LMA : CEZARA-ILINCA!!! Mai-Iunie 2009(79)
Raspunsuri - Pagina 20
anaela spune:
LA MULTI ANI! tuturor copiilor si celor ce mai au si cea mai mica urma de copilas in ei eu una stiu ca am destul
Pentru inceput, am vazut poze superbe ale Elenei, vad ca si Andra si Raducu si-au gasit iubitei , sunt dulci foc si sa nu cumva sa tunzi fata ca ma supar rau, e superba, e pacat zau.
Cris am vazut si pozele voastre Miruna a fost o micuta printesa, cel mai mult si mai mult mi-a placut poza aceasta http://picasaweb.google.ro/cris8209/1Anisor#5477350795298587874, inca o data felicitari pt printesa ta si multi pupici, Denisel sa nu te superi ca nu ti-o fura Darius si daca te superi o rezolvati voi la o bere impreuna
LauraOana sper ca Sebi a rezistat fara febra la vaccin, pup.
Roxy sper ca ati avut o petrecere pe cinste si asteptam pozici.
Alynta ma bucur ca iti decurge bine sarcina, oau atat timp intre consultatii? la mine mai mult de 4 saptamani nu au fost, am vazut ca si tu faci dozare de anticorpi, aveti incompatibilitate de rh sau de grupa?
Alic sper ca e bine Natalia dupa vaccin, pup.
Andreea ce mai fac nazdravanii tai?
Anda cum e la serviciu? si eu s-ar putea sa incep peste scurt timp, astept raspuns, mai nasol e ca o sa fie intr-un loc nou si cel rau e sa-l las pe Darius, bine ca ar sta cu soacramea dar tot imi e aiurea.
Miruta pupam fetele si pune-l pe tati sa caute repejor alta masina pentru printesa .
Cris am vazut si restul de poze, foarte frumoase cadouri.
Noi suntem bine Darius face tot felul de nazbatii toata ziulica, scoate rufele din sifonier, farfuriile din dulap si tot asa o tine toata ziulica, mai face si el cate un pas singurel si cand realizeaza ca e singur se pune imediat jos, se tine nesprijinit doar cand ia cate un lucru in fiecare mana, ieri a facut 3-4 pasi singur dar ii tremurau balamalele.
Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Darius10Lunite
philip spune:
salutare
a vazut si tura a doua de poze, cris, sunteti misto, mie mi-a placut mult si rochita cu margarete a lui miru.
ana , suntem raciti bocna cu totii (laura sanatate si tie), copiii parca-s mai bine dar mie imi curg ochii, nasul, sunt infundata rau.
am petrecut week-endul la piscina pt ca aici deja sunt temp de peste 30, sambata cica avem 44 . avem si noi ceva pzoe de week-end aici:
www.apha.shutterfly.com
ne pregatim intens de concediu, miercurea viitoare decolam.
anda_magda spune:
neatza fetelor
am venit si eu de la munca si ma gandeam ca ma asteapta fiimea cu bratele deschise. cand colo, dormea de rupea.... de la 1 jumate, s-a mai trezit la 4 jumate. adica eu am venit acasa, am papat si am mai stat pana s-a trezit.
la munca a fost bine. va multumesc ca v-ati gandit la mine! colegii nnu sunt noi pt ca m-am intors in acelasi loc, dar cu alte responsabilitati. sefa s-a schimbat, lauraa. dar doar atat.
oricum, azi a fost bine, m-am reinstalat si am discutat toata ziua cu fata de la care preiau activitatile. maine am mare reuniune mare si tot asa.... a trecut ziua destul de repede si nu am simtit asa de tare lipsa clarei o si stiam bine mersi acasa cu bunica-sa. nici nu am sunat de teama sa nu o trezesc... am sunat abia pe la 2.
oricum a fost belea de dimineata cu trezitul. pusesem ceasul sa sune la 5h45 si clara s-a trezit singura la 5h30...
