LMA : CEZARA-ILINCA!!! Mai-Iunie 2009(79)
Raspunsuri - Pagina 17
alynta27 spune:
Elena ce scumpica e! Ce ochisori patrunzatori! De ce o tunzi!? Parul copiilor se indeseste de la sine! Uneori dupa 5 ani! E scumpa ca o poti mota! Macar lasa sa treaca vara sa-si poata fata etala coafuri!
Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Cris m-am uitat la poze!Asta e dulce rau! Parca vrea sa faca ceva!http://picasaweb.google.ro/cris8209/1Anisor#slideshow/5477341694513060770
Si finutul e durduliu! Am vazut ca a facut-o nana marinareasa! Ce cuminte a stat un timp in scaunel! Dar ce bolfute are!
Faina atmosfera! Relaxati! Te invidiez pentru silueta! Bravo!
Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
anda_magda spune:
cris: am vazut si eu pozele faine. nu pot sa zic decat atat:
ce seamana Miruna cu bunica
si cine a putu sa stea nemancat si sa faca atatea poze cu lumea halind tot felul de bunatati? cine a balit in continuu ???
laurraa spune:
cris, faine tare pozele si ce surori mumoase ai (nici cu tine nu mi-e rusine),iar Miruna avea o privire parca mai mereu s afaca ea ceva; am vazut ca si la tava statea in picioare in scaunel,nu cumva sa stea jos; nazbatioasa rau, eu mor dupa copii astia,asa imi plac desi acum stiu ca mamicile saracele tbuie sa aiba nervii ca piatra da ce e mai frumos pe lume ca aceste comori? iar rochita cu baticul asorte -dementiala
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
laurraa spune:
anda, cum e la serv? cum e cand vii acasa la printesa si nu stii tot programul, cand esti obosita si ea vrea joaca, plange dupa tine, te striga prin casa? duminica mama s-a dus in apartament (noi eram jos la casa ca e fff aproape de apartamentul in care au locuit pana sa-si faca casa) sa adoarma printesa si a zis de cateva ori asa suspinand "maa---aa---mmmaaa" "tttaaa-tttaaa" si apoi a adormit,dar cand mi-a zis mama,mi s-a rupt sufletul; conteaza mult acum si socializarea; te-aia comodat? e ok? oricum colegii sunt noi,nu? parca asa retin ca plecase sefa ta
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
laurraa spune:
LA MUTLI ANI SCUMPE COMORI CARE NE INCANTATI FIECARE SECUNDA CU SIMPLA VOASTRA PREZENTA,IAR ZAMBETUL VOSTRU ESTE HRANA A SUFLETULUI NOSTRU!
UN 1 IUNIE CAT MAI FRUMOS!!!!!
alic spune:
La multi anisori dragi albinute!
sa aveti o copilarie frumoasa, plina de dragoste si veselie!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
laurraa spune:
http://www.youtube.com/watch?v=bmZt4tnkU0U&feature=related
SI PENTRU SUFLETUL NOSTRU
philip spune:
cris, abia acum am depistat pozele, f misto. 93 e sotu? tu si sora ta sunteti gemene? tu ai 20 de ani?
Serialbastre spune:
La multi ani tuturor copiilor, sa fiti sanatosi si sa aveti o viata minunata!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">I LOVE DC