Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 19
sunset_zuzi spune:
miruna bafta la eco
si sa vi cu vesti bune 

bebelu eu am dat cam 450-500 ron pe analize
Doamne ai grija si de noi
14+ 
bebelu86 spune:
Eva ma duceam sincer la spital sa le fac.
dar probl e ca nu se fac astea.
decat alea banale si doar dc iti face internare.
eu am fost internata in toamna la polizu cu suspiciune de extrauterina si imi trebuia sa fac bhcg. si nu se facea,
mi-au luat sange si s-a dus al meu cu eprubeta la laborator si a si platit analiza plus taxa de urgenta k aveam nevoie de rez in aceeasi zi.
asa k ...ce pretentii am sa imi faca astea in spital 
multumesc tuturor care mi-ati raspuns. sunteti niste dragute. 

aaa si inca ceva: e cineva mai tinerica...adica eu am 23 ani, si m-a pus sa fac DT, stiam k se face dc ai peste 29-30 ani.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 8+
bebelu86 spune:
unde ai facut sun??
BAfta tuturor la eco. stiu ca sunteti multe care mergeti azi.
apropo. cica sunt sanse mari sa nasc pe 31 dec 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 8+
Joy21 spune:
Fetelor, ca ma tot plangeam de secretie abundenta, se pare ca am Candida, pe care o voi trata cu Canesten, le rec. dr. Ma bucur totusi ca nu e vreun strptococ sau alt crocobaur mai periculos ![]()
In alta ordine de idei, ma topesc pe zi ce trece dupa bebe 2, il simt cum isi ridica funduletul, si mi se deformeaza burta intr-o parte si vad ca isi pastreaza preferinta pt partea stanga. 
Victoria, mami de
Anna Sofia,
15+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 Eva ma duceam sincer la spital sa le fac. dar probl e ca nu se fac astea. decat alea banale si doar dc iti face internare. eu am fost internata in toamna la polizu cu suspiciune de extrauterina si imi trebuia sa fac bhcg. si nu se facea, mi-au luat sange si s-a dus al meu cu eprubeta la laborator si a si platit analiza plus taxa de urgenta k aveam nevoie de rez in aceeasi zi. asa k ...ce pretentii am sa imi faca astea in spital ![]() multumesc tuturor care mi-ati raspuns. sunteti niste dragute. ![]() ![]() ![]() aaa si inca ceva: e cineva mai tinerica...adica eu am 23 ani, si m-a pus sa fac DT, stiam k se face dc ai peste 29-30 ani. http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+ |
Mda, asta e aiurea daca nu le fac la spital, stiu ca urina si Papanicolau fac sigur, astea de sarcina nu stiam. F rau, sunt neseriosi atunci! De aia fac astia la privat o caruta de bani aiurea asa...Eu atunci m-am indreptat direct catre privat gandindu-ma ca sunt seriosi ca uite ce accidente se intampla la stat...si cand colo...o apa si un pamant
DT si TT nu se fac in functie de varsta, se fac oricum, cel putin in Ro se fac pe banda rulanta. Nici aici nu sunt f breji dar macar iau f mult in calcul pliul nucal. In mod normal daca pliul nucal e ok nu ai motiv de teste screening ca acestea doua. Sau daca ai DT normal nu mai faci TT, dar medicii ro iti dau si eco pliu nucal+ DT+ TT si eu am trecut pe acolo.
Joy, sanatate!!!

Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum
cu a doua minune (30.12. 2010)
cor-cora spune:
Rala-imi poti spune te rog ce valori ai la IR-uri ?Si eu am prob asta,dar se pare ca pentru unii o,63 este ok iar pt altii este ff mare.
Bafta multa la eco Doura!
vmadelain spune:
| citat din mesajul lui beatrice75 Miruna, eu cred ca ma voi duce la altcineva ca pana pe 17 iunie as mai face o ecografie. La mine creste burtica vazand cu ochii si nu am intrat inca in perioada aceea de foamete. Creste intr-o zi cat altii in 10 15+![]() Mami de baiat |
Buna Burtici,
Ce de vesti pe aici!!!
Felicitari Beatrice pt baietel, sper ca si pt mine sa se mentina
.Anya ma bucur mult ca l-ai simtit pe bebelica.
Fetele care se duc azi la echo, bafta multa si va asteptam cu vesti, BUNE, bineinteles!

Madalina
13+
douradoudou spune:
merci girls
..[b]rala[/] eu imi doresc sa fie fata
.la 2:30 plec..offf nu mai am rabdare..dar frica nu-mi e..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
15+
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui douradoudou merci girls ..rala[/] eu imi doresc sa fie fata .la 2:30 plec..offf nu mai am rabdare..dar frica nu-mi e..[b]Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) ![]() si 15+ |
si eu tot la 2.30
am stomacul putin in gat...sper sa fie totul bine

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

cu ajutorul lui Dumnezeu
13+
florina22 spune:
helou again,
ce greeeeu trece ziua de azi, mai am doar putin si il vad iar pe gandacelul meu! la 17.30 am programare, azi sunt ca o floricica, nu am chef de nimic...![]()
fetelor care vorbeati de asigurare la ING, ce tip de asigurare de viata aveti? ma intreb daca acea suma stipulata in asigurare pt nastere se acorda la toate tipurile...
pupici si bafta la toate eco de azi!!! sa venim cu super vesti si cu super poze de bebelusi!!
[+16 sapt]