Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mie si dr de aici, Badea si la Viena mi-au zis ca daca a iesit totul foarte bine la dublu test, nu mai este nevoie si de triplu test.
Fetelor, eu azi am fost la epilat si m-a luat lesinul. Statea tanti cu punga si paharul cu apa langa mine.Ufff!

15+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

Vmadelain-te-a programat ff bine pt morfofetala .Se face intre sapt 16-22.Probabil a uitat sa-ti spuna de TT sau unii dr considera ca daca dublu test a iesit bine nu mai este necesar triplu.Oricum ar fi ,il vei face dupa morfologie asa incat pana atunci vei afla de la dr tau mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Madalina, felicitari pt baietel !

Raluca cu Ioanna , Georgios si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

Raluca-noi tot 1,7 avem translucenta.
Vmadelain-scuze,am uitat sa te felicit pentru bebe baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Madalina felicitari pentru

Doamne ai grija si de noi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Madalina felicitari pentru

Buna burtici!

Multumesc tuturor pt urari (sunt in al noulea cer) si raspunsuri!

Asteptam si celelalte burtici cu vestile de maine de la echo!

Pup pe toate!

Madalina13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Succes, fetelor, la eco!

Rala, sa intri sa ne spui ce culoare are caruciorul. Toate sa intrati repede sa ne dati vesti bune, da ?

Liana, la prima sarcina nu am luat NIMIC, nici macar Aspenter, m-am incapatanat sa nu iau nimic cata vreme copilul crestea bine. Dupa ce am nascut n-am mai avut energie sa ma mai gandesc la asta, am facut ce mi s-a spus sa fac, adica Clexane de 0.4. Acum daca ma intrebi, am indoieli ca as fi avut nevoie...desi Coriu a zis ca a fost cea mai inteleapta decizie luata atunci de mine, sa fac Clexane in lauzie, decizia proasta fiind sa nu imi ascult medicul cand acesta imi recomanda un tratamentul ( in cazul meu, ca am refuzat Clexane-ul pe perioada sarcinii ). Asa ca...fa ce iti spune medicul, urmareste cum creste bebe, IR-urile...D-asta mi-e si foarte drag de doctorita mea, ca a avut rabdare si mi-a suportat nebunia. Acum tocmai pentru "eventuala" trombofilie mi-a recomandat Magne B6 si restul, preventiv.

Letzy, ce semnatura "frumoasa" ai Tu faci Clexane, nu? Tu cand ai prefera sa ne vedem?

Olga 15+ cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Olga,da fac Clexanne de 0,4 deocamdata.Pe langa mai iau Aspenter,Omega3,Vit C 500(cetebe),Magne+B6,Ac folic,Medym forte(vit.B12+VitB6+ac folic).Pana de curand am luat Dupfaston si ma gandesc sa iau din nou ca vad ca mi se intareste foarte tare burtica.
Azi s-a nascut nepotelul meu,un grasun de 4,25Kg si sunt tare emotionata chiar si acum dar cand l-oi vedea?
Cumnata mea a nascut natural,a fost taiata mult iar acum se simte foarte bine.Doctorul nu se astepta sa fie atat de mare,nu i-au facut nici macar epidurala si nu inteleg de ce.Oricum era pregatita cu trusa pt epidurala.Noroc ca cumnata mea are o conditie fizica de invidiat,a fost foarte activa pana in ultimul moment.A nascut la Filantropia.
De abia astept sa-mi vad nepotul!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Intrebare: fetele care au renuntat deja la utrogestan cum ati facut treptat sau brusc...adica de la 2/zi ati ajuns la 1/zi si apoi deloc sau dintr-o data nu ati mai luat si gata

mie tutunarescu mi-a zis la sarcina no. 1 ca la 12 sapt se intrerupe brusc. am avut indoieli si am intrerupt treptat. acum la a doua am intrerupt brusc la 11 saptamani si ceva. si tot la fel a fost... adica nimic

Mami de (28.10.2008) si bb2 15+

Mergi la inceput

Madalina, in primul rand felicitari pentru baietel ! Nu am prea auzit cazuri sa se transforme din baietel in fetita dar nu e nimic exclus. La urmatoatea ecografie ne vom lamuri sigur.

Noi am fost in Tineretului si ne-am dat pe saltelele alea pe care tzopaie copiii. Nu prea era el f f lamurit sa sara in sus, dar sa se tranteasca pe ele i-a placut la nebunie

Mergi la inceput

Raluca, la mine si la prima si la a doua sarcina, masuratoarea maxima (cea pe care o trece pe ecografie) in jur de 12 saptamani a fost de 1,8. Adica perfect normal.
Madalina, apropos de triplu test, daca ai facut dublu, nu mai e cazul sa faci si triplu. Iar daca nu ai facut si dr nu ti-a recomandat, poate considera ca oricum ai in risc foarte min din ceea ce stie despre tine.
Pe net zice ca intre 15 si 20 de saptamani se face. Tutunaru il recomanda la 14 saptamani. Pe mine asa m-a pus sa il fac. Motivul pentru care i dumped him ca nu aveam nici o dorinta sa fac testul si el mi se suia rau in cap ca sa-l fac... needless to say ca bebe a fost perferct sanatos si fara testul lui iar acu la a doua am facut DT ca sa ii fac pe plac noului doctor si a iesit un risc extrem extrem de mic.

Mergi la inceput