Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 6
EvaF spune:
Multumesc frumos ca ne-ati trecut in listuta si pentru vorbele frumoase! Doamne ajuta sa aveti toate bebei frumosi si, mai ales, sanatosi tun!!!
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum cu a doua minune (30.12. 2010)
Jany spune:
Multumesc ca ne-ati trecut in listuta.Eu nu prea am dormit aseara ,fetita este racita si tuseste,i-am dat niste siropele de la plafar dar vad ca in loc sa o lase mai rau tuseste,dupa-amiaza ma voi duce cu ea la dr.
douradoudou spune:
jany ai grija pt ca trebuie sa stii exact ce fel de tuse are inainte sa-i dai sirop..sunt diferite..multa sanatate pt buburuza..pissi bine ai venit din vacanta.te asteptam cu poze din grecia
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 15+
allexxia_m spune:
douradoudou am trecut-o pe Eva la final de decembrie avand in vedere ca naste la final de dec.
eu cand adaug pe cineva in lista pun in ordine crescatoare a DPN
dar cred ca ai gasit-o ca ai adaugat tu si pe Luca Noah
eu am uitat, ms
17+
ancadragoman spune:
Eu tusea o rezolv cam in 3 zile cu aerosoli
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
douradoudou spune:
k..allexia vezi ca noi facem lista in functie de UM nu de DPN..aici oricum s-a potrivit.
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 15+
Jany spune:
Ii fac si aerosol cu ser simplu,dar parca tot nu se vede nimic,iar pt tuse i-am dat grindtus si sirop de muguri de pin.
+13
ancadragoman spune:
eu ii pun si adrenalina ,asa mi-a spus la tuse
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Jany spune:
Sa va spun cate ceva si despre bebe,sarcina se aseamnana putin cu prima in afara greturiilor,la prima au persistat mai mult ,acum daca a fost o saptamana in care nu prea am putut manca.Am facut eco si dublu test,si am luat si niste acid folic.Hainutele inca ma mai incap,nu am luat nici un kg,de mancat mananc cum am mancat si pana acum.
+13
Jany spune:
Da, dar adrenalina nu o poti folosi foarte des,ea a fost si saptamana trecuta racita ,si doar ce ii trecuse de cateva zile si a apucato iar,ea este la gradinita si de aici racelile astea,schimbarea brusca de temperatura.
+13