LMA : CEZARA-ILINCA!!! Mai-Iunie 2009(79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

ana_micu, mi-a placut faza cu nastase. ... noi nu am facut nimic pt viitorul de aur al copiilor. ce, vrei sa ni-l impoziteye si pe asta???

philip, multa sanatate puiului!!! cum se mai simte??

sorilea, eu nu-l dau pe matei cu crema de protectie cand il scot in curte. el nu sta intr-un loc, mergem continuu prin soare, prin livada, pe la leagan, pe la casuta de plastic, cu alte cuvinte alternam soare - umbra. pt concediu, cred ca crema cu factor de protectie 50 e cea mai potrivita pt puiut.

nicuratze, multumim pt interpretare!!

relusha, felicitari pt masuratori si analize!! sarcina usoara in continuare!!!

lauraoana, cum e sebastian dupa vaccin??

dani3lla, vazut pozele cu mcul betivici. super!!

alic, , sa treaca repede intepatura si fara febra!!

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

sorilea, te intrebam pt ca matei s-a cam plictisit de iaurtul facut de mine, dar si de tnuva. cumnata mea ii da fetitei ei, mai mare cu 3 saptamani ca matei, iaurt danonino inca de la 4 - 5 luni. noi nu i-am dat niciodata si ma gandeam ca poate eu is mai sucita.

nicuratze, multi pletoasei mici!!

cris,

gata, am ajuns cu cititul la zi. ma duc sa vad ce mai fac pana se trezeste mateiut. si poate mai iesim putin afara, daca ne lasa vremea, ca e asa de inchis afara...si bate si vantul cam tare... va pup pe toate... pe maine.

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Lauraa, eu am Picassa 3 si cand deschid aplicatia sus in stanga am fisier - editati - vizualizati - album - fotografie - creati - instrumente - ajutor, iar in dreapta am mail, webalbums, deconectare. Daca ai alta varianta, tot trebuie sa fie pe undeva instrumente, cauta bine.

Cris, ce mi-ar placea sa am problema ta de negasit haine pe motiv ca-s prea slaba.

Otilia, te inteleg ca si Cezara e argint viu toata ziua, din fericire doarme noaptea. De lapte ... nu stiu ce sa zic. Am auzit ca copii cer mult lapte daca au ceva paraziti intestinali, sper sa nu fie cazul vostru.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">I LOVE DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

otilia, a baut 700 ml lapte la o masa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

gata si toate pozele
si avem incepand de aici si incepand si de aici

alynta e foarte urat la noiploua[:-(]
miruta sigur o sa va luati o masina mai faina si atunci trebuie sa faci cinste
otilia am vazut bine??? 700 mlla o singura masa??????????nu sta sotul cu copii macar cat inveti un pic,sau una dintre bunici..stiu si eu..si tin pumnii sa iei examenul
andreea s crede-ma pe cuvant ca orice imi cumpar dau fuga cu ele la strimtatbine ca macar la pantaloni am inceput sa nu prea mai umblu mult cva in sfarsit am si eu oleaca de buci

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Otilia poate ii ies dintii! Incearca o doza de nurofen si vezi dupa aia cum e! Cu energia nu ai ce sa le faci- e varsta!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

otiliap sebastian e bine...merci azi e bine dispus..cred ca are unpic de temperatura, dar nu i-am masurato inca,..pofta de mancare nu prea are...maninca 3-4 lingurite si dupaia da din cap ca numai vrea si sta cu mancare in gurita...doar laptele il bea...
faza cu ne-dormitul am avut-o si eu acum citeva zile..se foaia toata noaptea si se trezea din ora in ora..tot asa doar cu lapte reuseam sa il linistesc..il mai pacaleam si cu ceva apa sau ceai...

eu sunt COBZA!!! ma dor toate oasele, gatul, capul..si sunt plina de zmei

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cris ce hainute frumoase a primit! Imi place ca o imbraci ca o adevarata domnisoara in ciuda denumii de "tero"!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

cris poza mea preferata http://picasaweb.google.ro/104295494406496657483/AmFacut1Anisor#5477778512496539410

Sebastian

Mergi la inceput

cris noi in luna mai daca am avut 2 zile fara ploaia e bine azi e un frig si un vant, de am scos copilul cu caciula afara din casa..eu a trebuit sa imi iau geaca pe mine..brrrr..avem 13°C

Sebastian

Mergi la inceput