Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

RALUCASPM am nascut la IASO,am platit 7000 de euro,camera cu 4 patui,doctorul,moasa,tot.Acum o sa nasc tot acolo,am fost la stat sa vad,la un dr si am fost ff nemultumita.o sa nasc la iaso,dar o sa iau camera cu 6 paturi,care este 4000 de euro,cu tot inclus,si sunt conditi ca la un hotel de 5 stele,nu exagerez,halat de baie,sampoane,au gria de bebe,pe mine ma si spalau asistentele in primele 2 zile,pana si lenerie intima de unica folosinta iti dau,tampoane,absolut tot.Am noroc cu un sot ff intelegator,care vrea sa nasc acolo unde ma simt bine,i-am explicat ca la acest spital,am mare ajutor,eu ne avand rude aici,iar sotul va trebui sa stea cu dimitra,deci o sa fiu singura,in afara de vizitele pe care o sa le primesc.
si eu sunt de acord cu nasterea naturala,am vrut sa nasc natural,dar in ultimul moment m-au bagat la cezariana
fetelor numai eu nu stiu ce am,si sunt nerebdatoare...poate aflu pe 3 iunie,sper

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

eu UTROGESTANUL,l-am intrerupt odata,nu treptat,asa mi-a spus dr

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Eu am nascut prin cezariana de nevoie: mi s-a rupt apa, m-am prezentat pentru nastere normala, am facut epidurala, am sarit pe mingi si , dupa aprox 12 ore dr a decis ca e cazul de o cezariana. Am nascut la 20.47 iar a 2-a zi la ora 7 am plecat pe picioarele mele in rezerva. Nu pot sa spun ca nu m-a durut, dar, de ex, am stat in salon cu o fata care nascuse normal, si se misca ceva mai greu ca mine.E chestie si de organism, si de psihic..
Iar cu statul copilului cu tine in salon , e ok doar daca esti singura in rezerva, altfel... La fata cu care am stat au venit vizitatori incontinu desi era carantina si unii mai tuseau, altora le curgea nasul , iar eu stateam cu bebelusa de 1 zi langa mine. Nu mi s-a parut ok , asa ca preferam sa stea in maternitate si sa ma duc eu la ea. Basca oboseala si stresul post nastere..mi-a prins bine ca zilele acelea , cand eram chiauna, sa stiu ca asistentele au grija de copilul meu mai bine decat as fi putut sa o fac eu. Si nu au fost decat 2 zile: am nascut vineri noaptea si luni dimineata am iesit din spital.
In alta ordine de idei dr meu a zis asa: daca ma doare capul sa iau algocalmin, daca ma doare in gat sa iau hexoraleten si daca am nasul infundat sa iau vibrocil.Eu acum sunt racita cobza dar nu imi vine sa iau nimic din ce mi-a zis ; bag lamaie si miere. Voi aveti alte remedii impotriva racelii?
burticile si Noapte Buna

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Waw, Larisa, 7000 euro si eu ma plangeam de 5000 de euro.
Eu am nascut la Mitera. Tot asa, conditii f bune si am stat singura in camera, vedere la mare etc. A venit mama vreo 2 luni la mine sa ma ajute si a stat ea cu Ioanna acasa. Sotul a stat cu mine zi si noapte si m-a ajutat f mult cu bebe. Zilele in care am stat la maternitate a venit si soacra-mea si a ajutat si ea in casa. Cand avea sotul vreo treaba: sa mearga cu actele sa declare copilul etc. , mama sau soacra au stat cu mine.

Noi nu am vrut sa lasam asistentele sa aiba grija de bebe. I-am tinut cu noi. La Ioanna doar la inceput am rugat sa ne arate cum sa ii schibam scutecul. Doar cand aveam vizitatori il trimiteam pe bebe din camera. Le spusesem sa mi-l aduca imediat ce plange si sa nu-i dea cu biberonul si le stresam cand dormea bebe mai mult la ele, le sunam sa le intreb de ce nu plange si daca i-au dat cumva cu biberonul.

Tu ce asigurare ai ? Ti-a platit ceva asigurarea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

'neata burtici "grasane"

bb al meu devine mofturos ,deja, ,nu ma lasa sa pap mai nimic si uite ca de duminica bagam perfuzii .
Voi?sper ca sunteti super ok.

ps-azi facem 12 s

Gabriela
11+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ieri la epilat, cum va spuneam, m-a luat lesinul.
De 2 zile simt o impunsatura ca un cutit ascutit in partea dreapta, dar nu tot timpul.

15+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Neata burtici vine weekendullll abia il astept...am de gand sa ma plimb in natura
Multumesc fetelor pentru raspunsurile cu utrogestanul...o sa-l opresc treptat pentru linistea psihicului meu "sensibil"

Doamne ai grija si de noi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

fetele care au fost la baby expo...se merita sa bat drumul pana acolo?

Doamne ai grija si de noi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Ieri la epilat, cum va spuneam, m-a luat lesinul.
De 2 zile simt o impunsatura ca un cutit ascutit in partea dreapta, dar nu tot timpul.

15+
Mami de baiat

Buna Burtici,

Beatrice, e posibil sa te fi sensibilizat mirosul de ceara topita, si eu am patit la fel in urma cu o luna...Vezi cum te simti azi si daca starile de lesin persista comunica dr tau starile respective, poate lua o decizie care sa te ajute!

Pup pe toate burtici drage!

Madalina13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

'neata burtici "grasane"
bb al meu devine mofturos ,deja, ,nu ma lasa sa pap mai nimic si uite ca de duminica bagam perfuzii .
Voi?sper ca sunteti super ok.
ps-azi facem 12 s
Gabriela
11+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Gabriella , ce-ai patit? Chiar e nevoie sa treci pe perfuzii? Incearca pe cat posibil sa inghiti ceva, chiar dc vomiti, si eu am fost asa timp de o luna, vomam de 10-12 ori pe zi, de nu le mai stiam numarul...dar ma fortam sa mananc, totusi sa ramana ceva...inca sunt incercata de starile astea...dar s-a limitat la 3-4ori pe zi maxim...Imi pare rau de veste, sper sa fii mult mai bine! Puup

Madalina13+

Mergi la inceput