Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Crisis felicitari pentru bebe miscato...cand nu te asteptai. Si eu trebuia sa merg ieri la control dar sunt asa de racita si nu am avut chef sa merg. O sa ma reprogramez.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Madalina, in primul rand felicitari pentru baietel ! Nu am prea auzit cazuri sa se transforme din baietel in fetita dar nu e nimic exclus. La urmatoatea ecografie ne vom lamuri sigur.

Noi am fost in Tineretului si ne-am dat pe saltelele alea pe care tzopaie copiii. Nu prea era el f f lamurit sa sara in sus, dar sa se tranteasca pe ele i-a placut la nebunie

Mami de (28.10.2008) si bb2 15+

Eu sunt unul din cazurile cand la dublu test era baietel 90% si acu la 16 saptamani e 100% fetita

Fericita 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Eu samb dim voi ajunge la BABy EXpo, ca asta este cu scarbiciul....stiu ca in weekend m-ati avertizat ca-i foarte aglomerat.

15+
Mami de baiat

Eu am trecut ieri pe acolo , ca terasa preferata a mea si a sotului este pe lac in Tineretului...
Tin sa va zic ca era OMOR...se blocase traficul , in parcare nu aveai loc sa arunci un pai...caldura si chin ...
Nu ne-am incumetat sa intram

Fericita 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

multumesc pt rasp vmadelain,m-ai lamurit f mult....cand o sa ma duc marti o sa il intrb si eu pe dr cand tb facute(vroiam sa fiu informata dinainte),o sa avem 11 sapt at

10 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fetele din buc ziceti-mi si mie va rog cam la cat v-au dus analizele de toxoplasmoza, listerie, etc??
la medlife am facut un calcul si e cam 430ron.
plus 230 secretia si papanicolau.

Ioana pe la cat ai fost? noi am trecut pe la 2-3 si era ok si inauntru. nu era cine stie ce lume.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si Arianna mea era baietel la 12 si 17s, ca la 20s sa fie 100% fetita

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 16+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Si Arianna mea era baietel la 12 si 17s, ca la 20s sa fie 100% fetita

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 16+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Hei burtici,

De ce ma impacientati, sotul e peste masura de fericit ca e baietel, deja e mandru ca e tatic de baietel si a dat vestea la toata lumea... acum sper sa se mentina, nu va fi nicio problema daca va fi fetita, sanatoasa sa fie, dar baietel suna bine pt noi acum.

Madalina13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Neata..mai pe la amiaza asa ca eu abia la ora asta incep sa functionez la capacitate de 50%. Felicitari Mada pt baietel
Ieri l-am simtit si eu pe bebe aveam o pozitie destul de incomoda stand la calculator si probabi nu m-a mai suportat saracu sa-l presez atat si mi-a dat un ghiont
Am vrut sa mai zic ceva cuiva dar am uitatrecitesc ultimele pagini si revin
Thank God is Friday!!!

Ana 16+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Salutare! Azi sunt pe drumuri asa ca am intrat pe fuga sa urez bafta fetelor care merg la eco!

Eu una mor de frica, m-a luat si mama superstitiilor, am scenarii demne de filme horror... ne auzim pe seara cu relatarile

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Madalina, idem

15+
Mami de baiat

Mergi la inceput