Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Miruna, eu cred ca ma voi duce la altcineva ca pana pe 17 iunie as mai face o ecografie. La mine creste burtica vazand cu ochii si nu am intrat inca in perioada aceea de foamete. Creste intr-o zi cat altii in 10

15+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

fetele din buc ziceti-mi si mie va rog cam la cat v-au dus analizele de toxoplasmoza, listerie, etc??
la medlife am facut un calcul si e cam 430ron.
plus 230 secretia si papanicolau.

Ioana pe la cat ai fost? noi am trecut pe la 2-3 si era ok si inauntru. nu era cine stie ce lume.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+

Pe mine m-au costat 550 lei dar le-am facut in 2009. Insa nu cred ca erau si pt listerie, au fost pt toxoplasma, rubeola si celellalte boli ale copilariei, hepatite, hiv, ureaplasma, clamydia..cam atat din ce imi amintesc

Ana 16+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

230 pt secretie si papanicolau nu e cam mult. Pe mine m-a costat 70 lei secretia iar papanicolau l-am facut gratuit

Ana 16+
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Anya nu stiu ce sa-ti zic
deci am asa secretia 50, pap 50, mycroplasma ureeoplasma 80, Ag. Ch. trochomatis 53

si torch
Ac anti herpes 2 IGM si IGG 50 fiecare
Ac anti listeria 60
Ac anti CMV IGG si IGM 44 fiecare
Ac anti toxoplasma IGG si IGM 42 fiecare
si Ac anti virus rubeolas IGG si IGm 42 fiecare

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

hello..eu am fost plecata de dimineata cu sotul..acum am venit...azi la 3 echo

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 15+

Mergi la inceput

bebelu vad ca sunt mai multe analize decat am facut eu, deci se justifica pretul. Preturi mai mici decat astea nu cred ca gasesti

Ana 16+
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am uitat sa va spun ce mi-a zis mine doctorul aseara....pana sa imi faca eco pentru ca i-am zis ca am o problema: ca nu il simt pe bebe si ca nu mi se vede burta.
Bebe la prima sarcina este normal sa il simti ca lumea dupa 22 de saptamani iar dupa parerea lui ar fi ideal ca femeia sa nu ia nici un kg in prima jumatate de sarcina. Nu este cazul meu care am luat vre-o 8 deja si burta nu se vede ca e bine ascunsa sub colac.

Bafta fetelos care au astazi eco! Doamne ce filme de groaza aveam eu ieri in cap.... dar mi le-a sters doctorul pe toate.
Abia pe 1 iulie am urmatoarea eco si cea mai importanta. Morfologia fetala.

Aaaaaa inca o chestie. Daca DT iese bine nu se mai recomanda si TT (Romania face exceptie). Mie DT mi-a iesit f bine asa ca a spus doctorulca nu mai este cazul si de triplu test.

Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Fetelor, aseeara n-am mai apucat sa intru ca am sarbatorit cu prietenii
Asa cum banuiam amandoi, inca de pe cand eram in focuri sa o concepem si ii dadusem chiar si nume, fetita noastra Maia ne astepta cuminte sa o vedem si masuram. Pliul nucal e 1.3, placenta tapanoasa, doar IR-urile cam marite. Mi-a zis Iosup sa calmez neuronul ala din cap. Usor de zis, uite cu cate stresuri se chinuie femeile in primul trimestru. Sunem amandoi foarte fericiti, desi eu imi doream baiat, am zis ca tragem pana iese si lozul asta.
Acum... eu pe cine mituiesc sa imi dea un carucior rosu, verde sau portocaliu, ca roz nu vreeeeeeau .
Bafta doura, te astept cu vesti, pariul meu este ca e fata, sa nu ma injuri.
Pt intrebarea cu utrogestanul, eu l-am intrerupt brusc la 12s, Tutunaru mi-a zis ca de cand isi intra placenta in drepturi secretat atat de mult progesteron ca orice pastilute am lua noi sunt ca picaturile in ocean.
Acum m-a trecut pe omega 3 si atat.
Acum trebuie sa imi iau inima in dinti sa plec pana la laborator pt triplu test, si mi-e groaza, din aviatorilor pana in ghencea... Dar fug, revin si sper sa gasesc numai vesti bune. Am schimbat si semnatura e prima zi din sapt 15, dau ceai verde cu multa gheata si frunze de menta zdrobite (un simulacru de mohito).