otiliap spune:
serialbastre, am sa vad daca si in noptile urmatoare va bea la fel de mult lapte, si eventual cer o trimitere pt analize. multumesc de sugestie.
philip, cris, nnuuuu . cred ca m-am exprimat eu gresit. a baut 700 ml lapte intreaga noapte, in desele lui treziri. m-ati facut sa rad singura!!
sotul meu vine tarziu de al serviciu (inca nu e acasa la ora asta), iar eu is deja terminata de oboseala, asa ca nu ma mai simt in stare sa mai invat noaptea, ca in studentie...ce vremuri...
s-a trezit. am plecat. pe maine dragele mele.
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
alynta27 spune:
Anaela de rH! Fac dozarea de anticorpi lunar! Daca ies analizele rau sau nu ma simt bine d-au fuguta la medic!
LauraO multa sanatate! Ce temperaturi mici! brrrr!
Philip ce s-a uns N. cu gris! Faine pozele de la piscina! 44 de grade zici?! Te coci la umbra! Cum rezistati vremii asteia?! Sau e caldura suportabila?!
Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_micu83 spune:
Un zambet sa-ti cada pe ploape, iubirea, fericirea sa-ti fie aproape..un vis frumos ca al unei povesti.. asa sa fie viata pe care o traiesti.
La multi ani, copile!!!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
ana_micu83 spune:
Seara buna dragelor! Va scriu doua-trei fraze pana nu se inchide calc ca s-a stricat sist de ventilatie.
Am sarbatorit 1 iunie la nasii lui Razvan si ne-am distrat taree bine!
Si bomba bombelor (nu e cu 2 linii):Mi-am regasit o foarte buna prietena din facultate uitandu-ma la pozele Laurei..Laurraa, iti multumesc mult! Cred ca la fiecare ne-ai facut o super surpriza!
Pupici tuturor!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
SoriLea spune:
otiliap nici eu nu i-am dat altfel de iaurt pana acum, chiar daca sora-mea imi tot spune sa-l schimb. Ea anul trecut a venit si locuit in tara vreo 9 luni impreuna cu fetitele ei de 4 ani si resprectiv 1.5 ani (atunci) si a incercat toate iaurturile de pe piata. nu i-a placut niciunul in mod deosebit, dar dupa parerea ei, cel mai bun spune ca e DANONE CREMOSO. si fetele erau inebunite dupa el. Eu inca nu i-am dat lui razvan pt ca am auzit fel si fel de povesti despre cei de la Danone si parac nu as vrea sa risc.
Cris ti-am admirat sarbatorita, frumoasa foc si norocoasa la cadouri. Razvan de ziua lui a primit f putine haine si jucarii, mai mult bani si daca l-ati vedea cum face cand ii primeste...
philip frumoase pozele cu grisul, mi-am amintit de nepotica cea mare cand a umplut casa cu gris. Mie aceste poze haioase imi plac, ca ei mai tarziu cand vor creste sa aiba de ce se amuza. Abia astept sa plec si eu in concediu, dar mai avem de asteptat cca o luna . Voi unde plecati in concediu, cumva in romania???
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
lavinia.p spune:
Buna fetele!...va multumesc din suflet pt sfaturile date cand a avut Rares febra si pt gandurile bune, acuma e mai bine, nu a mai facut febra de sambata dar de ieri noapte tuseste si are nasul infundat, maine mergem la dr din nou, dar sper sa nu fie nimic ci doar sa fie din cauza alergiei!Zilele cat a avut Rares febra m-au terminat nici acum nu am chef mai de nimic...v-am citit dar nu mai retin mare lucru...am vazut pozici frumoase cu copilasi dragalasi, iar pe Relusha vreau sa o felicit pt bb2, sarcina usoara si la termen. Va pup si poate mai revin dupa ce trece starea naspa!
si va doresc o noapte linistita!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009