Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 11
cor-cora spune:
Sugubina-drum bun ,concediu placut si relaxantttt!
Allexxia-drum bun si distractie placuta!
Jany si EVA-bine ati venit ,sarcini usoare va doresc.
Bafta fetelor care merg la eco azi si maine.Doura maine vei pune caruciorul colorat si pentru tine![]()
Sunset-felicitari pentru fetitza!
Olgutzika-si eu iau magneziu,b6 si vit c.Am probleme cu coagularea sangelui.Daca ti-a iesit doar proteina s cu prob e ff bun tratamentul.De asemenea omega 3 este buna pt ca fluidizeaza sangele.Sanatate!
Lidia_P spune:
pana la urma ne mai intalnim in data de 5 iunie?![]()
![]()
![]()
nimeni nu ma baga in seama 

sa inteleg ca nu ne mai intalnim?

16+
liana.berbec spune:
ratusca83,
La control si la eco ai fost tot la Albu Dragos? Am si eu o problema, ce zici de mine? El ti-a data sa faci analize de trombofilie? Mie Albu mi le-a dat si singura care nu a iesit ok a fost ProC global (rezisteta la proteina C activata).
Liana
11+
sunset_zuzi spune:
Intrebare: fetele care au renuntat deja la utrogestan cum ati facut treptat sau brusc...adica de la 2/zi ati ajuns la 1/zi si apoi deloc sau dintr-o data nu ati mai luat si gata 
Doamne ai grija si de noi
14+ 
crisis81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marizta crisis tu la ce dr esti si la ce spital vrei sa nasti? 10 + Doamne ai grija si de noi |
Buna!
Eu sunt la Elvira Solopenko (fosta Russu) si nasc la ISIS cu ea, natural si in apa (sper eu). Tu la ce doctor esti si unde planuiesti sa nasti?
Cris mami de Teodora si
cu 

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
ukume24 spune:
dintr-o data am renuntat la utrogestan. Dar nu am avut nici o problema
12+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
alina_1984 spune:
Buna fetele!
, nu ma certati 

nu am mai apucat sa scriu, si cu cititul am ramas in urma. Noi am fost plecati o sapt in vacanta, am sarbatorit
, pe 14 mai Ruth a implinit un anisor
Nu-mi vine sa cred cum a zburat timpul.
Am vazut ca ati scris de experiente la nastere, eu vreau sa incurajez fetele care nasc natural, e cea mai buna alegere, si cum s-a mai zis, te refaci mult mai repede. Eu am nascut natural cu epidurala, mi-au provocat nasterea pt ca trecusem de termen si nu ma dilatam. Pot sa spun ca am avut un travaliu lung, am avut si dureri pana am luat epidurala, pe urma nu am mai simtit nimic. sincer, acele dureri au fost de mult uitate![]()
Sa ne laudam si noi, am fost la echo si avem 
, sotul e in culmea bucuriei, inca nu-i vine a crede, ma tot intreaba daca e sigur
.
Doura eu sunt Alina_1984 de pe picasa
asa se intampla daca intru mai rar....as vrea sa fiu si eu tot timpul prezenta, insa nu ma lasa strumful mic, si apoi mai e si diferenta de fus orar.
Felicitari la fetele care au aflat ce au si multa bafta la cele care merg la eco zilele astea!

Alina mami de Ruth
(14 mai 2009) si
16+
poze
anya2010 spune:
Sunset la mine renuntarea la utrogestan se face treptat..primele 13 sapt am luat 1 ovul de 200 dimineata si seara, acum am redus la 1 ovul de 100 dimineata si seara si de la 1 iunie mai pun o luna cate un ovul de 100 seara si api gata. Cam stau sa ma gandesc la ce atata utrogestan ca nu mi-a zis dr. ca as avea probleme dar mi-a dat preventiv
Ana
16+

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
douradoudou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_1984 Doura eu sunt Alina_1984 de pe picasa Felicitari la fetele care au aflat ce au si multa bafta la cele care merg la eco zilele astea! ![]() ![]() ![]() Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 16+![]() poze |
sorry alina dar chiar nu ai intrat de f mult timp si oricum pe mine m-a lasat memoria rau de tot

..ai o ruth superba si f happy ..acum, felicitari pt baietel 
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
15+
alina_1984 spune:
Multumim Doura.
Da, nu am mai apucat sa scriu, va mai citesc pe sarite cand prind timp liber.....sa nu ne uitati![]()
Alina mami de Ruth
(14 mai 2009) si
16+
poze