata fetelor,
Suzi felicitari pentru fetita!!!!! Lasa ca se poate juca si cu masinutza... nu-i bai.
Si mie mi-a intrerupt docotrul utrogestanul de la 11 saptamani. Mi-a zis sa iau numai daca simt ceva dureri ca la menstruatie sau ceva dar nu am avut pana acum.
Multa bafta fetelor care merg azi la doctor!!!
12+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
douradoudou spune:
joAnn alea sunt contractii si nu e ok acum..e prea devreme chiar si pt Braxton-Hicks...cel mai bine vb cu medicul...lorin si eu tot maine la 3 am echo .miruna e si ea ij grupul de vineri deci maine venim cu vesti bune si eu sper si carucioare colorate ..felicitari sunset
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 15+
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
la ea sunt combinate...burtica tare (nedureroase)+durere....
io zic...repaus la pat...cat mai mult
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
douradoudou spune:
daca v-a intrerupt utrogestanul inseamna ca nu ami e nevoie de el..f bine..ati scapat de pastile...eu inca nu..fetelor ia cineva fier??mie deja mi-a dat..
si 15+
douradoudou spune:
cine e alina 1984 de pe picasa?
si 15+
florina22 spune:
citat din mesajul lui mirunam Bravooo!!!! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa, fericita si iubita! Luati linistiti masinute fetei,in general copii tanjesc la lucruri pe care nu le au: baietii la papusi si ponei iar fetele la masinute si robotei. E vina etichetarilor clasice. Eu i-am luat lui alex bebelusi (tot vedea la fetite si vroia si el) si ponei . Lorin si tu ai eco maine?? Se pare ca suntem deja 3 MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 16 + |
Neata, si eu am maine eco, cat m-am rugat sa treaca timpul mai repede numai eu stiu!
abia astept sa vedem ce mai face si cum se mai balaceste piticul pe acolo. noua la 12 sapt ne-a zis ca in proportie covarsitoare este baiat, eu parca simt ca e baiat de la inceput si m-am obisnuit mult cu ideea ca e baiat...e f ciudat pt ca inainte sa raman insarcinata eu imi doream ffff mult o fetita, si nah acum ca mi s-a sucit creierul..
[+16 sapt]
ancadragoman spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui My_Lady0091
la ea sunt combinate...burtica tare (nedureroase)+durere.... io zic...repaus la pat...cat mai mult Blackmoon Lady&lipishtocul
|
pai este mai rau atunci si trebuie sa ia constant antispastice+repaus la pat.Eu am avut nedureroase si la 28 de saptamani s-a deschis colul si am stat cu dilatatie 2 pana am nascut
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
allexxia_m spune:
fetelor va anunt ca astazi plec si eu pe la o plimbare asa mai mare, pana duminica
avem un botez tocmai pe la Barlad
plecam de astazi sa mai trecem si pe la altii prieteni in durumul nostru, plus la intoarcere trecem si pe la nasi care sunt din Focsani
sper sa rezist la atata drum
17+
ukume24 spune:
alexxia drum bun si distractie placuta!!
Sa ai mare grija de tine si de bebe si sa va intoarceti sanatosi.
12+
S-a intamplat minunea mult asteptata!