LMA : CEZARA-ILINCA!!! Mai-Iunie 2009(79)
Raspunsuri - Pagina 18
Serialbastre spune:
Lauraa, pentru a pune filme in picassa, intra la instrumente - optiuni - tipuri de fisiere si acolo selecteaza ce tipuri de fisiere vrei sa afisezi in picassa.
Am vazut si eu poze, foarte frumoase albinutele si foarte expresive. Gata cu bebelusii, nu mai avem.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">I LOVE DC
alynta27 spune:
Salutare!
La multi ani copilasilor nostri dragi!
Si o dedicatie speciala pentru aceasta zi:
http://www.youtube.com/watch?v=bIGlSpH0Zyk&feature=PlayList&p=3BC62549C992EFDB&playnext_from=PL&index=0&playnext=1
Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
cris_82 spune:
neata mamici
alynta aha,le-ai vazutnu sunt decat o parte din ele..azi termin toate de descarcatnu e cazul sa ma invidiezi,greu imi gasesc de imbracat ca sunt mult prea slaba
magda ha ha ha pai cumnata a fost pe post de fotograf
laurra multam de aprecieri
philip el e sotul,marcat cu 93fi serioasa,eu ma apropii rapid de 30 si sora-mea nu are decat 20
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
alynta27 spune:
Cris mai asteptam pozici atunci!
Voi cum petreceti azi!? La noi e a ploie! Am rufe de pus la loc si pe jos am o gramada de paine! Si mi-e un somn....
POZE
Cum a aparut Printul!
Relusha spune:
`neata,
LA MULTI ANI! tuturor copiilor si nu numai
alynta, cand iti citesc postarile, incerc sa-mi imaginez cum o sa fie si la mine....
Radoze inca doarme asa ca eu am timp un pic de calculator.....
multi si o zi insorita va doresc alaturi de copii si cei dragi voua
Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
9+
miruta spune:
LA MULTI ANI,IUBITI COPILASI!
Pentru fata mea e primul 1 iunie ...din pacate nu facem nimic deosebit ,tati tocmai a plecat sa vanda masina si suntem pietoni pana ne luam alta .mi-e greu sa plec cu ea cu tramvaiul...
SERIALBASTRE,CRIS,LAURAOANA...Am vazut pozici frumoase ...tare frumos v-ati serbat.
laurraa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Serialbastre Lauraa, pentru a pune filme in picassa, intra la instrumente - optiuni - tipuri de fisiere si acolo selecteaza ce tipuri de fisiere vrei sa afisezi in picassa. Am vazut si eu poze, foarte frumoase albinutele si foarte expresive. Gata cu bebelusii, nu mai avem. Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009) www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">I LOVE DC |
multumesc dar nu vad; nu este vb de "instrumente" de la bara de net, ci de la picassa nu? in stanga sus am mail,calendar,web,reader,documents...etc; dupa ce dau upload sau cum?
pup si multumesc
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
alynta27 spune:
Miruta lasa ca va luati alta mai faina! Ii va placea fetei cu tramvaiul, vei vedea!
Relusha va fi fain vei vedea! Trebuie partea frumosa! Cresc ei mari si vom fi "doamne"! Vor fi copii atenti cu noi!
POZE
Cum a aparut Printul!
LauraOana spune:
hallo fetele!!
am admirat si eu poze cu minunati de copii
anda cum e prima zi la lucru?
ganeshape unde umbli? ne e dor de tine si amir!
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian
otiliap spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!!!!
LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR DE ZIUA COPIILOR LOR!!!
fetele, eu nu mai stiu ce sa fac cu matei. are o energie debordanta, nu sta o secunda intr-un loc, nu vrea in brate. daca il las jos, sa mearga singur, face cativa pasi pana gaseste ceva ce-l intereseaza, gen pietre, iarba, buruiene, etc, apoi se lasa cu fundul pe pamant si nici nu mai pot sa-l ridic. de vreo 4 zile imi doarme mai mult decat rau noaptea, cu treziri si din jumatate in jumatate de ora, cu scancete, care nu se opresc decat atunci cand ii dau sticla cu lapte. daca pana acum imi bea seara, la culcare cam 200 ml lapte, dupa care pana dimineata la 6,30 nu mai voia nimic, aseara, de ex, a cerut si a si baut cam 700 ml lapte. mi se pare mult prea mult. astept idei si sugestii de la voi ce sa fac, caci in ritmul asta nu mai rezist. si mai am si de invatat pt un examen fff greu.
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)