Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 17
Cristale spune:
Crisis felicitari pentru bebe miscato...cand nu te asteptai. Si eu trebuia sa merg ieri la control dar sunt asa de racita si nu am avut chef sa merg. O sa ma reprogramez.
www.floar3d3colt.blogspot.com
Ioana_Mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinushca Madalina, in primul rand felicitari pentru baietel Noi am fost in Tineretului si ne-am dat pe saltelele alea pe care tzopaie copiii. Nu prea era el f f lamurit sa sara in sus, dar sa se tranteasca pe ele i-a placut la nebunie Mami de (28.10.2008) si bb2 15+ ![]() |
Eu sunt unul din cazurile cand la dublu test era baietel 90% si acu la 16 saptamani e 100% fetita

Fericita
16+
Ioana_Mami spune:
| citat din mesajul lui beatrice75 Eu samb dim voi ajunge la BABy EXpo, ca asta este cu scarbiciul....stiu ca in weekend m-ati avertizat ca-i foarte aglomerat. 15+![]() Mami de baiat |
Eu am trecut ieri pe acolo , ca terasa preferata a mea si a sotului este pe lac in Tineretului...
Tin sa va zic ca era OMOR...se blocase traficul , in parcare nu aveai loc sa arunci un pai...caldura si chin ...
Nu ne-am incumetat sa intram

Fericita
16+
marizta spune:
multumesc pt rasp vmadelain,m-ai lamurit f mult....cand o sa ma duc marti o sa il intrb si eu pe dr cand tb facute(vroiam sa fiu informata dinainte),o sa avem 11 sapt at
10 +
Doamne ai grija si de noi
bebelu86 spune:
fetele din buc ziceti-mi si mie va rog cam la cat v-au dus analizele de toxoplasmoza, listerie, etc??
la medlife am facut un calcul si e cam 430ron.
plus 230 secretia si papanicolau.
Ioana pe la cat ai fost? noi am trecut pe la 2-3 si era ok si inauntru. nu era cine stie ce lume.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 8+
BraveGirl spune:
Si Arianna mea era baietel la 12 si 17s, ca la 20s sa fie 100% fetita ![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
16+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
vmadelain spune:
| citat din mesajul lui BraveGirl Si Arianna mea era baietel la 12 si 17s, ca la 20s sa fie 100% fetita ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 16+ ![]() POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Hei burtici,
De ce ma impacientati
, sotul e peste masura de fericit ca e baietel, deja e mandru ca e tatic de baietel si a dat vestea la toata lumea...
acum sper sa se mentina, nu va fi nicio problema daca va fi fetita, sanatoasa sa fie, dar baietel suna bine pt noi acum.
Madalina
13+
anya2010 spune:
Neata..mai pe la amiaza asa
ca eu abia la ora asta incep sa functionez la capacitate de 50%
. Felicitari Mada pt baietel

Ieri l-am simtit si eu pe bebe
aveam o pozitie destul de incomoda stand la calculator si probabi nu m-a mai suportat saracu sa-l presez atat si mi-a dat un ghiont![]()
Am vrut sa mai zic ceva cuiva dar am uitat
recitesc ultimele pagini si revin![]()
Thank God is Friday!!!

Ana
16+

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
mirunam spune:
Salutare! Azi sunt pe drumuri asa ca am intrat pe fuga sa urez bafta fetelor care merg la eco!
Eu una mor de frica, m-a luat si mama superstitiilor, am scenarii demne de filme horror... ne auzim pe seara cu relatarile 
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 16 +

(28.10.2008) si