Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

crisis eu sunt la dr peteanu.vreau sa nasc natural ,si din cate stiu eu dr.peteanu e si la isis .inca nu stiu unde o sa nasc,eu as vrea la isis dar sa ved cum o sa stam cu finantele

10 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Burtici,
Suntem bine, dar am multa treaba la serviciu si de aceea nu apuc sa scriu. Nicholas inca face tratament pt otita seroasa, sper sa ne ajute Dumnezeu sa aiba efect.
Offf, e ora 16:00, trebuie sa plec la emisiune. Va pup si sper sa am timp curand sa scriu povestea sarcinii si a nasterii lui Nicholas.

Claudia 15+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

v-am pupat fetelor..ma preg sa plec de la munci,aks

10 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

buna burtici..

Aseara am fost la control si l-am vazut pe bebe..dormea si avea un degetel in gura...colul este ok pana acum dar inca il urmarim..
Dr meu imi daduse sa fac niste analize pt coagulare care majoritatea mi-au iesit bune in afara de proteina S care mi-a iesit putin mica fata de valoare normala....Acum nu mai pot de speriata ce sunt...am citit pe net ca ea mai scade in sarcina, dar poate fi si semn de trombofilie...o sa merg luni iar la el sa i arat analizele..
va pupicc

13+ si ingeras in ceruri

Cat de mica ti-a iesit Ratusca?Stai linistita,nu te mai stresa ca se rezolva chiar daca ai trombofilie.Preventiv ar fi trebuit sa-ti dea macar Aspenter,nu-ti face niciun rau.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Saru'mana, fetelor, pentru raspunsuri !

Cora, acum analizele mele au iesit ok, toate in parametri. La prima sarcina, din cauza valorilor mici la ProC Global de care zice Liana, am fost suspecta de deficit de factor V leyden. Pe vremea aia doar Genetic Lab facea testele genetice, si pentru o caruta de bani. Dar cum eu nu aveam sarcini pierdute la activ, sarcina fusese obtinuta usor si decurgea fara probleme, copilul nu a avut retard de crestere, ba dimpotriva, si rezistenta pe arterele uterine era foarte buna, am ramas doar cu suspiciunea de trombofilie si cu usurarea ca nu trebuie sa fac Clexane pe toate durata sarcinii si a lauziei. In lauzie nu am scapat, am facut 6 saptamani Clexane, de frica trombofiliei am si nascut prin cezariana, i-a fost frica doctoritei sa ma lase sa nasc natural...

Liana, mie imi iesea ProC Global la Medlife sunt 0.80, parca. Aia era limita inferioara, eu eram in jur de 0.65. Acum sunt ok, am fost la Fundeni, la Dr. Coriu, am repetat acolo toate analizele, si concluzia dumnealui a fost ca atunci am avut o stare de hipercoagulabilitate indusa de sarcina, accentuata.

Eu stiu ca Utrogestanul se intrerupe treptat, e practic un surplus de progesteron adus organismului, care trebuie obisnuit cu o cantitate mai mica in mod treptat. Practic...la varsta asta a sarcinii, deja placenta si-a cam intrat in drepturi, nu vad marea diferenta intre a opri brusc utrogestanul si a-l opri treptat...

Olga 15+ cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Povestea nasterii Anushkai la Isis http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139848&whichpage=10.

Caut si nasterea lui Sash la Eva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Olgutzica,
Mie mi-a iesit tot sub 0.8 mai exact 0.72 la Fundeni. Si mi s-a explicat si mie ca sarcina induce oricum o ingrosare a sangelui. Cand ai facut Clexane? Si ce tratament ai luat pe perioada sarcinii?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

eu intr-o ora sunt la eco....am super emotii ....in seara asta sper sa stiu ce voi avea

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Povestea nasterii Anushkai la Isis http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139848&whichpage=10.

Caut si nasterea lui Sash la Eva.

Multumim! A fost super si povestea si pozicile! Ma duc sa studiez un pic problema.

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

eu intr-o ora sunt la eco....am super emotii ....in seara asta sper sa stiu ce voi avea

16+

Bafta tuturor la eco!!!

Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum cu a doua minune (30.12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput