Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 16
beatrice75 spune:
Eu samb dim voi ajunge la BABy EXpo, ca asta este cu scarbiciul....stiu ca in weekend m-ati avertizat ca-i foarte aglomerat.
15+
Mami de baiat
Lidia_P spune:
neata burtici,
am fost aseara la eco si bb nu a vrut de loc sa stea sa vedem ce este 

... avea piciorusele apropiate si mai trecea si cordonul ombilical printre picioruse 
.... nu pot si eu sa imi pun nici un carucior
oricum piticul imi seamana mie mai ales la incapatanare
vreau sa va spus ca m-au luat niste emoti super mari cand i-am vazut inimioara cum bate
.... a fost un moment de exceptie
16+
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia_P vreau sa va spus ca m-au luat niste emoti super mari cand i-am vazut inimioara cum bate .... a fost un moment de exceptie 16+ |
te inteleg perfect...de cate ori ma duc la eco pentru un moment imi sta inima in loc
ca imi revin repede cand vad ca bate inimoara lui bebe
....cat despre sexul puiului tau
sanatos sa fie el ca o sa vada si mami ce fel de putza are Doamne ai grija si de noi
14+
bebelu86 spune:
neata gagici
gabriela imi pare rau k nu te simti bine. incearca totusi sa papi ceva, chiar dc dai afara dupa. 

Sun eu am fost ieri la baby expo. sunt o groaza de lucrusoara care le poti lua, dar de ex la mine e prea dvr sa le iau.
sunt o caruta de patuturi, hainute, carucioare, jucarii,
sunt preturi chiar ok.
acu depinde si ce ai nevoie.
pt burtici este doar un magazin cu haine. dar nu sunt cine stie ce.
vedeti k nu sunt numai in sala mare, sunt si pe lateral si pe culoarul unde se iese la fumat si undeva la etaj pt cele care au deja bbi

sa aveti o zi frumoasa
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 8+
lorin7774 spune:
buna dimineata
schimbatura de semnatura 

la toata lumea
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
13+
sunset_zuzi spune:
| citat din mesajul lui lorin7774 buna dimineata schimbatura de semnatura ![]() ![]() ![]() la toata lumeaLOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() cu ajutorul lui Dumnezeu 13+ |
bravoooo

sa ajungeti cu sanatate la termen

Doamne ai grija si de noi
14+
crisis81 spune:
Neatza burtici!
Am inceput sa va scriu de aseara, dar era vre-o 2 noaptea si m-a luat iubitul meu pe sus la nani ca eram terminati. V-am zis ca am musafiri aseara dupa eco si au stat pana la 2 noaptea.
Si acum despre bebe:
Tineti minte ce va spuneam eu ca am 17 saptamani, ca nu am burta, ca nu misca si ca am toate scenariile negative in cap?
Aseara pe la 18.45 am plecat grabiti spre cabinetul doctorului... eram in mare intarzere, si pe drum ne-a iesit brusc in fatza, de pe o strada fara prioritate, o masina in mare viteza. Al meu a evitat in ultimul moment un accident urat dar eu m-am speriat tare iar bebe a inceput sa ma loveasca urat de tot in burta (de fapt era foarte frumos dar in sperietura aia ma gandeam chiar la posibilitatea de a pierde sarcina), si uite asa l-am simtit eu pe bebe evident pentru prima oara.
La eco a fost totul bine, e tot baiat si era foarte agitat. Se speriase si el saracu'.....
Revin .... ma duc sa pap ceva.
Cris mami de Teodora si
cu 

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
marizta spune:
buna fetelor....felicitari celor care si-au vazut bebeii la eco..eu ma duc abia marti sa il vad
am siu o intrb:pt ce se face bitestu/dublu test si la cate sapt se face
care e dif intre dt si eco care il faci la dr
10 +
Doamne ai grija si de noi
ukume24 spune:
Crisis felicitari pentru eco si ma bucur mult ca l-ai simtit pe bebe. Nu asta ar fi trebuit sa fie contextul dar e ok si asa ![]()
12+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
vmadelain spune:
| citat din mesajul lui marizta buna fetelor....felicitari celor care si-au vazut bebeii la eco..eu ma duc abia marti sa il vad am siu o intrb:pt ce se face bitestu/dublu test si la cate sapt se face care e dif intre dt si eco care il faci la dr 10 + Doamne ai grija si de noi |
Buna Burtici,
MaritzaToate aceste analize DT si echo de trim I te ajuta sa verifici riscul de sindrom Down al bebelui tau, riscul de preeclampsie si verifica starea bebelui tau, daca corespunde varstei de sarcina, evident nu credem ca este cazul la nici una din noi, este sa calmam paranoia din noi. Este indicat sa se faca in special dupa varsta de 30 de ani in saptamanile 11-13 sapt, dar totusi pt siguranta se indica tuturor viitoarelor mamici.
DT se analizeaza din sange recoltat, iar echografia de trimestru I este o echografie care iti masoara bebele, translucenta nucala si osul nazal. Datele din echo se coreleaza cu cele din DT si iti dau un factor de risc, care din cate stiu eu trebuie sa fie mai mic de 1/500. Din cate stiu eu ca este recomandat trebuie ca acestea 2 sa se faca pt acuratete cat mai buna la interval de 24 de ore, intai echo si apoi DT.
Sper ca te-am lamurit, daca nu poti da un search pe google si gasesti informatii cat cuprinde.
Pup pe toate!

Madalina
13+