Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 20
ukume24 spune:
Multa bafta tuturor fetelor care merg astazi la ecograf. Sunt sigura ca toate veti veni cu vesti bune si ne vom bucura impreuna de caricioarele voastre colorate. Eu mai am pana voi avea caricior
.... adica vreo 3 saptamani. Acum numar zilele pana la concediu... AMR 9 zile ![]()
12+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
anya2010 spune:
Eva nu stiu de cand ai plecat tu din tara, dar la noi situatia s-a inrautatit. Sistemul medical e la pamant, in spital nu se fac analize pt ca nu sunt aprovizionati cu cele necesare. Daca ajungi in spital ai partea doar de asistenta medicala(uneori nici macar atat), medicamentele ti le cumperi tu. Nu poti avea incredere in analizele facut acolo, multe se fac dupa ureche pt ca nu au substante pt analize. Si uite asa apar probleme..vorba aia, analize bune pacientul mort.
Doctorii dau analize in disperare deoarece vor sa fie ingropati in hartii, daca doamne fereste se intampla ceva cu bebe el se disculpa..analizele erau bune deci nu avea de unde sa prevada ca se va intampla ceva rau. Sunt oameni care merg de ani de zile prin spitalele romanesti si nici macar nu primesc un diagnostic corect, sunt indopati cu pastile si in loc sa se simta bine dau in altele. E foarte trist ce se intampla la noi si din pacate nu se vede luminita de la capatul tunelului
Ana
16+

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cor-cora Rala-imi poti spune te rog ce valori ai la IR-uri ?Si eu am prob asta,dar se pare ca pentru unii o,63 este ok iar pt altii este ff mare. Bafta multa la eco Doura! |
la cine ai facut eco?Iosup?
de la 0.7 se considera marite
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
cor-cora spune:
Florina -exista mai multe tipuri de asigurare la ING .
Asigurare principala-asigurare mixta de viata-supravietuire
asigurare mixta de viata-deces.
Asigurari suplimentare....etc
Depinde pentru alegi sa semnezi contract cu ei.In functie de tipul ales de tine ,iti vor spune cat trebuie sa platesti anual ,dar si care sunt avantajele de care poti beneficia.
Eu am ales sa semnez pt un contract pt care sanu fiu nevoita sa scot prea multi bani anual.Imi dau o suma mai mare daca nasc pri cezariana si daca aleg natural primesc doar 100 ron pe ziua de spitaliare.
florina22 spune:
| citat din mesajul lui cor-cora Florina -exista mai multe tipuri de asigurare la ING . Asigurare principala-asigurare mixta de viata-supravietuire asigurare mixta de viata-deces. Asigurari suplimentare....etc Depinde pentru alegi sa semnezi contract cu ei.In functie de tipul ales de tine ,iti vor spune cat trebuie sa platesti anual ,dar si care sunt avantajele de care poti beneficia. Eu am ales sa semnez pt un contract pt care sanu fiu nevoita sa scot prea multi bani anual.Imi dau o suma mai mare daca nasc pri cezariana si daca aleg natural primesc doar 100 ron pe ziua de spitaliare. |
cor-cora, si tu ce tip de asigurare ai?
eu stiu ca exista mai multe tipuri,ma intereseaza la ce tipuri se acorda aceasta suma...
[+16 sapt]
EvaF spune:
| citat din mesajul lui anya2010 Eva nu stiu de cand ai plecat tu din tara, dar la noi situatia s-a inrautatit. Sistemul medical e la pamant, in spital nu se fac analize pt ca nu sunt aprovizionati cu cele necesare. Daca ajungi in spital ai partea doar de asistenta medicala(uneori nici macar atat), medicamentele ti le cumperi tu. Nu poti avea incredere in analizele facut acolo, multe se fac dupa ureche pt ca nu au substante pt analize. Si uite asa apar probleme..vorba aia, analize bune pacientul mort. Doctorii dau analize in disperare deoarece vor sa fie ingropati in hartii, daca doamne fereste se intampla ceva cu bebe el se disculpa..analizele erau bune deci nu avea de unde sa prevada ca se va intampla ceva rau. Sunt oameni care merg de ani de zile prin spitalele romanesti si nici macar nu primesc un diagnostic corect, sunt indopati cu pastile si in loc sa se simta bine dau in altele. E foarte trist ce se intampla la noi si din pacate nu se vede luminita de la capatul tunelului ![]() Ana 16+ ![]() Minunate sunt lucrurile tale Doamne!Minunea mea poze |
Ooooofffff, ce greu e, stiu! Eu nu m-am lovit de spitalele din Romania decat atunci cand am nascut, in rest am mers la consultatii la privat. Ca sa nu stau la cozi, sa fiu consultata in conditii bune, civilizate, igienice, etc etc etc
Din acest punct de vedere e ireprosabil la privat, e curat, te programezi, nu astepti-decat in cazul unor urgente- e ok, insa nu m-am putut abtine sa nu imi exprim dezamagirea fata de rezultatul eronat al unor analze. Ori au ratacit eprubete ori le-au interpretat pe intuneric.
Si aici se intampla accidente. Si ce fac ca sa le evite? Uite cand mi-au facut aici cardul de grupa sanguina, m-au intepat doi asistenti diferiti in aceeasi zi, ca proba sa fie relevanta trebuie 2 intepaturi, in acelasi moment al aceleiasi zile dar facute in conditii diferite, in cabinete diferite, de catre asistenti diferiti.
Asa cica impiedica ei erorile. M-au intepat ei de doua ori odata dar barem nu mi-au dat rezultate fanteziste.In rest ce sa zic, fetelor, cunosc cum e in Ro, ce aud si eu de la prieteni ca s-a intamplat recent in maternitati acolo si raman perplexa, dar sa nu disperam totusi, exista medici fff buni in Ro, in f multe domenii, trebuie totusi sa priviti cu incredere sa va dati curaj si va fi bine. Eu am nascut la Polizu si a fost bine, chiar nu am ce sa le reprosez...Dar adevarul e ca eram pacienta ideala, sarcina usoara, nastere usoara, ma gandesc cum ar fi fost acolo daca apareau complicatii, totusi...
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum
cu a doua minune (30.12. 2010)
bebelu86 spune:
CAPITOLUL 43 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 8+
Siuta spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 fetele din buc ziceti-mi si mie va rog cam la cat v-au dus analizele de toxoplasmoza, listerie, etc?? la medlife am facut un calcul si e cam 430ron. plus 230 secretia si papanicolau. ![]() Ioana pe la cat ai fost? noi am trecut pe la 2-3 si era ok si inauntru. nu era cine stie ce lume. http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+ |
pe mine m-au costat analizele de listeria, rubeola, toxo , CMV si chlamidia 510 ron la Anais.
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
misticgirl spune:
| aaa si inca ceva: e cineva mai tinerica...adica eu am 23 ani, si m-a pus sa fac DT, stiam k se face dc ai peste 29-30 ani. |
Eu am ramas insarcinata cu Nicholas la 22 ani si ceva si nu am facut nici DT, nici TT...medicul a spus ca nu-si au rostul pana in 33-35 ani, doar in cazul in care sunt antecedente de boli genetice, malformatii etc in familie. Daca nu e cazul, de ce sa le faci? Poate doar pt linistea ta.
Eu nu o sa fac nici acum DT si nici TT. Fac ecografiile, merg la control, fac analize...dar nu fac testele acestea.
Decizia iti apartine, eu ti-am spus doar parerea medicului meu si a mea

Claudia
15+
si
Nicholas (25.11.04)http://community.webshots.com/user/misticgirl