Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 13
Olgutzika spune:
Succes, fetelor, la eco!
Rala, sa intri sa ne spui ce culoare are caruciorul. Toate sa intrati repede sa ne dati vesti bune, da
?
Liana, la prima sarcina nu am luat NIMIC, nici macar Aspenter, m-am incapatanat sa nu iau nimic cata vreme copilul crestea bine. Dupa ce am nascut n-am mai avut energie sa ma mai gandesc la asta, am facut ce mi s-a spus sa fac, adica Clexane de 0.4. Acum daca ma intrebi, am indoieli ca as fi avut nevoie...desi Coriu a zis ca a fost cea mai inteleapta decizie luata atunci de mine, sa fac Clexane in lauzie, decizia proasta fiind sa nu imi ascult medicul cand acesta imi recomanda un tratamentul ( in cazul meu, ca am refuzat Clexane-ul pe perioada sarcinii ). Asa ca...fa ce iti spune medicul, urmareste cum creste bebe, IR-urile...D-asta mi-e si foarte drag de doctorita mea, ca a avut rabdare si mi-a suportat nebunia. Acum tocmai pentru "eventuala" trombofilie mi-a recomandat Magne B6 si restul, preventiv.
Letzy, ce semnatura "frumoasa" ai
Tu faci Clexane, nu? Tu cand ai prefera sa ne vedem?
Olga
15+ cu Sara-Maria si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
liana.berbec spune:
Olga,
Buna ziua ti-ai dat, belea ti-ai capatat
. Acum ai facut analize de trombofilie? Tratament faci acum?
11+
Olgutzika spune:
Liana, scrisesem intr-un mesaj anterior: mi-au iesit toate analizele bune, perfecte
Mi-a dat Magne B6 si restul ieri spunandu-mi sa le iau "preventiv, in eventualitatea trombofiliei". Medicul ce zice, la cine mergi?
Stai linistita, n-am capatat nicio belea ![]()

Olga
15+ cu Sara-Maria si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
crisis81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Povestea nasterii Anushkai la Isis http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139848&whichpage=10. Caut si nasterea lui Sash la Eva. Olga 15+ cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 ) |
Ce frumos..... si cat de frumos povestit. Of.... abia astept!
Si eu mai am doua ore si merg la eco. Multumim pentru incurajari!
Cris mami de Teodora si
cu 

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
liana.berbec spune:
Olga,
M-am lamurit, acum la a doua sarcina esti ok cu analizele. Medicul meu zice sa iau Aspirin cardio dar eu am facut cum ai facut tu la prima sarcina, sau nu chiar. Iau niste gel de aloe vera care are efect de aspirina si un produs de la Calivita White Willow care e un extract de scoarta de salcie alba - deci o aspirina naturala. Am zis ca fac mai putin rau decat aspirina de farmacie. Pe langa astea acid folic, B-uri, Omega 3 si Vitamina C (toata de la Forever Living ca sunt naturale). Sunt o obraznica dar am o problema cu prosedele sintetice de farmacie. Am o sarcina acum 100 de ani adica in 2000 dusa la bun sfarsit, atunci nici nu se stia de trombofilie. Bogdan a fost cam mic, 2700 g. o fia avut vreo legatura sau nu cu sangele, cine poate sti?
11+
liana.berbec spune:
Olga,
Am uitat sa precizez, Bogdan mic, dar si eu am 1.5 m pe inaltime, pe latime vom vedea la cat ajung
. Eu la nastere am avut tot putin 2.4 kg asa ca pentru mine a fost explicabila greutatea lui. Acum e aproape cat mine ca are 10 ani si ceva. E adevarat ca nu sunt nici greu de ajuns.
11+
sashenka_h spune:
bafta la eco, cine are astazi si va tinem pumnii.
astazi am fost la baby expo si am facut o gramada de cumparaturi dar nimic ptr ursulet, dar eu mi-am luat o rochita....mint am luat un jurnal al bebelusului![]()
![]()
sa stiti ca am gasit multe lucruri ff frumoase si ieftine fata de alte targuri, merita sa mergeti dar nu in week-end ca va fii omor
Mami Andreea
14sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
ralucaspm spune:
Larisa, la ce maternitate ai nascut si cat te-a costat ?
Am impresia ca in Creta toate preturile sunt mai piperate.
Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
11+
ralucaspm spune:
Bun venit Jany si Eva !
Noi am fost astazi la DT. Translucenta cred ca e bine (1.7), nasucul se vede si asteptam rezultatele de la pap A saptamana viitoare.
Bafta fetelor care merg la eco !
Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
11+
vmadelain spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucaspm Bun venit Jany si Eva! Noi am fost astazi la DT. Translucenta cred ca e bine (1.7), nasucul se vede si asteptam rezultatele de la pap A saptamana viitoare. Bafta fetelor care merg la eco ! Raluca cu Ioanna , Georgios si 11+ |
Buna Burtici!
Inainte de a da vestile tin sa urez si eu Bun venit Jany si Eva!
Asaa...astazi am fost la echo de trim I si bitest. Bebe a fost cuminte la inceput, astfel incat a putut sa vada nenea dr ce avem, dar apoi a inceput sa devina extrem de activ, dadea din manute, picioruse, ne-a facut pe mine si pe Tati sa ne topim de dragul lui.
Translucenta nucala este de 1.2mm, osul nazal este prezent,are 7,14 cm, dupa concluziile dr, atat eu cat si bebe ne prezentam excelent...cu toate ca eu inca ma iubesc cu wc-ul...

Am si eu o intrebare legata de Triplu test: stiti cumva cand se face...in ce saptamana? Caci pe mine dr m-a programat direct pt morfofetala abia pe 22 iulie,cand o sa fiu in sapt 21, iar dr care ma supravegheaza nu mi-a zis nimic de Triplu test. Eu euforica cum eram am uitat sa intreb...Pls help cu raspunsuri!

Felicit si eu burticile care au aflat vesti bune de la echo, si le urez celor care fac maine sa ne vina cu vesti cat mai bune!
Ah, si ca adaugire...am adaugat si eu un carucior albastru la semnatura, o sa avem un baietel
...asa s-a vazut momentan, dar credem ca se pastreaza!
Va pup cu drag pe toate!

Madalina
13+