15+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

buna,fetelor!
si fetita mea,la DT era baietel,iar la TT era 100% fetita
RAMO eu am asigurare ika,am luat mai nimic,inapoi 120 de euro,cred,acum o sa luam de la serviciul sotului,cam 1000 inapoi,dar la primul copil,nu am stiut si am pierdut bani
stiu,sunt multi bani,dar dr meu este la acest spital,si am mare incredere in el,criza,criza,trebuie sa ma duc acolo,...,si mitera are preturi mari,dar la stat,mai bine lasa...
de ajutor,nu stiu ce o sa fac...sotul o sa -si ia o sapt concediu,soacramea,vrea nu vrea va trebui sa ajute,macar cu dimitra,iar din romania,am foarte putine rude si sunt ff invarsta,nu pot calatori.... sper sa fie totul bine
doctorul meu,nu este grec,este din liban,dar este un dr super...
DOUROU succes,la eco!!

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

fetele din buc ziceti-mi si mie va rog cam la cat v-au dus analizele de toxoplasmoza, listerie, etc??
la medlife am facut un calcul si e cam 430ron.
plus 230 secretia si papanicolau.

Pe mine m-au costat 550 lei dar le-am facut in 2009. Insa nu cred ca erau si pt listerie, au fost pt toxoplasma, rubeola si celellalte boli ale copilariei, hepatite, hiv, ureaplasma, clamydia..cam atat din ce imi amintesc

Asa este, sunt fff scumpe, cand eram in Bucuresti mergeam la Euroclinic pt analizele de sarcina si apoi la Sanador am facut TT si alte cateva ecografii.
Mereu plateam peste 3-4 milioane, si nimic rambursat.
De cand sunt aici nu am dat un cent pentru analizele de sange, daca ai asigurare de sanatate privata- pe care o ai de la job prin contract de Mutuelle- si Card Vital -de asigurat- nu avansezi nicio suma.
In schimb la medic consultatiile, ecografiile le platim dar ne sunt rambursate ulterior, adica platim medicul pt prestatie dar banii ne revin. La fel si la farmacie, pediatru, fie nu platim fie suntem rambursati.
E singurul-ma rog in afara de sistemul de invatamant- motiv pentru care am acceptat sa plec din tara, altfel nu plecam in veci din Bucurestiul meu iubit.

Acum sa vedem cum va fi la nastere, aici e altfel, cel putin in Paris unde este fff aglomerat, nasti cu moasa si doar daca apar complicatii apare medicul. Pe moasa nici nu o cunosc, o sa fac curand cunostinta ca abia mi-au acceptat dosarul la maternitatea unde vreau sa nasc, dosar pe care il depui fff devreme altfel constati ca ramai pe afara si nu nasti unde vrei tu, in functie de criteriile tale, proximitate, etc

Dar ce m-a uimit pe mine, dupa ce ca la Euroclinic am dat o poala de bani sa imi fac analizele acelea de inceput: toxo, listerie, rubeola, CMV, uree si care mai sunt ca sunt o groaza au gresit toate rezultatele. Aici medicul meu la a doua sarcina mi-a dat sa refac analizele si am iesit negativa -neimunizata- si la CMV si la toxo- la Bucuresti la faimosul Euroclinic iesisem pozitiva, imuna si am stat linistita toata sarcina. Si aici va trebui sa- l refac lunar, toxo adica, sa vedem daca ramane negativa, asa ca nu poate fi vorba de o greseala ca le tot refaci.
Si ma si miram atunci "cand am facut eu, omule, bolile astea?" ca facusem in alta parte analizele cu 2 ani in urma si erau negative, si in 2 ani de interval nu am avut niciodata nimic, dar deh Euroclinic dixit.
Nu mai comentez cum fost cu Triplul Test la Sanador ca vreau sa sterg definitiv din memorie acel episod.:(
Ce sa zic...am asa un gust amar de laboratoarele din Ro. Nici Medlife nu sunt deloc mai bravi, la ei mi-a trimis medicul de familie analiza de urina in trim 3 cand a trebuit musai sa vedem daca am infectie urinara ca sa nasc natural, analiza pe care am refacut-o inainte sa nasc in Polizu si iar nu coincidea cu ce zicea Medlife.

Intr-un cuvant, privind retrospectiv, din toate zecile de analize facute in sarcina anterioara eu nu am incredere in niciuna. As merge mai degraba pe analizele acelea facute in spital, adica te duci frumusel la maternitatea unde nasti si ti le faci acolo, te costa o nimica toata sau chiar sunt gratuite si barem daca ti le gresesc stii ca nu ai platit 5 milioane pentru o mizerie. Si culmea, in spital nu prea le gresesc, sunt si mai prompti, rezultatele vin f repede fata de privat, si sunt si de cele mai multe ori juste.

Felicitari fetelor care au aflat ce ascund in burtica!!!

Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum cu a doua minune (30.12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput